A drugima govore da su plaćenici
Spominjanje bilo koga iz porodice je bezveze i deplasirano. Jebo vas rasprava.
Neka Hordi, kakvi god da su, slagao se neko ili ne.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Za siroki da je Husref htio da nastavimo znam od lika sa klupe, ne od upraverocco_siffredi wrote: ↑08/03/2020 19:38 Prozivaju Horde kako nema vise, da neće biti na plati kluba, a onda nam ovdje dijele informacije iz prve ruke (uprave)![]()
A drugima govore da su plaćenici![]()
Spominjanje bilo koga iz porodice je bezveze i deplasirano. Jebo vas rasprava.
Neka Hordi, kakvi god da su, slagao se neko ili ne.

A ne, to ne može...dobro si napomenuo, zaboravio sam napisati, uvredljivi nazivi ni u kom slučaju.Raigor Stonehoof wrote: ↑08/03/2020 21:21 dobro, da znam, da i ja ove s mozgom velicine graska mogu tako i nazvati, kad se vec tolerisu svakakvi nazivi za suprotni "tabor"
Šta reče živ bio?emigrazione wrote: ↑08/03/2020 21:22 Nikada pravi navijaci i bolesnici nisu bili na sjeveru, vazda se tamo muljalo i valjalo sve zivo evo i sad se mulja...samo najveci dusmani mogu danas unositi nemir i razdor medju raju...jedina i najveca rak rana kluba 20 godina i jebe mi se ko ce sta reci, to je moje misljenje
Sta ima neutralac"Jako dobra utakmica, puno golova, šansi, preokreta, ali eto bilo je nekih stvari koje ne čine fudbal lijepim, ali to je tako. Nemam nikakvih zamjerki svojim igračima, borili su se koliko mogli. Dosta je bilo stvari koje nam nisu išle u prilog, ali Bože moj. Morate sagnuti glavu i to prihvatiti i otići kući, bez obzira da li ste izgubili ili dobili. Tako je, kako je", rekao je Musemić
Druže, pojedinci su promašili cijelu loptu. A i njihov mozak nije njihov. To je mozak mase, ono nema svoje vlastito mišljenje i ne zna obrazložiti svoje stavove. Znam ovo jako dobro ali sam to ostavio iza sebe davno. Rekao bih nesto ali neću dodatno da zakuhavam. Ali ovakvo ponašanje navijača nije to sto ekipi treba i štetno je.animus wrote: ↑08/03/2020 22:23 Slazem se da se treba posvetiti utakmicama jer uskoro se rjesava sezona ali jebi ga nekima to nije cilj nego bi da vode rat protiv uprave. Nije dosta sto smo prvi, sto dobro igramo, sto smo uboli sa pojacanjima, sto smo u pregovorima sa Hajrovicem bili. Ne bitni su privatni ratovi protiv neke uprave.
Vec vidim da cemo takvi razjedinjeni docekati i derbi koji ce sve odluciti. Neki ce se nadati i da izgubimo da bi mogli i Marinovica tjerati. I onda kazu mi volimo Sarajevo vise od svega. Zajebana je ta ljubav.
Imamo istorijsku sansu da odbranimo titulu i ako to nije razlog da se ujedinimo i podrzimo voljeni klub a to znaci igrace, SŠ, upravu i sve sto ima veze sa klubom onda definitivno nismo ni zaslužili da imamo ovakav klub.
Mi ako dobijemo ove dvije a hocemo aBd mi smo prvaci 90%.budzetlija wrote: ↑08/03/2020 22:25 Ma svaka tekma je jebena, dokaz ti je nasa sinoc i njihova veceras, svako moze da zajebe
Jednu po jednuove sad dvije su bitne, dobiti obje pa vidjeti dalje
![]()
Ne vidi se nistasa ovog snimka.BAs u trenutku kad radi fintu zastopa link.Logovan wrote: ↑08/03/2020 22:53 https://sport1.oslobodjenje.ba/premijer ... cT30ditFNk
Kakav potez Amara.![]()
Kratko i jasno