Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
zemomak wrote: ↑04/03/2020 01:26
ma ja sam imao obicni viasat history sa plavim logom, a kad pogledam hd kanale nema ga ni tamo...
Ako si pravio vlastitu listu omiljenih kanala, ili koristiš njihove kreirane liste po kategorijama, onda je moguće da ovaj kanal još nisu staviti u odgovarajuću listu.
Idi na listu "Svi kanali" i imaćeš ga na poziciji 164.
zemomak wrote: ↑04/03/2020 01:21
sta bi sa viasat history na eon aplikaciji za mobitele? juče bilo, danas nema
Zdravo zemomak,
Kanal se uredno emituje putem aplikacije, na svim uređajima.
kod mene se ova nova 2 HD kanala nalaze na svojim brojevima samo kada odem na “sve” kanale, nema ih ni pod HD, ni pod filmskim, a ni pod dokumentarnim kanalima; kada ce biti barem prebaceni medju HD kanale (full duo paket je u pitanju)
kod mene se ova nova 2 HD kanala nalaze na svojim brojevima samo kada odem na “sve” kanale, nema ih ni pod HD, ni pod filmskim, a ni pod dokumentarnim kanalima; kada ce biti barem prebaceni medju HD kanale (full duo paket je u pitanju)
Hvala kikilika,
Obavijestili smo kolege iz nadležnog sektora o Vašoj poruci.
Ljudi moji meni je vise ovoga preko glave. Imam znaci problem vuce se od kad sam skopcao ovaj eon box. Znaci, boze. Skoro svaki dan mi se desava da mi nesto daljinski onaj eonov upali eon box a nece tv. Nekad pali sve zajedno. Nekad samo tv. Pa onda belajisem pa mijenjam hdmi 1 na hdmi 2 i onu tipku na eon daljinskim i sve tako dok ne proradi. Ali dzaba opet se nesto sjebe. Aplikacija ona Eon na boxu crashuje stalno. Dok na drugom smart tv koji nema eon box nego onu aplikaciju samo radi savrseno. Znaci svaki bogov dan. Onaj mi je smart tv Samsung nu 7022 meni se cini. Jel ima neko isti ovakav problem ili je ovo samo kod mene? Prije eon boxa kad mi je bio onaj modem ma nikad nisam imao problema. Hvala lijepo i molim vas da mi pomognete. Uzdravlje!
Koji uređaj se doplati još 3.5 KM a koji 5 KM.
Imam jedne penziće pa su im na drugi tv "uvalili" nešto od 5 KM mjesečno, uz priču da na onom od 3.5 nešto ne mogu što sad na ovom mogu.
U pitanju je senior paket.
tap3ah75 wrote: ↑04/03/2020 16:34
Koji uređaj se doplati još 3.5 KM a koji 5 KM.
Imam jedne penziće pa su im na drugi tv "uvalili" nešto od 5 KM mjesečno, uz priču da na onom od 3.5 nešto ne mogu što sad na ovom mogu.
U pitanju je senior paket.
3,5KM su cam modul i d3 mini, a 5KM su PDS2 i PDS3 resiveri. Preko modula i d3 mini resivera ne mozes vracati sadrzaj unazad niti gledati sadrzaj iz video kluba, dok preko PDS2 i PDS3 moze.
Je li došlo do nekog poskupljenja duo light paketa? U ovom promotivnom periodu sam potpisao ugovor, do sada dolazili računi na 23 KM a ovaj zadnji (danas stigao) 24,70 KM...
Nije neka razlika ali nisam nigdje vidio neku obavijest...
newklear wrote: ↑04/03/2020 17:23
Je li došlo do nekog poskupljenja duo light paketa? U ovom promotivnom periodu sam potpisao ugovor, do sada dolazili računi na 23 KM a ovaj zadnji (danas stigao) 24,70 KM...
Nije neka razlika ali nisam nigdje vidio neku obavijest...
Zdravo newklear,
Zamolićem Vas da nam u inbox dostavite broj Ugovora, rado ćemo provjeriti sve što je potrebno.
Svi se nadamo da necemo morati vise ikad slusati bahu i one amatere druge. Pa jbt, je li moguce da na novoj onaj debil zuti ponekad komentarise, lik stvoren da komentarise kako je neko gledao u drugu djevojku, a ne da mi komentarise ono o fudbalu i kakav je igrac Modric recimo.
Nevjerovatno je kako nemamo normalne komentatore nego jos ovi pokusavaju ove ubaciti sto ne znaju kako treba komentarisati ni takmicenje u jedenju virsli. Jos dodaju Bahu koji bez imalo obraza kaze da je Pedro standardan prvotimac Chelseaja, ima znanje kao moj narkomanski prijatelj koji je pregledao tekmi onoliko koliko sam ga ja natjerao.