Melbourne_Australia wrote: ↑04/03/2020 12:06 Lesko mojne ti o fudbalu sviju ti..Ti si mi vise za meze i pive u mjesnoj zajednici![]()
![]()
Bio je i Dzemo Berberovic 10 godina vani
Kakav lik, haj pivu u mjesnu zajednicu Brikovac
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Melbourne_Australia wrote: ↑04/03/2020 12:06 Lesko mojne ti o fudbalu sviju ti..Ti si mi vise za meze i pive u mjesnoj zajednici![]()
![]()
Berberović?Melbourne_Australia wrote: ↑04/03/2020 12:09Znas li ti koliko je on dugo vani?Znas li ti sta znaci zavrsiti karijeru u klubu odakle si poceo..Ti reci i jednog vaseg igraca koji je bio vani 10 godina i da je nesto vrijedio? Zeka je bio igracina ali ga je jebao strah od letenja..Imenuj jednog? Skoro? Eto ko?Raigor Stonehoof wrote: ↑04/03/2020 12:05Da je valjo cemu ne bi igrao ovdje. Sam tako rezonujes. Prema tome - levat.Melbourne_Australia wrote: ↑04/03/2020 11:58
A koji igrac u nasoj ligi zna vise lopte od Stilica?Pricam o komplet igracu? Na kraju krajeva i koji to igrac koji igra u nasoj ligi je imao bolju karijeru?Ili koji ce to imati ako ti je lakse?
Imao je par dobrih partija, imao je i losih, nista posebno.
Ali ako ce vama biti lakse, osvojio bi zlatnu loptu nego ga trener nije volio![]()
Ne možeš ni tako gledati.Melbourne_Australia wrote: ↑04/03/2020 12:21 Rekao sam da igra trenutno ili da ce igrati vani?Pricamo o trenutnim igracima.Ja sam rekao da je Stilic najbolji igrac lige..I lik je rekao da nije...Opet je Stilic imao bolju karijeru od Berberovica..Ne mozes reci koji je bolji igrac def jer igraju razlicite pozicije..Stilic vise lopte zna,logicno vezni je..A Berberovic je bio dobar igrac i dobar momak.
Barezi je igrao sa 40Tomahawk11 wrote: ↑04/03/2020 12:43 I Džeko ima 33 godine, a ne vidim da misli u skorije vrijeme Romu napustiti i pravac Željo.
Ma svi su igraci kurcine, jedino Stilic valja.
Poenta je da i on ima 33 (doduše Štilić je i mlađi), pa nema ni 1% da će za godinu-dvije biti u Želji.Melbourne_Australia wrote: ↑04/03/2020 12:48Barezi je igrao sa 40Tomahawk11 wrote: ↑04/03/2020 12:43 I Džeko ima 33 godine, a ne vidim da misli u skorije vrijeme Romu napustiti i pravac Željo.Ne kontam poentu..Pisao sam o tome da Susic nije pri kraju karijere def a Stila jos max 2 i gotovo..Susic je u najacim fudbalskim godinama a Stilic nije..To je poenta..Uzimas Dzeku za primjer kao jednog od najboljih centarfora svih vremena sa ovih prostora..Koliko je godina Boksic imao kad je zavrsio karijeru? To zavisi od povreda i od zelje da treniras i koliko si se zasitio igre...Nisu svi igraci mentalno na istom nivou.
Klub vijetnamska prcija ne postoji. Mozda mislis na svoj klub, ali dobro to je vec tvoj problem sto vrijedjas svoj klub. Ima nas svakakvih, jebi ga.LSD wrote: ↑04/03/2020 09:43Smiješan igrac, kao i Pidro (cuj PidroTomahawk11 wrote: ↑04/03/2020 08:01
Čuj fudbalsko prezime....koliko Štilića fudbalera poznaješ osim ovog vašeg![]()
I šta fali Tataručitav je narod nazvan tim imenom, isto kao da bi se neko ismijavao Bošnjacima (ko što neki i ismijavaju jel
).
Neka te ba...jesi vidio kako fino utiša BL mentolčiće![]()
![]()
).
Samo što vi imate gadan obicaj da od takvih pokemona pravite neke igracine po forumima, samo zato što igra za vijetnamsku prćiju - da igra za neki drugi klub, qrac bi ga toliko dizali...i zato ja moram, s vremena na vrijeme, naletiti da podijelim par čvoka da se malo dozovete....eto na šta me tjerate.
"Svi koji me znaju, znaju da govorim isključivo ono što mislim, pa ću vam reći sljedeće. Onog momenta kada počnemo poštovati i voljeti svog Vinka, Amara, Husrefa, Vranješa, Sušića, Ahmetovića, Zakarića, Štilića bit će nam svima bolje. Ovo je naša zemlja, nije ni Engleska, Njemačka i Španija. Ako ne budemo poštovali Husrefa, Amara i sve one koji su poslije rata toliko toga dali bh. fudbalu, onda nam ni ne može biti bolje. Nemamo drugu zemlju i drugi fudbal. Potrebno je da spustimo tenzije, da malo više poštujemo jedni druge i da malo više pomažemo jedni druge. Imamo svoje, samo trebamo malo više voljeti i poštovati i međusobno cijeniti. Moramo više shvatiti da i gostujći igrači vole i zaslužuju aplauz", zaključio je Trivunović.
Hvala sto si mi i ono malo sumnje ukloniomanijak1 wrote: ↑04/03/2020 16:26 Kako samo oni zdušno hoće nešto ocijeniti i prikačiti , ali u svemu ne vide sebe , onaj ko isto tako htio navijat za Želju , a vamo Škripare bodrio.
Ma .....Štilić je levat koji je vas je iskasapio , morž isto tako , i sve ostale laži kojima se koristite .Arogancija nemoćnih .Bolje da pročitaju Trivunaprije nego se usude slijedeći put oglasiti.Tek kad kažu mali prigradski klub
a ne vide dalje od mahalske kaldrme .Tipična kriza identiteta.
Navijajte za Borac , biće vam lakše , svakako ćete poslije orgijati ovdje, ako nas uz pomoć sudija izbace iz Kupa.PP.
JTS![]()