Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
CPT wrote: ↑06/03/2020 13:16
Virus je trenutno pod kontrolom samo zbog toga sto je Kina "kaznila" svoje gradjane karantenom. Samo zbog toga i nista drugo. Da Kina nije kaznila svoje gradjane virus bi divljao po citavoj planeti. Evropa ne moze zatvarati gradjane na isti nacin sto znaci da divljanje virusa moze imati puno gore posljedice. Nece pomoci THC ulje, kivi ili Sebija.
Ne samo da nije bilo "zavere" vec je bilo i konkrentnog kaznjavanja lokalne vlasti zbog pocetka krize kad je lokalna vlast krila od vlade sta se desava.
CPT wrote: ↑06/03/2020 13:16
Virus je trenutno pod kontrolom samo zbog toga sto je Kina "kaznila" svoje gradjane karantenom. Samo zbog toga i nista drugo. Da Kina nije kaznila svoje gradjane virus bi divljao po citavoj planeti. Evropa ne moze zatvarati gradjane na isti nacin sto znaci da divljanje virusa moze imati puno gore posljedice. Nece pomoci THC ulje, kivi ili Sebija.
Ne samo da nije bilo "zavere" vec je bilo i konkrentnog kaznjavanja lokalne vlasti zbog pocetka krize kad je lokalna vlast krila od vlade sta se desava.
De, lupi jos koju, znam da mozes. I hoces.
Da... to je savrsena ilustracija divljanja po citavoj planeti...
sumirprimus wrote: ↑06/03/2020 14:01
nevjerovatna slika iz rusije,s obzirom na brojnost kineza tamo i frekfenciju putovanja..
Ma Ruje imaju lijek, garant. Ili bar nesto sto djeluje dobro i brzo. Ruska medicina je vazda bila jaca od zapadnjacke, samo sto se nikad nije marketinski promovisala kao ova druga.
Kako ces kontrolisat covjeka hoda okolo 10-15 dana a nema pojma da je zarazen i dijeli virus okolo, a dosao je slucajno u kontakt sa indijancem koji je trebao bit u karantinu.
ovo_malo_duse wrote: ↑06/03/2020 15:00
Ne moze ovo vise niko iskontrolisat.
Kako ces kontrolisat covjeka hoda okolo 10-15 dana a nema pojma da je zarazen i dijeli virus okolo, a dosao je slucajno u kontakt sa indijancem koji je trebao bit u karantinu.
Ja citao da je i veci period inkubacije. Od 2 do cak 28 dana.
Zena mi radi u jednoj bolnici u njemackoj , danas su imali miting gdje im je glavni sefn rekao da se ocekuje da ce svaki drugi u njemackoj da se razboli i da ce ovo trajati godinu i po ...
Receno im je jos da ako iko oboli od korona virusa morat ce dolaziti na posao ...
Kad si kod toga haha. Sad ce nama uskrs/vaskrs.... Brdo italijana njemaca austrijanaca i ostalih tj jugosvaba kako ih ja zovem.... Taman dok odrade inkubaciju tamo i eto ih na vrijeme
Kad si kod toga haha. Sad ce nama uskrs/vaskrs.... Brdo italijana njemaca austrijanaca i ostalih tj jugosvaba kako ih ja zovem.... Taman dok odrade inkubaciju tamo i eto ih na vrijeme
Ja jebote. ... Treba to sve u karantin stavljat... NE znam sta ova drzava vise radi