Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
perscitus wrote: ↑04/03/2020 17:47
Tobejarabi, raspravljam se sa polupismenom sirotinjom. Ko je rekao da ga obozavam? . Citaj vise, manje pisi. Bog vam je dao dva uha i samo jedna usta. Slusaj vise, manje pricaj
Tomahawk11 wrote: ↑05/03/2020 08:21
Pokradu ga protiv Sarajeva, Zrinjskog...ako i protiv Želje, nek istupi iz lige
pazi ima kradja nevidjenih, tu nema potrebe ni raspravljat.
pa sinoc utakmica i vi neki dan s borcem. borac je u prilici da bude u vrhu samo zbgo tih zajebancija a ne zbog ciste kvalitete u ovoj ligi.
po meni najlosija ekipa koja je kod nas igrala od ovih prvih 6 7..
Tomahawk11 wrote: ↑05/03/2020 08:21
Pokradu ga protiv Sarajeva, Zrinjskog...ako i protiv Želje, nek istupi iz lige
pazi ima kradja nevidjenih, tu nema potrebe ni raspravljat.
pa sinoc utakmica i vi neki dan s borcem. borac je u prilici da bude u vrhu samo zbgo tih zajebancija a ne zbog ciste kvalitete u ovoj ligi.
po meni najlosija ekipa koja je kod nas igrala od ovih prvih 6 7..
Ne kontam ti ovo sinoć utakmica i neki dan s Borcem...?
Poenta je da i on ima 33 (doduše Štilić je i mlađi), pa nema ni 1% da će za godinu-dvije biti u Želji.
Eto gledaj iz svog ugla, bi li ti prije igrao u Romi ili u Želji ako imaš mogućnost da biraš?
Tako i za Štilića, super je za vas što ga imate, ali da je on imao neku zvučnu ponudu, ne bi te ljubavi bilo.
Sušić je dobro zglajzo. Mogli smo mi njemu ne znam šta ponuditi, on ne bi bio tu da nije potonuo.
Zvucnu tipa 5-6 puta fin. jaca ponuda ekipe koja je igrala 1/16 finala EL ove sezone? ...ili zvucnu tipa PSG, Real i sl.
Poenta je da i on ima 33 (doduše Štilić je i mlađi), pa nema ni 1% da će za godinu-dvije biti u Želji.
Eto gledaj iz svog ugla, bi li ti prije igrao u Romi ili u Želji ako imaš mogućnost da biraš?
Tako i za Štilića, super je za vas što ga imate, ali da je on imao neku zvučnu ponudu, ne bi te ljubavi bilo.
Sušić je dobro zglajzo. Mogli smo mi njemu ne znam šta ponuditi, on ne bi bio tu da nije potonuo.
Zvucnu tipa 5-6 puta fin. jaca ponuda ekipe koja je igrala 1/16 finala EL ove sezone? ...ili zvucnu tipa PSG, Real i sl.