Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
almir90 wrote: ↑05/03/2020 08:44
Šokirano sam skoro saznao da moje slike na Fejsu bez majce su većina žena shvatile da to radim zbog njih i da me interesuje samo brzi seks, i pitam ti ja sestru jesam li tako ispao, ona se smije i kaže da jesam.
Da li bi vi isto to pomislile, i da li je neka to pomislila kada sam ja postavljao slike na atribute? Mogu biti iskren i reći da mi pažnja ne smeta, ali ovo mi je nešto novo, ja sam to uradio jer mi je drago zbog sebe šta sam postigao.
Ja bih rekla da ti to jako ovisi od dekora slike. Ako se u pozadini vide sprave iz teretane, biće valjda jasno da se hvališ mišićima.
Ako si slikao u sobi, tj. da se vidi namještaj, može se tumačiti i na ovaj drugi način.
Euridika wrote: ↑05/03/2020 13:58
Ja bih rekla da ti to jako ovisi od dekora slike. Ako se u pozadini vide sprave iz teretane, biće valjda jasno da se hvališ mišićima.
Ako si slikao u sobi, tj. da se vidi namještaj, može se tumačiti i na ovaj drugi način.
alibaba_i_30_godina wrote: ↑05/03/2020 13:48
U JuEsEj je to dosta drugačije nego u Evropi. Vi bukvalno u pidzami idete u nabavke, a mi jok. I jeste mi to bezveze svakako.
Kako gdje i kako ko-- ja zivim u toplom dijelu- svi su razgoliceni--tako da naviknes na minimalizam.. no Amerikanke su dobre... dotjerane kad treba i pogotovo, osmijeh s lijapim zubima, ako nista drugo....
almir90 wrote: ↑05/03/2020 13:54
Nisam ja Monču ni shvatio kao da mi se nabacuje.
Što vas zanima progres?
- naravno--
Pa, zasto si se pojavio nego da se hvalish.. no, haj-- nije fer, da sad pisem kako sam znala da ces posustati i udebljati se malo- to ide s godinama... - no, ipak postavi sliku ..
moonca wrote: ↑05/03/2020 14:07 - naravno--
Pa, zasto si se pojavio nego da se hvalish.. no, haj-- nije fer, da sad pisem kako sam znala da ces posustati i udebljati se malo- to ide s godinama... - no, ipak postavi sliku ..
Mončo, nije valjda da i ti mi udaraš na ego i testiraš me? Nisam to od tebe očekivao.
alibaba_i_30_godina wrote: ↑05/03/2020 13:48
U JuEsEj je to dosta drugačije nego u Evropi. Vi bukvalno u pidzami idete u nabavke, a mi jok. I jeste mi to bezveze svakako.
Kako gdje i kako ko-- ja zivim u toplom dijelu- svi su razgoliceni--tako da naviknes na minimalizam.. no Amerikanke su dobre... dotjerane kad treba i pogotovo, osmijeh s lijapim zubima, ako nista drugo....
Meni su ti šljašteći bijeli zubi pomalo scary. Totalno neprirodno. A kod vas pošast za njima.
alibaba_i_30_godina wrote: ↑05/03/2020 14:14
Meni su ti šljašteći bijeli zubi pomalo scary. Totalno neprirodno. A kod vas pošast za njima.
Grijesis- ne rade ovdje kao kod vas.. vecina ih prirodno imaju 'bijele' takva je Amerika-- moja braticna ima -te bijele--(Bosna) i licno- svidja mi se - ako je i osoba lijepa..
moonca wrote: ↑05/03/2020 14:07 - naravno--
Mončo, nije valjda da i ti mi udaraš na ego i testiraš me? Nisam to od tebe očekivao.
Aj- ne ciras ti mene- ali, ti napisa, da si se udebljao-- e- to je ipak za vidjeti- da li da te kritikujm ili neka te..
licno, meni su privlacnije osobe - obucene, ali sa ukusom i 'izazovne' - treba to znati izabrati a ne biti --prost-- otkopcana kosluka kod muskarca 3 digmeta mi je bez veze- kao i kod zena -dekolte s pola 'izloga'
alibaba_i_30_godina wrote: ↑05/03/2020 14:14
Grijesis- ne rade ovdje kao kod vas.. vecina ih prirodno imaju 'bijele' takva je Amerika-- moja braticna ima -te bijele--(Bosna) i licno- svidja mi se - ako je i osoba lijepa..
Kod ovih mojih svih poznanika ubi od sjaja, a pola njih nisu prirodna. Čime ih peru pa su im bijela, nije valjda Jupolom?!
Čar je I u malim deformacijama isto kao u detaljima.
alibaba_i_30_godina wrote: ↑05/03/2020 14:22
Kod ovih mojih svih poznanika ubi od sjaja, a pola njih nisu prirodna. Čime ih peru pa su im bijela, nije valjda Jupolom?!
Izbjeljuju ili nadareni-- ili su -veniri--
slazem se -- deformacije daju sharm, posebnu privlacnost... zato sam napisala Arsalnu -- suvise je sve na mjestu...
alibaba_i_30_godina wrote: ↑05/03/2020 14:22
Izbjeljuju ili nadareni-- ili su -veniri--
slazem se -- deformacije daju sharm, posebnu privlacnost... zato sam napisala Arsalnu -- suvise je sve na mjestu...
Na slikama nije teško napraviti da bude većina stvari na mjestu.
alibaba_i_30_godina wrote: ↑05/03/2020 18:29
Jes ti ono mene nekad kobiva lafa pohvalila?!
Da, i dalje si.. al' ta 'intervencija' bi malo popravila sliku.. .. mada, i dalje bi ti ostao isti-
.slazem se- to je jeste 'zahvat' 7 dana je oporavak ...i kosta..
Nego, žene, ženice, ženetine I djevojke mogle ste nam odgovorite nesto. Naime, da li volite dlakave muškarce, tj. da imaju normalno dlakava prsa ili pak da je sve golo ko bebina guza?
alibaba_i_30_godina wrote: ↑05/03/2020 20:27
Ne pitam nikog ništa. znaš i hvala.
Nego, žene, ženice, ženetine I djevojke mogle ste nam odgovorite nesto. Naime, da li volite dlakave muškarce, tj. da imaju normalno dlakava prsa ili pak da je sve golo ko bebina guza?
ne vjerujem ti- al'
... nisam bas mjerodavna- danasnji momci cu bez- tako - mislim da je ljepse bez..