Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Daleko od nametanja. Znam ljudi kojima puno smeta psovanje, a nisu vjernici kao ovi. A osnovni je valjda manir da se ne psuje.
Kako ce ti bilo sta nametnuti kad mu neces vise nikad otici? Kao sto rekoh ne gubis ni ti nista, a on misli da ne gubi ni on. Puno se tu filozofije pravi.
A to sto je radio za ramazan mi nije jasno. Mislim cak i ako pripremas nesto za iftar, ne mora biti otvoreno.
N.N. wrote: ↑02/03/2020 18:48
Ne radi doner ispod Gimnazije za Ramazan, ne lozi ljude @clio.
Prosle godine su otvarali iza iftara i radili do sehura.
Nisi u pravu, radio je za ramazan, bilo je predvece, ne znam je li sat prije iftara ili manje, ali je bilo otvoreno, udjem i vrate me. Facijalne ekspresije ne trebam opisivati.
Znaci, jos jednom ne lozim nikoga, rade za ramazan. Nemam razloga nikoga loziti.
Doner ispod gimnazije ne radi do iza iftara.
Ako se neko i zadesi prije istog,to je zato jer spremaju iftare (dosta humanitarnih akcija organizuju kao i zajednicke iftare)...i nikoga ne usluzuju prije istog.
I to je to. Jednostavno.
Bezze se pogresno inputira da kao nekoga usluzuju a nekoga ne...a nije tako
smartXL wrote: ↑04/03/2020 10:01
Dok je SDA na vlasti, ništa od ovog neće biti. Izgovor im je građevinski lobi, a sve su lokacije dali svojima, pa je logično da će gledati i ovu.
smartXL wrote: ↑04/03/2020 10:01
Dok je SDA na vlasti, ništa od ovog neće biti. Izgovor im je građevinski lobi, a sve su lokacije dali svojima, pa je logično da će gledati i ovu.
U gradu koji je nadlezan za ovaj projekat SDA nije na vlasti, Fuad Kasumovic je vlast a za projekat se pita Fuad Kasumovic kao sto se pitao i za investitore u Čelik. Doveo je i ove i one.
Vijece je usvojilo na njegov prijedlog formiranje ove zone, on po tome radi dalje, dosao je do ove faze i neka zavrsi do kraja kada je vec dosao ovako daleko jer bi ovo promjenilo Zenicu za 180 %. Jedino ostaje taj pesimizam kada vidimo kako se ponasa prema svojim investitorima koje je doveo u NK.Čelik.
Da ne bih bezveze odgovarao kako SDA ima vecinu, dzaba im vecina kada sta god usvoje ako nije po Fudinom to ne prolazi, vidjeli smo da se grad drzao 2 mjeseca u blokadi dok nije proslo onako kako je vlast tj Fudo zamislio. SDA se pita jednako kao i onaj jedan covjek u vijecu iz nacionalnih manjina. Toliki je njihov uticaj.
Dakle još jedan projekt koji bi Fuad uradio da nije mrske SDA. Na kraju četiri godine će izdati knjigu projekata koji su mogli biti da nije mrske SDA. Naravno, opet na kraju ovi obični građani ispaštaju. Jedan će utušiti zemlju, drugi će utušiti kolege iz stranke, a ovi obični niti imaju projekata niti bilo čega drugog.
Neka te Emina...Usvojite prvo RP pa se onda javite.
Iz čoška opstruišete i onda upirete prstom. To može proći kod nepismenih, a kod onih koji znaju procedure, ne prolazi. Doduše, spadamo medju gluplje nacije, sa visokim stepenom nepismenih, pa vam valjda to ide na ruku.
Molio bih te da se maniš mantre SDA "ili si sa nama ili si oni".
Znam da to tebi možda i zvuči nevjerovatno pošto i sam očigledno viriš iz pozadine Fuada, ali nas ima i koji ne virimo iz pozadina političara. Ima nas koji nemamo nikakve koristi niti pripadnosti strankama u politic.
Bilo bi porazno da ne viriš iz pozadine a da pišeš ovako, jer bi došao do zaključka kojoj grupi ljudi pripadaš, onoj poraznoj brojci.
Zašto smo čekali toliko dugo na građevinsku dozvolu za gradnju toplane? Jel Fudo kriv? Mislim jest, zato što nije vaš, logično. Ali jel mogao utjecat na to da se dobije u roku predvidjeno zakonom? Nije.
Ako si slijep na ovo, to je velik problem, ali ipak nije to u pitanju, nego nešto drugo, ono čiji si igrač.
Ako ima iskazan interes da neko gradi trgove, zasto mu to ne dozvolito? Što se koči sa usvajanjem RP?
Usvojite pa da vidimo jel sposoban dovesti nekoga, a ne ko pičke blokirati iz čoška, pa onda napisat tekst Gordani da ga pročita.
Čuj građevinski lobi. Nisu tako pričali kad su zemlju dali Džananoviću, na sred zelenog pojasa.
Kakve veze ima kapital sa građevinskom dozvolom da radovi otpočnu sa radom? Zašto namjerno miješaš teže? Opet te pitam za regulacije planove, zašto ih niste usvojili pa mu dali te četiri godine koje sad spominješ, da se može radit.
Ovo ste ciljano radili. Da ste fer ko što niste, radili bi za dobrobit svih, a ne bi blokirali sve da imate šta u izbornoj kampanji pričat.