Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
omar little wrote: ↑02/03/2020 01:49
ne idu mi bas pitko novi narcos. zivo me boli briga za ove americke agente zeljne osvete i njihovu pricu. zivo me bilo briga za kikija camarenu u prosloj sezoni, sada jos manje. narativno su karizmaticni k'o potpecena cipela. felix. joj. bice placa.
prve dvije epizode su ubijale sa close ups, ne znam ko je radio reziju, ali mi je dzarao po mozgu s njima. i zamisljeni felix sa pogledom u daljine 37286 puta. njh
cetiri sam zavrsila, valjda ce mi peta bolje sjesti. prosle sezone je peta bila beton, kad su se pojavili cali cartel i escobar (obje scene sezone), valjda ce i ova tako.
SanskiBiser wrote: ↑02/03/2020 06:37
Ma ti cekas da se Pacho pojavi.
volim kad se politika umijesa u pricu.
kako me iritiraju ovi americki hostapleri, zelim im sve najgore.
jesu one dvije po istinitoj prici ili wokanizacija holivudska?
Isabella Bautista (Teresa Ruiz glumi je) je slobodna dramatizacija biografije ove "dame" poznatije kao kraljica juga ili kraljica okeana tj. Sandra Avila Beltran.
A Enedina Arrellano Felix jos hara Meksikom kao narco boss tj. ona je sef Tijuana kartela i danas, potjernica izdana davnoe, ali je ne hapse...
Da ne idem u spojlere iz serije nje ce uz El Chapa biti jos puno u seriji jer je vremenom postala "siva eminencija" u narko podzemlju u Meksiku, izuzetno inteligentna, ima jake veze i ne pravi greske kao njena braca koja su sva pozatvarana...Mislim da su odlicnu glumicu odabrali za njenu ulogu:
omar little wrote: ↑02/03/2020 16:19
fala krajina. okej, to je vec bolje ako su stvarne zene i kombinacije. viccemo kako ce dalje.
treca babylona je dosla na netflix.
mislim da bi ti Snowfall mogao sjesti uz Narcos Mexico, serije su komplementarne narocito od ove sezone Narcos Mexico.
to sam gledala prvu sezonu i onda mi je spalo s radara. jel ima vise od jedne sezone?
3 sezone i cetvrta bi tebala ove godine izaci, serija ima dobar soundtrack svake sezone, dosta originalnog materijala. Odlicno je skriptovana, dobri karakterni glumci. Finale trece sezone je prokleto dobro bilo i napravilo dobru bazu za 4tu sezonu. U Narcos Mexico imas prakticno na neki nacin crossover u ovoj sezoni kad se pojave ovi likovi jer Snowfall je upravo o takvima cak isti nacin razmisljanja i ono sto je rekao poklapa se sa Franklinom u Snowfall :
pocela je i sezona 4 ubica moga tate.
ali nije mi vise to-to. ustvari prve dvije sezone su solidne, vec u trecoj su poceli ravodnjavati pricu. sad vise ne znam ni kuda gone a uz to se nesto slabo sjecam i gdje su stali na kraju trece. kao da stvari nisu bile razmrsene i zavrsene a u ovoj cetvrtoj kao da pocinju ispocetka bez ikakvih konaca iz trece.