Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Gerro wrote: ↑07/03/2020 20:26
joj ovog sultana, naivan decko skroz
evropsko Sarajevo dogodine, grupna faza evropa lige minimum, prihodi ovo ono, dat cemo Tataru 300 K godisnje ako treba
Da ovo isto ne govorite zadnjih 6 godina mozda bi vam i povjerovao,ali vako 0 bodova
Svake godine isto:slijede ulaganja,liga evrope,pojacanja itd itd itd
A evo nakon 6 godina vi sa ahmetovicem i oremusom igrate
Decko, nemoj se uzbudjivati, cuvaj zivce jer trebace ti ih dosta u naredna 2 mjeseca
Gerro wrote: ↑07/03/2020 20:26
joj ovog sultana, naivan decko skroz
evropsko Sarajevo dogodine, grupna faza evropa lige minimum, prihodi ovo ono, dat cemo Tataru 300 K godisnje ako treba
Da ovo isto ne govorite zadnjih 6 godina mozda bi vam i povjerovao,ali vako 0 bodova
Decko, nemoj se uzbudjivati, cuvaj zivce jer trebace ti ih dosta u naredna 2 mjeseca
Nece meni trebati zivaca....zna se, sa Amarom nema greske
Sultanahmed wrote: ↑07/03/2020 20:32
Nece meni trebati zivaca....zna se, sa Amarom nema greske
Prosle godine -20, ove -10, sljedece -5.
Napomena: stari krimos Osim senior vise nije u savezu
Prije nego sto pocnete ismijavati ljude sto vjeruju u djeda mraza,sjetite se da ima ljudi sto vjeruju da ce Sarajevo ove sezone imati + 10 u odnosu na Zelju.
Sultanahmed wrote: ↑07/03/2020 21:00
Prije nego sto pocnete ismijavati ljude sto vjeruju u djeda mraza,sjetite se da ima ljudi sto vjeruju da ce Sarajevo ove sezone imati + 10 u odnosu na Zelju.
Izgleda da su se brzo 2 derbija zaboravili
Dobro, neće biti +10, neka bude +1 i svi sretni i zadovoljni. Mi osvojili titulu, a vi jer nije prednost +10.
Sumnjam da ćemo mi do titule ove sezone. Previše smo do sada kiksali. Dva puta uzeli komšije i opet u minusu. Velež i Široki su dokaz da ekipa ne može iznijeti taj teret.
avetinja wrote: ↑07/03/2020 21:09
Sumnjam da ćemo mi do titule ove sezone. Previše smo do sada kiksali. Dva puta uzeli komšije i opet u minusu. Velež i Široki su dokaz da ekipa ne može iznijeti taj teret.
Ti onda gori nego ovi pitari hHaha
Ne znam cemu pesimizam,ipak smo mi Zeljo +imamo AMARA
Ja sam napisao jedno nepopularno misljenje i nama sam prozvan da ne idem na utakmice i da sam neki lik s drugog foruma
Ja sam navijac Fk Zeljeznicar a ne Amara Kamatarevica kojim nam je zbog svoje pohlepe unazadio klub!
Ja bih volio da lazem ali nijel to istina?
Zar nas smrad nije tuzio i naplatio kamatu?
Samo sam realan, znam šta sam gledao do sada.
Niti jedno ni drugo ništa ne znači. Bili smo i prije Željo pa zijanili titulu. Džaba ti Amar ako nemaš igrače. Amar može izvući maksimum iz ekipe, ali ne znači da može probiti njihove limite mogućnosti.
Samo sam realan, znam šta sam gledao do sada.
Niti jedno ni drugo ništa ne znači. Bili smo i prije Željo pa zijanili titulu. Džaba ti Amar ako nemaš igrače. Amar može izvući maksimum iz ekipe, ali ne znači da može probiti njihove limite mogućnosti.
Znači vi ste Željo i imate Amara i automatski ste šampioni.
Ne znam onda što igramo uopšte. Završiti prvenstvo sa ovim vikendom, evo vam titula i to je to.
Ja sam napisao jedno nepopularno misljenje i nama sam prozvan da ne idem na utakmice i da sam neki lik s drugog foruma
Ja sam navijac Fk Zeljeznicar a ne Amara Kamatarevica kojim nam je zbog svoje pohlepe unazadio klub!
Ja bih volio da lazem ali nijel to istina?
Zar nas smrad nije tuzio i naplatio kamatu?
Kad se sjetim Avetinjinog jeftinog hajcanja raje " jeste li rezervisali karte za proslavu titule, 100% dolazi" a kasnije kad mu je raja tražila pare nazad prica Nemojte mene kriviti što su levati na terenu prokockali titulu
Last edited by LSD on 07/03/2020 21:25, edited 1 time in total.
Znači vi ste Željo i imate Amara i automatski ste šampioni.
Ne znam onda što igramo uopšte. Završiti prvenstvo sa ovim vikendom, evo vam titula i to je to.
Titula je svakako naša,ali eto igra se liga da se gazi trava malo