Grbavo kaže!tetejac wrote: ↑02/03/2020 08:28 Ja sam uvijek na strani slabijeg, osim uz rijetke izuzetke kada se kurče kao npr. Kurdi. Turci su jači od SAA + su ispali neviđeni šupci jer čitav ovaj rat pomažu koljače iz ISIL-a i raznorazne pobunjenike. Sada su otvorili karte i ja bih volio da ih netko poklopi po ušima i mršne u Tursku. 9 godina jebu Siriju hinjski ali su sada otvoreno napali i volio bih da im poruše to što im leti. Sa Rusima nemaju šanse a da nije SAA iscrpljena dugogodišnjim neviđenim ratom bilo bi im grbavo.
Iglavnom sa Rusima nemaju šanse a i sa Hutima će im biti jebeno ako se više otvore i pokažu pa dignu dronove. Uglavnom, jeben rat i svašta se može očekivati.
Pa ovo što vidiš od SAA je PUNA RATNA SPREMNOST i to ne samo spremnost vec euforija gdje su mislili da mogu parirati turcima zato su se oglušili na upozorenja.
Ovo sad što gledaš je totalna panika i poraz pa oni nisu mogli pobunjenike poraziti tolike godine, a ti pricas o nekim grbavim situacijama.
Još iznad piše o najpravednijoj vojsci istoj onoj koja je koristila hemijsko oruzje pa ti stvarno nisi normalan ti bukvalno nemaš PROMIL pojma o ovoj materiji šta se sve izdešavalo.