Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
typeOnegative wrote: ↑28/02/2020 18:56
Sto se forze tice gasenje MSI AB je pod moranje od pocetka , mada meni to nije pomoglo niti ista ostalo .. jos ne radi
ferratilis wrote: ↑29/02/2020 16:38
Dishonored + Mirror's Edge u cyberpunk stilu, ovo bi moglo biti dobro
Ne izgleda loše, ali bojim se da ako se samo trči okolo, da će biti poprilično tanko i siromašno. A trenutne slike na Steamu su samo u tom fazonu. Ali može biti da se varam.
derion wrote: ↑29/02/2020 19:06Ne izgleda loše, ali bojim se da ako se samo trči okolo, da će biti poprilično tanko i siromašno. A trenutne slike na Steamu su samo u tom fazonu. Ali može biti da se varam.
Vjerovatno nemaju budzet niti dovoljno ljudi da vise razviju gameplay. Steta, ali opet mislim da ce biti dobra za par sati igranja.
derion wrote: ↑29/02/2020 19:06Ne izgleda loše, ali bojim se da ako se samo trči okolo, da će biti poprilično tanko i siromašno. A trenutne slike na Steamu su samo u tom fazonu. Ali može biti da se varam.
Vjerovatno nemaju budzet niti dovoljno ljudi da vise razviju gameplay. Steta, ali opet mislim da ce biti dobra za par sati igranja.
Glupo im je ime
Ali ima potencijala... Ko zna šta će uraditi od igre u budućnosti. Neke od najvećih su krenule ovako skromno, pa se razvile u kultne.
Ne vjerujem baš da će i ova to doživjeti u budućnosti, ali onako djeluje kao nešto što bi moglo biti zabavno određeno vrijeme, a onda se prebaciti u neki multiplayer fazon tipa battle royale isl
s ovim originom posljednjih dana definitivno nešto nije uredu...da li mi neko može potvrditi da je iste ove stvari primjetio posljednjih dana ili je nešto do mene..
s ovim originom posljednjih dana definitivno nešto nije uredu...da li mi neko može potvrditi da je iste ove stvari primjetio posljednjih dana ili je nešto do mene..
ne radi ni kod koga, od sinoc su problemi sirom svijeta
Nekad davno sam igrao ETS2 oko 50 sati sa tastaturom, onda je dosadio. Prosle godine mi neko rece da je sa misem potpuno drugaciji dozivljaj, probam i nabio sam jos oko 100 sati. Razlika nebo i zemlja, imas vise kontrole i dosta je lakse parkiranje prikolice. Ne smijem ni zamislit sta bi bilo kad bi kupio volan
Ja sam probao posljednji put ubaciti što više modova, ali nije išlo po planu. Zezalo je poprilično i nisam se htio dugo zajebavati sa tim. U tom je i gpu rikno.
ETS 2 je čist primjer kako nekada nije potrebno izmišljati toplu vodu za dobar gameplay.
Brutalno dobra igra. Kultni status zaradila za života.
Chmoljo wrote: ↑01/03/2020 21:28
Oj koja perverzija...
Ja sam probao posljednji put ubaciti što više modova, ali nije išlo po planu. Zezalo je poprilično i nisam se htio dugo zajebavati sa tim. U tom je i gpu rikno.
ETS 2 je čist primjer kako nekada nije potrebno izmišljati toplu vodu za dobar gameplay.
Brutalno dobra igra. Kultni status zaradila za života.