Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
holandiji prijeti potop zbog otapanja sjevernog pola, italija ima epidemiju virusa, poljska ima samo lavandovskog. znaci u najgorem slucaju drugo mjesto sto je dovoljno za baraz ili u baraz ide i treci
Uzmemo bod u Italiji, pa otresemo poljake i holandjane kuci, i ako izgubimo i Poljskoj i Holandiji, a uzmemo Italiju kuci necemo ispasti jbg...fudbal je ba totalno jednostavna igra
Ko ce prezivjeti ovoliko historijskih utakmica, jbt...u sta smo se uvalili
Na stranu zajebancija i samosažaljevanje al moćno je bilo gledati intro Pot A gdje sama krem de la krem i kad voditelj kaže 16 najbolje plasiranih ekipa starog kontinenta a mi među njima.
4. mjesto sa eventualno jednim osvojenim bodom u ovoj grupi bio bi povijesni uspjeh
Meni nikako nije jasno kojim kanalima smo se mi našli među ovim reprezentacijama...
Da nam nije Asim Sarajlić ovo sredio?
Valjda treba postaviti pitanje šta će Hrvatska ili Njemačka, oni su po pravilima ispali u B ligu, mi smo svoju promociju u A diviziju pošteno zaradili.
Naravno da je grupa sa Poljskom, Holandijom i Italijom za nas vjerovatno dovoljna da se vratimo u B ligu, ali šta sad, tu smo s elitom i pobiti se pa šta bude.
Evropska fudbalska asocijacija UEFA objavila je raspored Lige nacija za sezonu 2020/2021, a reprezentacija Bosne i Hercegovine nalazi se u grupi sa selekcijama Italije, Nizozemske i Poljske.
Naš nacionalni tim takmičenje će otvoriti gostovanjem u Italiji, a u septembarskom ciklusu utakmica igrat će još i sa reprezentacijom Poljske.