Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
farenhajt983 wrote: ↑08/03/2020 18:07
treba pokrenuti peticiju da se SK ukine kao ovakav, ne znam da li bi bilo kakvih penala, i dajte Novu BH, da barem repku gledam,
Novu BH mozes gledati sa ovim besplatno jer svi kanali sa nacionalnom frekfencijom su besplatni
Gdje ima ova antena da se kupi?
A mogao bi vam možda @Bobi srediti preko ljudi koji rade u Regulatornoj agenciji za komunikacije. Ima tamo jedan koji je radio na klixu.
Što se mene tiče ne moraju nikada ubaciti sportske kanale. Već sam napisao da više volim smetnje gledati. Ali mi žao vas kada počnete plakati za par mjeseci.
farenhajt983 wrote: ↑08/03/2020 18:07
treba pokrenuti peticiju da se SK ukine kao ovakav, ne znam da li bi bilo kakvih penala, i dajte Novu BH, da barem repku gledam,
Novu BH mozes gledati sa ovim besplatno jer svi kanali sa nacionalnom frekfencijom su besplatni
Gdje ima ova antena da se kupi?
A mogao bi vam možda @Bobi srediti preko ljudi koji rade u Regulatornoj agenciji za komunikacije. Ima tamo jedan koji je radio na klixu.
Što se mene tiče ne moraju nikada ubaciti sportske kanale. Već sam napisao da više volim smetnje gledati. Ali mi žao vas kada počnete plakati za par mjeseci.
Jedini izlaz nebuloze zvane bh telekom je proširenje poslovanja na druge države i akvizicija telemaha i eroneta gdje bi dobili preko 200 000 novih korisnika mobilne telefonije.
drug_profi wrote: ↑06/03/2020 19:33
Ja ne znam jel tesko skontat da poskupljenje ipak postoji, ali nece da se vidi.
I odnosi se samo na one koji potpisu ugovor poslije 01. aprila.
Mozete reci i da je popust manji, a da cijena ostaje ista.
Na kraju suma sumarum, onaj ko potpise poslije 01. će plaćati više.
kako god vi to nazvali.
Objasni mi molim te kako ću plaćati više od 01.04.?
Imam ExtraS paket sa ugovorom na godinu dana sa dodatnim saobraćajem, radi interneta (3GB umjesto 2GB koji su uključeni u paketu) i trenutno plaćam 22,00 KM mjesečno. Minute saobraćaja i ne gledam jer mjesečno ne potrošim ni 300 minuta.
Od 01.04. u paketu ExtraS je uključeno 3GB koliko sam imao uz ugovornu obavezu na godinu dana. Nakon 01.04. uz ugovor na godinu dana imam popust od 10% na cijenu od 22,00 KM, taku da ću nakon 01.04. kada potpišem ugovor plaćati MANJE nego prije odnosno 19,80 KM.
Je li sad malo jasnije?
fusion_ba wrote: ↑09/03/2020 11:13
Kakvo prosirenje na druge drzave kad su i u regionu svi jaci igraci od bht
A i od kupovine Eroneta i Telemacha naravno nema nista
drug_profi wrote: ↑06/03/2020 19:33
Ja ne znam jel tesko skontat da poskupljenje ipak postoji, ali nece da se vidi.
I odnosi se samo na one koji potpisu ugovor poslije 01. aprila.
Mozete reci i da je popust manji, a da cijena ostaje ista.
Na kraju suma sumarum, onaj ko potpise poslije 01. će plaćati više.
kako god vi to nazvali.
Objasni mi molim te kako ću plaćati više od 01.04.?
Imam ExtraS paket sa ugovorom na godinu dana sa dodatnim saobraćajem, radi interneta (3GB umjesto 2GB koji su uključeni u paketu) i trenutno plaćam 22,00 KM mjesečno. Minute saobraćaja i ne gledam jer mjesečno ne potrošim ni 300 minuta.
Od 01.04. u paketu ExtraS je uključeno 3GB koliko sam imao uz ugovornu obavezu na godinu dana. Nakon 01.04. uz ugovor na godinu dana imam popust od 10% na cijenu od 22,00 KM, taku da ću nakon 01.04. kada potpišem ugovor plaćati MANJE nego prije odnosno 19,80 KM.
Je li sad malo jasnije?
Postojeci korisnici zadrzavaju uslove ugovora.
Novi korisnik ne moze dobiti extra s paket za 15,40 vec je ubuduce minimalno 17,60.
To sto imas vise giga ne znaci nista. Paket kosta vise za novog korisnika.
Npr. Kupis pivo ono je 1.50. Kupis 6-pack platis ga 8,50.
Od prvog aprila ce biti 9,50 ali dobijes i chips gratis.
Ja tebi u ciframa napisao da sam postojeći korisnik koji će ubuduće plaćati manje ali ti izgleda od zdravih očiju ne vidiš.
Ali zato ja vidim da se sa nekima ne može argumentovano pričati i ubjeđivati.
apokalipso2 wrote: ↑09/03/2020 11:25
Ja tebi u ciframa napisao da sam postojeći korisnik koji će ubuduće plaćati manje ali ti izgleda od zdravih očiju ne vidiš.
Ne vec neki forumasi priznaju samo svoje argumente, a ne jebu logiku 2%.
TI ćeš plaćati manje (možda budeš morao obnoviti ugovor da bi to postigao), jer već dokupljuješ net, obzirom da imaš specijalne potrebe.
Novi korisnik neće plaćati manje.
odgovori na jednostavno pitanje:
Da li će neko od 1. aprila moći dobiti EXTRA S paket za 15,40?
DA ili NE?
fusion_ba wrote: ↑09/03/2020 11:13
Kakvo prosirenje na druge drzave kad su i u regionu svi jaci igraci od bht
A i od kupovine Eroneta i Telemacha naravno nema nista
TI ćeš plaćati manje (možda budeš morao obnoviti ugovor da bi to postigao), jer već dokupljuješ net, obzirom da imaš specijalne potrebe.
DA ili NE?
DA ili NE?
Smori ti sve prisutne
Ja smorih?
Ja sutim dok me neko ne citira i ne ustvrdi da je17,60 u stvari isto sto 15,40.
DA ili NE?
Cijena extra s paketa je 22 KM i za benefit na dvije godine si prije dobijao da placas 15,40 KM ako hoces jeftinije, a sada dobijes za potpis ugovora 20% manju cijenu. A ako si uzimao dupli saobracaj ostaje ti ista cijena koju si i prije placao, tako da se nista ne mjenja, samo je akcija drugacije.
DA ili NE?
Smori ti sve prisutne
Ja smorih?
Ja sutim dok me neko ne citira i ne ustvrdi da je17,60 u stvari isto sto 15,40.
Bila jedna akcija sada je druga akcija i dobijaju se razlicite pogodnosti ili benefiti.
Ima li neko link za informaciju da extra s paket od 1.4. dobija 3gb interneta?
Sad sam na extra net, i te 3 gige bi mi bile taman, a nekako mi minuta uvijek usfali. Pa bih prešao na ovaj jeftiniji.
Dzontra_Volta wrote: ↑09/03/2020 16:09
Sad sam na extra net, i te 3 gige bi mi bile taman, a nekako mi minuta uvijek usfali. Pa bih prešao na ovaj jeftiniji.
Dzontra_Volta wrote: ↑09/03/2020 16:09
Prije mjesec dana uzmem Samsung Galaxy Watch Active2 naravno uz koji sam trebao dobiti i ovaj WIRELESS BATTERY PACK kao gratis uz kupljeni sat
Evo vidim da opet reklamiraju da uz kupovinu sata se dobije WIRELESS BATTERY PACK kao poklon
Jos samo dva i pol mjeseca pod ugovorom Moja TV Net, i onda razlaz nakon 10 godina koristenja usluge Moja TV