Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- budzetlija
#29926 Re: Utakmice.
Optika Salihbegovic je sponzor kluba, pa tako ako ste clan kluba imate popust za oftamoloski pregled
samo ne znam odakle se crpe ove nebuloze da neko slavi titulu
kakav je ovo pokusaj podmetanja, moze li ijedan post barem kao dokaz ili je ona stara narodna nasla ruga rugu 
- armin071
#29927 Re: Utakmice.
Ne uklapaš se u matricu, znači kriv sibudzetlija wrote: ↑03/03/2020 16:02 Optika Salihbegovic je sponzor kluba, pa tako ako ste clan kluba imate popust za oftamoloski pregledsamo ne znam odakle se crpe ove nebuloze da neko slavi titulu
kakav je ovo pokusaj podmetanja, moze li ijedan post barem kao dokaz ili je ona stara narodna nasla ruga rugu
![]()
Dokaz nije potreban. Moraš uvijek biti opozicija. Kod nas je još od Granova ostalo u podsvjesti da se moramo boriti protiv uprave. I kad bi osvojili deset titula za redom oni bi pjevali uprava napolje i palili baklje da “otmu” koji dinar “lopovima”...
- budzetlija
#29928 Re: Utakmice.
Ma haj to, zna se sto su se nekad tjerale Upravearmin071 wrote: ↑03/03/2020 16:10Ne uklapaš se u matricu, znači kriv sibudzetlija wrote: ↑03/03/2020 16:02 Optika Salihbegovic je sponzor kluba, pa tako ako ste clan kluba imate popust za oftamoloski pregledsamo ne znam odakle se crpe ove nebuloze da neko slavi titulu
![]()
![]()
Dokaz nije potreban. Moraš uvijek biti opozicija. Kod nas je još od Granova ostalo u podsvjesti da se moramo boriti protiv uprave. I kad bi osvojili deset titula za redom oni bi pjevali uprava napolje i palili baklje da “otmu” koji dinar “lopovima”...
-
todd_smith
#29929 Re: Utakmice.
Pisati o Upravama je pisanje uz vjetar
Svi, apsolutno svi navijaci su bili uz Upravu dok nisu usrali situaciju sa Husrefom. I nije zbog lojalnosti prema Husrefu, jer ova Uprava reda kiksove jos od proslog Decembra, pa cak i kada su sastanke sa igracima organizovali iza ledja trenera, nije se ovdje o njima lose pisalo
Sami su sjebali atmosferu sa Husrefom, znaci nebitan Husref ili Vinko ili ko god da je bio, na onaj nacin i onda navijacima reci ko vas jebe necemo izlaziti u javnost da se vama pravdamo, da bi se okrenuli i Sirokom pravdali i tu popusili tuzbu.
Neka rade, bilo je Sarajevo prije njih, bice i poslije. Ali malo je naivno reci da nemaju nikakvih kiksova i to bas zestokih. I svaki put kada zajebu stvar, samo daju otkaz nekome nebitnom u klubu ili naprave neku reklamicu radi hljeba i igara.
Znaci svi smo ih podrzavali od pocetka, ako ne svi onda 90% raje. I sami su to uspjeli sjebati i sampionsku atmosferu pretvoriti u toksican ambijent.
a o sampionskoj prici, nema se sta dokazivati listaj par stranica pise ti fino "sampionski"
ali hajd reci ce se "ma to je samo par osoba, daj dokaz" hu iz ju ba, cuj daj dokaz, u skokovima
Svi, apsolutno svi navijaci su bili uz Upravu dok nisu usrali situaciju sa Husrefom. I nije zbog lojalnosti prema Husrefu, jer ova Uprava reda kiksove jos od proslog Decembra, pa cak i kada su sastanke sa igracima organizovali iza ledja trenera, nije se ovdje o njima lose pisalo
Sami su sjebali atmosferu sa Husrefom, znaci nebitan Husref ili Vinko ili ko god da je bio, na onaj nacin i onda navijacima reci ko vas jebe necemo izlaziti u javnost da se vama pravdamo, da bi se okrenuli i Sirokom pravdali i tu popusili tuzbu.
Neka rade, bilo je Sarajevo prije njih, bice i poslije. Ali malo je naivno reci da nemaju nikakvih kiksova i to bas zestokih. I svaki put kada zajebu stvar, samo daju otkaz nekome nebitnom u klubu ili naprave neku reklamicu radi hljeba i igara.
Znaci svi smo ih podrzavali od pocetka, ako ne svi onda 90% raje. I sami su to uspjeli sjebati i sampionsku atmosferu pretvoriti u toksican ambijent.
a o sampionskoj prici, nema se sta dokazivati listaj par stranica pise ti fino "sampionski"
ali hajd reci ce se "ma to je samo par osoba, daj dokaz" hu iz ju ba, cuj daj dokaz, u skokovima
- budzetlija
#29930 Re: Utakmice.
E jebeno mjerilo ako neko napise sampionska igra
a to nije bila jel, ubili ko Sabahetu cipele
hladno.
- Logovan
#29931 Re: Utakmice.
Meni se čini da pojedini ne znaju da uživaju u ovim lijepim trenucima. 
-
il dottore
#29932 Re: Utakmice.
Ovo je apsolutno tačno.todd_smith wrote: ↑03/03/2020 16:18 Pisati o Upravama je pisanje uz vjetar
Nakon što je raja "zagalamila" počeše se iz rukava izvlačiti reprezentativci.
Što samo po sebi nije loše ali dovoljno o njima govori
- vegass
#29933 Re: Utakmice.
Čitam zadnjih nekoliko strana komentara i mogu donijeti samo jedan zaključak: nekim ljudima je više u interesu psovat i prozivati upravu nego da Sarajevo pobjeđuje. U kojem je to univerzumu normalno nakon dvije utakmice u kojima smo realno mogli imati 1 ili 0 bodova, a imamo 6 uz ovakvu gol razliku, prozivati upravu i dizati na forumu tenzije ko da je klub pred raspadom. To mogu samo ljudi koji ili žele zlo klubu ili su interesna skupina koja bi rado promjenila upravu i stavila sebe/nekog svog.
I j* vas Husref više! Njega će poštovati jedan Ahmetović jer je "legenda kluba". Pa nije Merso rastao na Ciglanama, kao ni 99% igrača. Šta njih boli neka stvar što je Husref legenda kluba. To je jedna stvar. Druga je, šta su to legende kluba uradile za klub od rata pa na ovamo. Svaki se od njih dobro ogrebao o klub svaki put kad su nešto za klub uradili. Ne kažem da trebaju raditi besplatno, ali to što su nekakve legende kluba ne znači apsolutno ništa u današnje vrijeme i svi oni samo gledaju kako će koju paru zaraditi. To je i Husref radio i svi znamo kako su išli pregovori o njegovom angažmanu i da nije htio potpisati bez obeštećenja neviđenog na ovim prostorima. Treća stvar, Husref je kompletno vođenje ekipe sveo na svoju dreku. Lik koji nije od prve do zadnje utakmice napravio izmjenu koja je napravila prevagu na terenu, koji nije u dvije utakmice ušao sa drugačijom taktikom, lik kojeg je morž dva puta preslušao u nekoliko mjeseci.
Na kraju, ovo je tema "utakmice" i bilo bi lijepo držati se toga.
I j* vas Husref više! Njega će poštovati jedan Ahmetović jer je "legenda kluba". Pa nije Merso rastao na Ciglanama, kao ni 99% igrača. Šta njih boli neka stvar što je Husref legenda kluba. To je jedna stvar. Druga je, šta su to legende kluba uradile za klub od rata pa na ovamo. Svaki se od njih dobro ogrebao o klub svaki put kad su nešto za klub uradili. Ne kažem da trebaju raditi besplatno, ali to što su nekakve legende kluba ne znači apsolutno ništa u današnje vrijeme i svi oni samo gledaju kako će koju paru zaraditi. To je i Husref radio i svi znamo kako su išli pregovori o njegovom angažmanu i da nije htio potpisati bez obeštećenja neviđenog na ovim prostorima. Treća stvar, Husref je kompletno vođenje ekipe sveo na svoju dreku. Lik koji nije od prve do zadnje utakmice napravio izmjenu koja je napravila prevagu na terenu, koji nije u dvije utakmice ušao sa drugačijom taktikom, lik kojeg je morž dva puta preslušao u nekoliko mjeseci.
Na kraju, ovo je tema "utakmice" i bilo bi lijepo držati se toga.
- Raigor Stonehoof
#29934 Re: Utakmice.
Citajuci ovo reklo bi se da bi vegass na klupi osvojio u najmanju ruku trofeja ko i Husref, ako ne i vise
Patetika
Patetika
- vegass
#29935 Re: Utakmice.
Ja ne bi osvojio ništa, kao ni ti ni silni kritičari koji pametuju, a kao i ja nemaju pojma o fudbalu. Ja sam navijač i stručnjak u svom zanatu, a to nije fudbal.Raigor Stonehoof wrote: ↑03/03/2020 22:44 Citajuci ovo reklo bi se da bi vegass na klupi osvojio u najmanju ruku trofeja ko i Husref, ako ne i vise![]()
Patetika![]()
Patetika su silne jadikovke koje pišeš već mjesecima.
- budzetlija
#29936 Re: Utakmice.
Sta su uradile legende kluba osim sto se grebu dzabalice sav ovaj period poslije rata, da su se oni pitali bili bi ko Bosna..
- Raigor Stonehoof
#29937 Re: Utakmice.
Legenda kluba o kojoj ja pricam je osvojila najvise trofeja u njegovoj historiji. Sta jos treba uraditi da bi ga forumska navijacka "elita" priznala? Poglabat vam?budzetlija wrote: ↑03/03/2020 23:19 Sta su uradile legende kluba osim sto se grebu dzabalice sav ovaj period poslije rata, da su se oni pitali bili bi ko Bosna..
I dodje jedna glupaca koja po ovom nedavnom intervjuu ni sama ne zna kako je dospjela na to mjesto, i otjera ga. Mrs kuravo usahla, jeblo li te rumeno govno
- Maharadza
#29938 Re: Utakmice.
Otjerao je sam sebe sa taktikom "nabij na Mersu i prouči dovu za čudo..." a o psovanju najmilijih igračima da ne pričamo...
2 pobjede, deranje guzova direktnim konkurentima u vrhu tabele, igrači složni, svi kao jedan dišu i to opet našlo obraza da kmechi i pljuje...mogu samo zamisliti koliko će sticker brigada tek da pljuje nakon prvog kiksa, ima da ga proslave kao Bajram...sami sebi najveći dušmani.
2 pobjede, deranje guzova direktnim konkurentima u vrhu tabele, igrači složni, svi kao jedan dišu i to opet našlo obraza da kmechi i pljuje...mogu samo zamisliti koliko će sticker brigada tek da pljuje nakon prvog kiksa, ima da ga proslave kao Bajram...sami sebi najveći dušmani.
-
svi u napad
#29939 Re: Utakmice.
Dakle dragi moji navijaci najboljeg kluba u drzavi sram vas bilo. Kao stariji ciko imam prvao da vam to kazem. Ja stvarno ne znam sta vi hocete? Pobjedili 2 tekme za redom. Prvi na tabeli i vi velika vecina ovdje pametujete i kritikujete bez ikakvih vidljivih razloga i cinjenica. Da kone ne daj boze imaju nasu situaciju ne bi se moglo zivjeti od njihovih slavospjeva i zajbancije a vi nezadovoljni. Kad bi svaku tekmu davali po 10 komada vi (vecina vas) bi nasla mehane upravi i treneru.
Ljudi moji jeste li vi prisebi. Dakle 2 pobjede iz dva teska meca. Kraj linije stoji covjek koji se ne dere, ne psuje i ne stvara pritisak na igrace sto se odrazava i na igru istih. Uprava dovela solidna pojacanja (za nase uslove i nasu ligu odlicni) i opet ne valja. Neki hoce novi stadion a sami nemaju ni za clansku kartu ili odu samo na derbi. Stadion kosta minimum 35 milion eura i ko ce dati tu lovu?
Prestanite sa zalopojkama o Husrefu. Covjek bio odradio dobro posao za koji je bio dobro placen i hvala mu. No vi (jedan dio vas) i dalje cmizdrite za njim i covjek stice utisak da bi vam bilo drago kad Vinko ne bi uspio samo da bi ste vi i Hus bili u pravu. Stalno potenciranje da je legenda kluba je vrlo interesantno. Znate li vi sta je legenda i koliko je nas klub imao "legendi". Niko nikad ne moze biti veci od kluba i njegovih interesa. Husref voli klub i uradio je dosta ali on ne moze dati klubu novi iskorak i napredak i to uz svo duzno postovanje mora se prihvatiti. Legendi je bilo i bice a on vjerujte nije ni medju 30 igrackih legendi naseg kluba. Naravno obozavaoci njegovog lika i djela ce reci da je on trenerska legenda i tu se mora priznati da stoji puno bolje nego kao igrac i sigurno je medju prvih 5. No to sada nije vazno. Vazno je da mi sada zbijemo redove, navijamo iz sveg srca i glasa za nas klub i uzivamo u ovim zaista lijepim trenutcima jer ne mozes biti bolji od prvoplasiranog. Ja sam sretan i ponosan pitar i vjerujem da ce nas igraci, strucni stab i uprava ponovo obradovati novom titulom. Zivi i zdravi mi bili.
Ljudi moji jeste li vi prisebi. Dakle 2 pobjede iz dva teska meca. Kraj linije stoji covjek koji se ne dere, ne psuje i ne stvara pritisak na igrace sto se odrazava i na igru istih. Uprava dovela solidna pojacanja (za nase uslove i nasu ligu odlicni) i opet ne valja. Neki hoce novi stadion a sami nemaju ni za clansku kartu ili odu samo na derbi. Stadion kosta minimum 35 milion eura i ko ce dati tu lovu?
Prestanite sa zalopojkama o Husrefu. Covjek bio odradio dobro posao za koji je bio dobro placen i hvala mu. No vi (jedan dio vas) i dalje cmizdrite za njim i covjek stice utisak da bi vam bilo drago kad Vinko ne bi uspio samo da bi ste vi i Hus bili u pravu. Stalno potenciranje da je legenda kluba je vrlo interesantno. Znate li vi sta je legenda i koliko je nas klub imao "legendi". Niko nikad ne moze biti veci od kluba i njegovih interesa. Husref voli klub i uradio je dosta ali on ne moze dati klubu novi iskorak i napredak i to uz svo duzno postovanje mora se prihvatiti. Legendi je bilo i bice a on vjerujte nije ni medju 30 igrackih legendi naseg kluba. Naravno obozavaoci njegovog lika i djela ce reci da je on trenerska legenda i tu se mora priznati da stoji puno bolje nego kao igrac i sigurno je medju prvih 5. No to sada nije vazno. Vazno je da mi sada zbijemo redove, navijamo iz sveg srca i glasa za nas klub i uzivamo u ovim zaista lijepim trenutcima jer ne mozes biti bolji od prvoplasiranog. Ja sam sretan i ponosan pitar i vjerujem da ce nas igraci, strucni stab i uprava ponovo obradovati novom titulom. Zivi i zdravi mi bili.
- vegass
#29940 Re: Utakmice.
Reci ću ti ja kako je došla: postavio je vlasnik upravljačkih udjela. Svako od nas je mogao iskeširati lovu i postavit svoju direktoricu. Obzirom da se zahvaljujući isključivo vlasniku i dan danas nalazimo na prvom mjestu, šampionski igramo i izgledamo, a da je Sabina izbor tih vlasnika, treba da budemo presretni, jer da nije tako, klub vjerovatno ne bi postojao ili bi bio kao mrtvi Čelik i Sloboda.Raigor Stonehoof wrote: ↑04/03/2020 00:06Legenda kluba o kojoj ja pricam je osvojila najvise trofeja u njegovoj historiji. Sta jos treba uraditi da bi ga forumska navijacka "elita" priznala? Poglabat vam?budzetlija wrote: ↑03/03/2020 23:19 Sta su uradile legende kluba osim sto se grebu dzabalice sav ovaj period poslije rata, da su se oni pitali bili bi ko Bosna..
I dodje jedna glupaca koja po ovom nedavnom intervjuu ni sama ne zna kako je dospjela na to mjesto, i otjera ga. Mrs kuravo usahla, jeblo li te rumeno govnoUPRAVA NAPOLJE
Takođe, uvijek se može spremit lova i u Vijetnam, pa otkupit klub i onda postavljati koga hoće. A to KO je zamolio Husrefa da ode je nevažno. Bitno je da nije tu jer je izgubio konce i povjerenje i sve to dobro naplatio. Drugim riječima, on nije otjeran nego skupo plaćen da se povuče.
- vegass
#29941 Re: Utakmice.
Maharadza wrote: ↑04/03/2020 00:13 Otjerao je sam sebe sa taktikom "nabij na Mersu i prouči dovu za čudo..." a o psovanju najmilijih igračima da ne pričamo...
2 pobjede, deranje guzova direktnim konkurentima u vrhu tabele, igrači složni, svi kao jedan dišu i to opet našlo obraza da kmechi i pljuje...mogu samo zamisliti koliko će sticker brigada tek da pljuje nakon prvog kiksa, ima da ga proslave kao Bajram...sami sebi najveći dušmani.![]()
Ni dodati ni oduzeti. Tačno tako!svi u napad wrote: ↑04/03/2020 00:23 Dakle dragi moji navijaci najboljeg kluba u drzavi sram vas bilo. Kao stariji ciko imam prvao da vam to kazem. Ja stvarno ne znam sta vi hocete? Pobjedili 2 tekme za redom. Prvi na tabeli i vi velika vecina ovdje pametujete i kritikujete bez ikakvih vidljivih razloga i cinjenica. Da kone ne daj boze imaju nasu situaciju ne bi se moglo zivjeti od njihovih slavospjeva i zajbancije a vi nezadovoljni. Kad bi svaku tekmu davali po 10 komada vi (vecina vas) bi nasla mehane upravi i treneru.
-
sencobih
#29942 Re: Utakmice.
Legende su se pokazale na djelu kada su mogli kupiti dionice kluba, čast izuzecima.budzetlija wrote: ↑03/03/2020 23:19 Sta su uradile legende kluba osim sto se grebu dzabalice sav ovaj period poslije rata, da su se oni pitali bili bi ko Bosna..
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#29943 Re: Utakmice.
Pretjeruje se (kao i obicno) sa "obje" strane. Niti je situacija strasna niti treba zabraniti kriticki osvrt na rad bilo kojeg segmenta kluba.
-
todd_smith
#29944 Re: Utakmice.
ma jebo ba husrefa, nije problem husref nego princip stvari u ona 2-3 mjeseca od maja do Augusta
o tome se prica sa ovom Upravom, kada su usrali ljetos poceli su lafo Oremusa dovoditi kao kapitalca da se smiri situacija, onda kada su trenera preko novina otpustili 1 kolo prije pauze, znaci opet jebo Husrefa bilo ko da je bio preko novina i 1 kolo prije kraja je pickast nacin najblaze receno
i onda kada je pocelo da kljuca odjednom Tino dolazi, izmislja se za Izeta, pregovara se sa Hadzicem...pusti suplju ba
neka igraju, mozemo tek realno suditi nakon 5-6 utakmica jer toliko obicno treba da se taj neki hajp i slicno smiri sa novim trenerom, to je bilo gdje na svijetu. Isto tako za igru, ne mozes u 2 utakmice reci imas rep i glavu, pogotovo kada kod kuce protiv Tuzla Citija koja nema svoja 2 najjaca igraca do 40 minute ne pridjes golu, a mogao si 2-0 da gubis
Spustite loptu na oba fronta
o tome se prica sa ovom Upravom, kada su usrali ljetos poceli su lafo Oremusa dovoditi kao kapitalca da se smiri situacija, onda kada su trenera preko novina otpustili 1 kolo prije pauze, znaci opet jebo Husrefa bilo ko da je bio preko novina i 1 kolo prije kraja je pickast nacin najblaze receno
i onda kada je pocelo da kljuca odjednom Tino dolazi, izmislja se za Izeta, pregovara se sa Hadzicem...pusti suplju ba
neka igraju, mozemo tek realno suditi nakon 5-6 utakmica jer toliko obicno treba da se taj neki hajp i slicno smiri sa novim trenerom, to je bilo gdje na svijetu. Isto tako za igru, ne mozes u 2 utakmice reci imas rep i glavu, pogotovo kada kod kuce protiv Tuzla Citija koja nema svoja 2 najjaca igraca do 40 minute ne pridjes golu, a mogao si 2-0 da gubis
Spustite loptu na oba fronta
- budzetlija
#29945 Re: Utakmice.
Nemoj bolan, ja ne znam sta je s tobom pa u zadnje vrijeme pokusavas postaviti stvari onako kako si zamislio u svojoj glavi. Nije dobio otkaz preko novina jebem ga ja
i nije gasenje vatre dovodenje igraca, mislili da mozemo sa tim koji su dovedeni, mozda bi i sve bilo drukčije da nije bilo povreda koje su uticale na sve. Pokazalo se da smo fulili i logicno da ces dovesti nove igrace, bolje naravno. On ih je i doveo sa Emirom
Evo za smjenu :
https://www.google.com/amp/s/sport.avaz ... ba%3famp=1
Evo o pojacanjima, clanak iz maja :
https://www.google.com/amp/s/www.klix.ba/amp/190527100
Evo za smjenu :
- vegass
#29946 Re: Utakmice.
Ma džaba ti pričaš. Huref je zaslužio tačno koliko je dobio, ništa više ni manje. Sad je fazon što neki preko tog slučaja pokušavaju problematizirati sve ostalo što se dešava u klubu i na terenu, sa ciljem mijenjanja uprave i dovođenja svojih ili ulaska u tu priču.budzetlija wrote: ↑04/03/2020 10:27 Nemoj bolan, ja ne znam sta je s tobom pa u zadnje vrijeme pokusavas postaviti stvari onako kako si zamislio u svojoj glavi. Nije dobio otkaz preko novina jebem ga jai nije gasenje vatre dovodenje igraca, mislili da mozemo sa tim koji su dovedeni, mozda bi i sve bilo drukčije da nije bilo povreda koje su uticale na sve. Pokazalo se da smo fulili i logicno da ces dovesti nove igrace, bolje naravno. On ih je i doveo sa Emirom
![]()
Evo za smjenu :
- Raigor Stonehoof
#29947 Re: Utakmice.
Najjače mi je kad za aktuelnog osvajača duple krune i prvog na polusezoni kažu da je "izgubio konce"
samo da vam oglaba, ništa više nije ni mogao uraditi
samo da vam oglaba, ništa više nije ni mogao uraditi
- budzetlija
#29948 Re: Utakmice.
Zbog njegovog plakanja po svakoj jebenoj televiziji nije mi ga zao sekunde, ko da za hljeba nema, hvala na svemu, dovidjenja.Raigor Stonehoof wrote: ↑04/03/2020 10:49 Najjače mi je kad za aktuelnog osvajača duple krune i prvog na polusezoni kažu da je "izgubio konce"![]()
samo da vam oglaba, ništa više nije ni mogao uraditi![]()
Idemo dalje
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#29949 Re: Utakmice.
Možda je još rano pričati o Vinku i njegovom radu u klubu, ali u odnosu na ono što smo imali skoro na polusezoni sa Husrefom ovo zasad izgleda bolje.Raigor Stonehoof wrote: ↑04/03/2020 10:49 Najjače mi je kad za aktuelnog osvajača duple krune i prvog na polusezoni kažu da je "izgubio konce"![]()
samo da vam oglaba, ništa više nije ni mogao uraditi![]()
Ako se tako pokaže i do kraja sezone, onda nema razloga plakati za Husrefom.
On je uradio šta je uradio, to se ne može i neće izbrisati, urezao je svoje ime u historiju kluba, ali mi moramo misliti na to šta i kako dalje.
Vinko važi za najperspektivnijeg mladog trenera u BiH i biće da je pravi potez što je doveden da vodi ekipu.
Husref jeste izgubio svlačionicu, posvađao se sa kondicionim koji se sad vratio (i koji je veoma bitan), i da je završio sezonu bio bi nam raspad sistema na kraju sezone i hajd sve ponovo.
Jedina je zamjerka kako je to urađeno, trebalo je još jedno kolo i onda sjesti ko ljudi.
-
sencobih
#29950 Re: Utakmice.
ja ne znam odakle se ta priča provlači da smo protiv tuzle trebali gubiti do isključenja 2:0, sto puta ponovljena laž valjda postaje istina. Ja ne znam koju su utakmicu ljudi gledali pa su stekli takav dojam