Demokratska fronta Željko Komšić
-
Škobo Habu
#44401 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Probudim se, upalim laptop, kad imam šta vidjeti.
Komšić, čija je glupost očigledno beskrajna poput univerzuma, izvali na Dan Državnosti nešto što bi u svakom civiliziranom društvu bilo konkretno političko samubistvo. Čovjek javno prizna da je upoznat naširoko sa nepotizmom u vlastitoj stranci, no nema nikakvih dokaza za to.
Čuo je da to kao postoji, ali taj nepotizam još niko nije vidio?
Tolike etičke komisije, toliki odbori, toliki obrazi i poštenje, no ni mukajet da se to istraži, imenuje, konkretno rastavi na proste faktore?
Kad god pomislim da ovaj ljigavac ne može dalje od dna na kojem se našao, on me uvjeri da je u stanju sa se ukopa još koji metar sa par prosto-proširenih rečenica.
Komšić, čija je glupost očigledno beskrajna poput univerzuma, izvali na Dan Državnosti nešto što bi u svakom civiliziranom društvu bilo konkretno političko samubistvo. Čovjek javno prizna da je upoznat naširoko sa nepotizmom u vlastitoj stranci, no nema nikakvih dokaza za to.
Čuo je da to kao postoji, ali taj nepotizam još niko nije vidio?
Tolike etičke komisije, toliki odbori, toliki obrazi i poštenje, no ni mukajet da se to istraži, imenuje, konkretno rastavi na proste faktore?
Kad god pomislim da ovaj ljigavac ne može dalje od dna na kojem se našao, on me uvjeri da je u stanju sa se ukopa još koji metar sa par prosto-proširenih rečenica.
- Kamper
#44402 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
"Ono što sam vidio, čuo i pročitao za ljude u politici nije ništa novo. Čuo sam ja daleko gorih stvari od ovoga pogotovo, naprimjer u DF-u i šta se sve radilo, ali ne bih sad o tim detaljima i optuživao ljude, a nemam konkretne dokaze. Mada znam šta se dešavalo, kako su se pare nudile zastupnicima", rekao je Komšić.
Je li ovo priznao krivicno djelo?
Je li ovo priznao krivicno djelo?
- shbc
#44403 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Gdje su branioci? Imate li jos obraza da ga branite?
@malakh ovo gore se ne odnosi na tebe, ali nadam se da si sad shvatio ono sto smo nedavno pricali. Itekako on nije izgubio kontrolu nad strankom, naprotiv sa svim postupcima on i rukovodi
@malakh ovo gore se ne odnosi na tebe, ali nadam se da si sad shvatio ono sto smo nedavno pricali. Itekako on nije izgubio kontrolu nad strankom, naprotiv sa svim postupcima on i rukovodi
-
Škobo Habu
#44404 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Komšić nije samo u kontradikciji sa političkom realnošću, već je, što je najgore, u kontradikciju sa samim sobom.
- amidzazeher
#44406 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Cuj nema konkretne dokaze
Nek’ mu neko nacrta mozda!
Nek’ mu neko nacrta mozda!
- bunk
#44407 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Sta nije poslusao?Kamper wrote: ↑01/03/2020 10:47Pada mi jedan na pamet. Dodik?bunk wrote: ↑01/03/2020 01:03Kad te pozovu ambasadori SAD ili GB i kazu ti da se " mora" tako i tako.drug_profi wrote: ↑01/03/2020 01:01 Dokaz da su likovi koji predstavljaju bosnjake totalni idioti.
A jos veci oni koji ih smatraju vođama.
Koji politicar moze ne poslusati?
Jer Bosnjaci nemaju opciju B .
De nam nabroji sve ingerencije koje su sa entiteta dignute na nivo Drzave i nadji jednu koja je spustena sa nivoa Drzave na nivo entiteta za vrijeme snsd md.
P.s.
Nemoj ko drug njofra pronac onaj spisak zadataka koje je EU napravila da se spuste do nivoa opcina da bi se lakse ispunio EU upitnik jer je taj potez dugorocno jacanje opet Drzave..
- JThomas
#44408 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
ja mislim da je sve to njima adnan terzić ruku zavrnuo

- Styling
#44409 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Privesti ga i saslusati zbog prikrivanja nezakonitih radnji.
- bunk
#44410 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Demantij upucen televiziji N1:
Povodom članka objavljenog na portalu vaše medijske kuće, a pod naslovom “Kompletni Općinski odbori DF-a iz Tuzle i Živinica pristupili Narodu i pravdi” od 29. februara 2020. godine, upućujemo demanti na potpuno netačne navode objavljene u ovom članku, saopćeno je iz DF-a.
- U ovaj politički projekt gospodina Konakovića – pretenciozno nazvan Narod i pravda, u Tuzlanskom kantonu uključila su se dva bivša člana DF-a iz Tuzle i Živinica koja su izbačena iz DF-a odlukom Predsjedništva stranke zbog otvorene kolaboracije sa PDA-om gospodina Mirsada Kukića, te nekoliko njihovih pomagača koji su, također, bili pred isključenjem iz DF-a. Odluka o navedenim isključenjima donesena je upravo po zahtjevima mnogobrojnih članova i aktivista DF-a iz Tuzle i Živinica koji su prepoznali destruktivno djelovanje ovih lica
- Kamper
#44411 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Koliko sam shvatio ovde govorimo o ANP-u, pusti se sad te price sta je bilo prije 10-15 godina.bunk wrote: ↑01/03/2020 12:37 Sta nije poslusao?
De nam nabroji sve ingerencije koje su sa entiteta dignute na nivo Drzave i nadji jednu koja je spustena sa nivoa Drzave na nivo entiteta za vrijeme snsd md.
P.s.
Nemoj ko drug njofra pronac onaj spisak zadataka koje je EU napravila da se spuste do nivoa opcina da bi se lakse ispunio EU upitnik jer je taj potez dugorocno jacanje opet Drzave..
Sta je od tih ingerencija u zadnje vrijeme dignuto na nivo drzave?
A nije poslusao da se posalje ANP, nije poslusao da taj papiric u NATO odnese predsjedavajuci Predsjednistva...
Po ovom stenogramu jedino se moze zakljuciti da je sve po njegovom, da su druga dvojica samo klimala glavom.
- bunk
#44412 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Mozda ja ne znam ovu cirilicu citat ispravno...
Ljudi lijepo rekose da ce se postovati sve prethodno donesene odluke predsjednistvs vezano za Nato integracije.
Glavna je zahtjev za punopravno clanstvo 2009.
Podnio radmanovic.
Poslali program reformi koji je aktivirao MAP.
Last edited by bunk on 01/03/2020 12:54, edited 1 time in total.
-
channel10
#44413 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Druga dvojica i ostalih shestKamper wrote: ↑01/03/2020 12:48Koliko sam shvatio ovde govorimo o ANP-u, pusti se sad te price sta je bilo prije 10-15 godina.bunk wrote: ↑01/03/2020 12:37 Sta nije poslusao?
P.s.
Sta je od tih ingerencija u zadnje vrijeme dignuto na nivo drzave?
A nije poslusao da se posalje ANP, nije poslusao da taj papiric u NATO odnese predsjedavajuci Predsjednistva...
Po ovom stenogramu jedino se moze zakljuciti da je sve po njegovom, da su druga dvojica samo klimala glavom.
- MarshalDodik
#44414 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Sta kazu jel jos uvijek vazi odluka predsjednistva iz 2009 ili ce trebati nova?bunk wrote: ↑01/03/2020 12:50![]()
Ljudi lijepo rekose da ce se postovati sve prethodno donesene odluke predsjednistvs vezano za Nato integracije.
Podnio radmanovic.
- bunk
#44415 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pa de procitaj sta sam napisao.
- MarshalDodik
#44416 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pa poslušaj pocetak stenograma
- Hajlac
#44417 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
I ujedno tim forsiranjem AKTIVACIJE pristupanja u Clansvo Dodi nabacili po ko zna koji put povod za "srbovanje" i homogenizovanje politicke scene u entitetu RS, kao i neminovno uvlacenje opozicije pod skute "Vodje naroda" koji ih sviju jelte brani od AkerikU, NATO koji je bla bla bombardovao maticu Srbiju bla blaJThomas wrote: ↑01/03/2020 10:17 status quo (vlast sda sa salitetima) na državnom nivou, radi održanja istog (vlasti sda sa satelitima) na nižim nivoima. sto posto logično, nema ništa logičnije, samo je bilo potrebno lažno prikazati ovo prvo kao korak naprijed. k'o eto nije to radi kantona nego radi nato-a. što se sda tiče, za njih je uspjelo kao i x puta, ali maršal ide na ropotarnicu istorije. sudbina svakog "odgovornog" ko uđe u tal sa sda da bi je "korigovao" i "kontrolisao".
- Kamper
#44418 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Zadnji put, MAP je aktiviran u decembru 2018. godine.bunk wrote: ↑01/03/2020 12:50![]()
Podnio radmanovic.
- bunk
#44419 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nije.Kamper wrote: ↑01/03/2020 13:31Zadnji put, MAP je aktiviran u decembru 2018. godine.bunk wrote: ↑01/03/2020 12:50![]()
Podnio radmanovic.
Aktiviran je slanjem ovog izvjestaja a 2018 su uklonili zahtjev za knjizenje kao uslov za pristupanje u MAP program.
Last edited by bunk on 01/03/2020 13:34, edited 1 time in total.
- Kamper
#44420 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ostalih sest boli racku, gledaju svoj interes. Trenutno im je interes makar partnerstvo a za 10, 20, 50, 100 godina clanstvo, akobogda sto bi rekao Sarajlic.
Last edited by Kamper on 01/03/2020 13:39, edited 1 time in total.
- Kamper
#44421 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nemas ti blage veze.
ANP08. 12. 2018.
Aktiviran MAP: Koje obaveze čekaju Bosnu i Hercegovinu na putu u NATO
Aktiviranjem MAP-a dolaze nove velike obaveze za Bosnu i Hercegovinu.
Kako je za Radiosarajevo.ba pojasnio brigadir Oružanih snaga BiH i jedan od pregovarača pri NATO integracijama Alija Kožljak, aktiviranje MAP-a znači ponudu Bosni i Hercegovini da izradi prvi godišnji nacionalni program saradnje s NATO-om.
04.02.2020.
Ivanić: MAP aktiviran ne sada, nego još krajem 2018. godine
OldMayor wrote: ↑27/02/2020 13:32 Meni samo i dalje nije jasna prica koju prosipaju tom narodu, kad je javno objavljeno da je MAP aktiviran. MAP kao sto mu i ime samo kaze je plan za članstvo, gdje se planiraju obaveze i prati izvršavanje istih - u dokumentu zvanom ANP, ili program reformi kako su ga nazvali uslisivsi molitve Dodika da se tako zove.
Despite that all immovable property is not fully registered, NATO approved the activation of the Membership Action Plan for Bosnia and Herzegovina, and called on Bosnia to submit an Annual National Program on 5 December 2018
Stoji i na zvanicnoj stranici NATO-a, na zvanicnim mapama NATO-a itd.
Na svim mjestima smo označeni kao zemlja sa aktiviranim MAP-om. Kao i Sjeverna Makedonija. S tim da su oni zavrsili obaveze oko reformi i sada se pridruzuju, a mi moramo da sprovedemo reforme.
Nazad nema, jer za to treba saglasnost svih naroda. Dakle, ili cemo stagnirati u mjestu ili ici naprijed. Obzirom da se mi najmanje pitamo, idemo naprijed.
Last edited by Kamper on 01/03/2020 13:38, edited 2 times in total.
-
channel10
#44422 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
A sta imaju i od partnerstva? Jedino bataljon vise ili koliko vec da mogu slati na ratista po cijelom svijetu.
- bunk
#44423 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Hoces mi doc na rodjendan?
Pozvan si ali dok ne dodjes nisi unutra.
Slanjem prvog godisnjeg izvjestaja smo zakoracili na predzadnju stepenicu punopravnog clanstva u Nato savezu.
Naravno ja kao patriota i neko ko zivi ovu Drzavu punim plucima prihvatam i tvoje objasnjenje i ako je ono ispravno onda jos i bolje za sve nas.
Nema nazad NIKAD vise.
Zivjela Bosna i Hercegovina i sretan nam svima Prvi mart Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine.
Pozvan si ali dok ne dodjes nisi unutra.
Slanjem prvog godisnjeg izvjestaja smo zakoracili na predzadnju stepenicu punopravnog clanstva u Nato savezu.
Naravno ja kao patriota i neko ko zivi ovu Drzavu punim plucima prihvatam i tvoje objasnjenje i ako je ono ispravno onda jos i bolje za sve nas.
Nema nazad NIKAD vise.
Zivjela Bosna i Hercegovina i sretan nam svima Prvi mart Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine.
- Kamper
#44424 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pozvan si i ti bi rado na rodjendan ali ti tata (Dodik) ne da.
Last edited by Kamper on 01/03/2020 13:48, edited 2 times in total.
- Hajlac
#44425 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Bravo, i dodo je i popustio u blokiranju i poceo pregovarati upravo kad je ta njegova opozicija + SDP itd. pokrenula proces izmjena u Parlamentu, kako bi se dohakalo SNSD-HDZ mafiji koja nije dolazila na sjednice Domova klinaca palaca.JThomas wrote: ↑01/03/2020 10:28 s tim da su i šarović i mektić bili pogrešan primjer, prvi je radio konkretne stvari za privredu i izvoz, a drugi prozivao korupciju, pa makar i deklarativno. tome se moralo stati u kraj. čuj više ljudi da živi od izvoza i da bude nezavisno od budžeta. kome to treba.
A Bake i Obraz jedva docekali da ga spase ccc
+
Odgovara i SDA i ovoj gore SNSD-HDZ mafiji da se ne dese ozbiljne antikorupcijske, pravosudne i sl. reforme koje NATO trazi od kandidata!
Samo pogledati ovaj trenutni "eklaktan" primjer PRIVATIZOVANJA OSA-e za kriminalno-ucjenjivacke prljave radnje!
Last edited by Hajlac on 01/03/2020 13:51, edited 2 times in total.