Aha!
Prvo kazes treba prakticno, pa onda hajmo pravedno, pa sljedeci put vec sta sljeduje ....
Smislice Skijas vec nesto.
Covjek je dosljedan sebi a ostalo se moze mjenjati
Aha!
Deder pametni pojasni što ti znači "kad budu navijali za napredak države" ?Alles-Tamam wrote: ↑06/03/2020 10:25 Kada Hrvati koji žive u BiH počnu navijat za napredak i dobrobit države u kojoj žive onda možemo pričati o nekoj politici prema njima, a dok god budu radili na raskolu, odvajanju i sličnim stvarima, treba im podapinjati i činiti sve da što prije napuste državu.
Nekakav suživot se uvijek pokušavao graditi tako što će oni koji vole ovu državu da se sagnu i guzove široko rašire da budu naguženi.
Kakvu politiku očekujes prema onim neandertalcima u Lištici?
Ustašluk klasični
Po tome da ti država u kojoj živiš, ili u kojoj si se eventualno i rodila bude na prvom mjestu.Kolinda wrote: ↑06/03/2020 12:20Deder pametni pojasni što ti znači "kad budu navijali za napredak države" ?Alles-Tamam wrote: ↑06/03/2020 10:25 Kada Hrvati koji žive u BiH počnu navijat za napredak i dobrobit države u kojoj žive onda možemo pričati o nekoj politici prema njima, a dok god budu radili na raskolu, odvajanju i sličnim stvarima, treba im podapinjati i činiti sve da što prije napuste državu.
Nekakav suživot se uvijek pokušavao graditi tako što će oni koji vole ovu državu da se sagnu i guzove široko rašire da budu naguženi.
Ustašluk klasični
Jeli po dugovima poreza ili po kićenju nametnutim zastavama? Čisto da znamo u kome smjeru idemo s pričom....
A na kom mi je mjestu živ bio? Reci.... vjerojatno ti znašAlles-Tamam wrote: ↑06/03/2020 12:25Po tome da ti država u kojoj živiš, ili u kojoj si se eventualno i rodila bude na prvom mjestu.Kolinda wrote: ↑06/03/2020 12:20Deder pametni pojasni što ti znači "kad budu navijali za napredak države" ?Alles-Tamam wrote: ↑06/03/2020 10:25 Kada Hrvati koji žive u BiH počnu navijat za napredak i dobrobit države u kojoj žive onda možemo pričati o nekoj politici prema njima, a dok god budu radili na raskolu, odvajanju i sličnim stvarima, treba im podapinjati i činiti sve da što prije napuste državu.
Ustašluk klasični
Jeli po dugovima poreza ili po kićenju nametnutim zastavama? Čisto da znamo u kome smjeru idemo s pričom....
Pametni i nadasve kulturni delegatu, prozvao si sve Hrvate...slijedeći put kaži na koga osobno misliš a nisi ni odgovorio u čemu se ogleda ljubav prema BiH, po plaćanju poreza ili mahanju zastavama???Alles-Tamam wrote: ↑06/03/2020 12:40 Pa šta se ti uopste javljaš? Jel se osjećaš prozvanom u nekom od komentara mojih?
Ako se osjećaš prozvanom, tj ako se svrstavas u jednu od kategorija koje bi radije da Bosne i Hercegovine nema poljubis me u ljubavni mišić, ako ne onda te uopste ne treba tangirati bilo koji od mojih komentara i na istoj smo strani![]()
![]()
Kolinda wrote: ↑06/03/2020 13:45Pametni i nadasve kulturni delegatu, prozvao si sve Hrvate...slijedeći put kaži na koga osobno misliš a nisi ni odgovorio u čemu se ogleda ljubav prema BiH, po plaćanju poreza ili mahanju zastavama???Alles-Tamam wrote: ↑06/03/2020 12:40 Pa šta se ti uopste javljaš? Jel se osjećaš prozvanom u nekom od komentara mojih?
Ako se osjećaš prozvanom, tj ako se svrstavas u jednu od kategorija koje bi radije da Bosne i Hercegovine nema poljubis me u ljubavni mišić, ako ne onda te uopste ne treba tangirati bilo koji od mojih komentara i na istoj smo strani![]()
![]()
Svaka čast. Čisti nepatvoreni halal-antifašizamPryda wrote: ↑06/03/2020 14:04 Nema gorih ljudi od ustaša iz BiH (čast pravim Hrvatima). O kakvoj politici prema toj skupini fašista se uopšte raspravlja? Glasali za nezavisnost pa zabili nož u ledja i htjeli da otkinu komad. Kakva sad prava uopšte zasluzuju. Provode aparthejd tamo gdje su većina, sikaniraju Bošnjake na svojoj teritoriji a tamo gdje su manjina plaču ječe kmeče, dvije skole pod istim krovom itd.
Nije loše, dapače - mashallah, na hajrNema gorih ljudi od unitarista i islamskih radikala iz BiH (čast pravim Bošnjacima). O kakvoj politici prema toj skupini fašista se uopšte raspravlja? Glasali za nezavisnost pa im zinula guzica za cijelom državom i htjeli šerijat. Kakva sad prava uopšte zasluzuju. Provode aparthejd tamo gdje su većina, sikaniraju Hrvate na svojoj teritoriji a tamo gdje su manjina plaču ječe kmeče, dvije skole pod istim krovom itd.
Šta ima Borat, odma smo te prepoznali.no_sekirli wrote: ↑02/03/2020 21:19Iz tebe jednostavno zraci tolerancija i postivanje drugih i drugacijih. NOT.
Još jednom jer očito ne razumiješ ili ne želiš da razumiješ,svakom Hrvati,Makedoncu,Senegalcu,Srbinu ili Alžircu, koji živi u Bosni i Hercegovini a radi protiv iste želim dug život i tešku bolest.Kolinda wrote: ↑06/03/2020 13:45Pametni i nadasve kulturni delegatu, prozvao si sve Hrvate...slijedeći put kaži na koga osobno misliš a nisi ni odgovorio u čemu se ogleda ljubav prema BiH, po plaćanju poreza ili mahanju zastavama???Alles-Tamam wrote: ↑06/03/2020 12:40 Pa šta se ti uopste javljaš? Jel se osjećaš prozvanom u nekom od komentara mojih?
![]()
Jasno je da svaki S/B/H/O koji živi i radi u BiH a pri tome ne plaća porez i doprinose državi radi protiv iste. Džaba mahanje zastavom i busanje u prsa svima koji su GRAS npr. uveli u dugovanja od preko 300 milijuna.Alles-Tamam wrote: ↑06/03/2020 14:31
Još jednom jer očito ne razumiješ ili ne želiš da razumiješ,svakom Hrvati,Makedoncu,Senegalcu,Srbinu ili Alžircu, koji živi u Bosni i Hercegovini a radi protiv iste želim dug život i tešku bolest.
A svakom stanovniku Bosne i Hercegovine bilo koje nacionalne ili vjerske pripadnosti koji želi dobro istoj želim sve najbolje.
Jel ti sada jasno
Ma daj, nosi te šuplje.
Ja se iskreno nadam da ćeš posjetiti Sarajevo i razbiti svoje predrasude o narodu koji te ne mrzi sto si Hrvat nego što mu hoćeš razjebat državu nezavisno od nacionalnosti.
Inače evo vam moju definiciju naše edemske vrste ''patriJotizma''Nema gorih ljudi od ustaša iz BiH (čast pravim Hrvatima)...bla bla bla, štrc štrc
Normalno, jer i najmanje maksumče zna da su riječi ''Hrvat'', ''razjebat'' i ''država'' jednostavno neraskidivo povezane.
Nisam ja redovan na forumu pa nisam znao da si plaćenik stranački. Napišem ti ko insanu argument ti sve preletis izvučeš pola rečenice i za to se uhvatiš.Hafis wrote: ↑06/03/2020 14:55Inače evo vam moju definiciju naše edemske vrste ''patriJotizma''Nema gorih ljudi od ustaša iz BiH (čast pravim Hrvatima)...bla bla bla, štrc štrc
Izdvojiš, tj. daš čast ''pravim'' Srbima i Hrvatima, i normala sve ostale strpaš u četnike i ustaše, k'o u furgon za Treblinku.
Ovo je neobranjivo, po zemlji, tik uz samu vratnicu.
Tesko ces uspjeti bar u necemu ga ugovoriti,sto vise pokusavas vise odbija pa to prredje u vrijedjanje.....tesko kad je neko zadojen i prepun sebe...on ti je izgubljen slucaj ako nastavis zavrsices na foe listi kao i 99% forumasaPryda wrote: ↑06/03/2020 15:02Nisam ja redovan na forumu pa nisam znao da si plaćenik stranački. Napišem ti ko insanu argument ti sve preletis izvučeš pola rečenice i za to se uhvatiš.Hafis wrote: ↑06/03/2020 14:55Inače evo vam moju definiciju naše edemske vrste ''patriJotizma''Nema gorih ljudi od ustaša iz BiH (čast pravim Hrvatima)...bla bla bla, štrc štrc
Izdvojiš, tj. daš čast ''pravim'' Srbima i Hrvatima, i normala sve ostale strpaš u četnike i ustaše, k'o u furgon za Treblinku.
Ovo je neobranjivo, po zemlji, tik uz samu vratnicu.
Proputovao sam čitavu Hrvatsku nigdje nisam imao problem sto sam iz Sarajeva a u mojoj BiH jesam i to u Čapljini. Nigdje nisam vidio Hrvata u Hrvatskoj da kaci šahare po banderama i pobija krst uz cestu i na brdo da obilježi teritorij. To moraš da radiš kad si iskompleksiran I neprihvacen. Toliko silno hoćeš da si Hrvat pa u medjuvremenu postanes ustaša I budeš od ove gore spomenute najgore sorte ljudi.
LP neću ti vise pisat
Znači ti ne kontaš baš ništa, a te želje za tešku bolest bilo kome može samo napisati netko sa dosta ograničenom pameti. Opet nisi odgovorio, dali je mjerilo porez ili zastava?Alles-Tamam wrote: ↑06/03/2020 14:31Još jednom jer očito ne razumiješ ili ne želiš da razumiješ,svakom Hrvati,Makedoncu,Senegalcu,Srbinu ili Alžircu, koji živi u Bosni i Hercegovini a radi protiv iste želim dug život i tešku bolest.Kolinda wrote: ↑06/03/2020 13:45Pametni i nadasve kulturni delegatu, prozvao si sve Hrvate...slijedeći put kaži na koga osobno misliš a nisi ni odgovorio u čemu se ogleda ljubav prema BiH, po plaćanju poreza ili mahanju zastavama???Alles-Tamam wrote: ↑06/03/2020 12:40 Pa šta se ti uopste javljaš? Jel se osjećaš prozvanom u nekom od komentara mojih?
![]()
A svakom stanovniku Bosne i Hercegovine bilo koje nacionalne ili vjerske pripadnosti koji želi dobro istoj želim sve najbolje.
Jel ti sada jasno