Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nedim Hadžić (Mladost DK) postigao je gol i upisao asistenciju protiv Širokog, ali to nije pomoglo timu iz Doboja kod Kaknja da izbjegne poraz protiv Širokog. Ipak, Hadžić može biti zadovoljan svojom partijom i napravio je dobar potez kada je potpisao za Mladost, jer iz kola u kolo igra sve bolje.
Nedim Hadžić (Mladost DK) postigao je gol i upisao asistenciju protiv Širokog, ali to nije pomoglo timu iz Doboja kod Kaknja da izbjegne poraz protiv Širokog. Ipak, Hadžić može biti zadovoljan svojom partijom i napravio je dobar potez kada je potpisao za Mladost, jer iz kola u kolo igra sve bolje.
Logovan wrote: ↑03/03/2020 16:20
Jao kakva kazna za Borac. Neće se oporaviti naredne tri, četiri godine.
Na ovakve odluke uprava Sarajeva treba direktno da se žali u UEFA. Ovi iz saveza nikad neće ovako nešto kazniti jer im jednostavno ne odgovara, ni jednim ni drugim ni trećim. Sve su to ista govna.
Crvena Tifoza wrote: ↑03/03/2020 17:11
Na ovakve odluke uprava Sarajeva treba direktno da se žali u UEFA. Ovi iz saveza nikad neće ovako nešto kazniti jer im jednostavno ne odgovara, ni jednim ni drugim ni trećim. Sve su to ista govna.
Stari, ne pije vode. Vrlo jednostavno. Ili sto narod kaze pisanje uz vjetar. Da je UEFI stalo do naseg nogometa, procesljali bi bar malo krovnu organizaciju. Kazna je ocekivana.
Nista se nece desiti dok navijaci ne dodju zajedno ispred Saveza i ne zatraze kazne za nacionalizam i vrijedjanje zrtava genocida. Sve ostalo je suplja i ponavljat ce se, cak mozda vec sutra.
Logovan wrote: ↑03/03/2020 16:20
Jao kakva kazna za Borac. Neće se oporaviti naredne tri, četiri godine.
Crvena Tifoza wrote: ↑03/03/2020 17:11
Stari, ne pije vode. Vrlo jednostavno. Ili sto narod kaze pisanje uz vjetar. Da je UEFI stalo do naseg nogometa, procesljali bi bar malo krovnu organizaciju. Kazna je ocekivana.
Možda u tom i jeste fazon. Šta misliš da će se neki Hans tamo počešati po guzivi za našim fudbalom ako je naš narod pasivan. Ja mislim osim naših, da niko vani i ne gleda prenose PL. Treba dići buku u vezi ovog, okrenuti pažnju na konstantan fašizam na tribinama, pa ćeš tek onda vidjeti odgovor od UEFA. Ovako očekivati da će neko sa strane doći da rješava domaće probleme, tek ćemo se onda načekati.
Nece Uefa nista uraditi6i da im se zalis, nisu organizatori takmičenja i ovakve stvari su u nadležnosti nacionalnih saveza.... oni kaznjavaju za ono sto se desi na utakmicama pod njihovom organizacijom.
manijak1 wrote: ↑03/03/2020 19:48
Jel ko analitičar vidovišeš il nako ko laik i slučajni prolaznik pitaš
Kažnjeni su sa dvije utakmice bez gledalaca i pet milja u pfeninzima
Do mene..... ja razumio da su kaznjeni zatvaranjem jedne trEbine.
K'o i obicno...
EDIT: Pa u pravu sam bio. Jbs me malo ha...
Last edited by Pitar sa Kariba on 03/03/2020 19:53, edited 1 time in total.
Pitar sa Kariba wrote: ↑03/03/2020 19:51
Do mene..... ja razumio da su kaznjeni zatvaranjem jedne trEbine.
K'o i obicno...
EDIT: Pa u pravu sam bio. Jbs me malo ha...
Onda sam ja pogrešno shvatio vala nisu ih onda ni trebali kažnjavat .Znači ko ŠB-u kazna
Ma ja ko nas jebe kad ne cijenimo sebe , Mi Bosanci i Hercegovci .