husein_kapetan wrote: ↑28/02/2020 21:59 Za tebe jedno sasvim racinalno pitanje.. sta po tebi ovaj snimak treba predstavljati..i u kom kontekstu ovo bilo sta govori..evo prelistavam sve poznato i nepoznato ali ove tvoje "fakte" ne nadjoh..izvor..vrijeme..ista..
Iako ne podnosim da mi neko na pitanje odgovori pitanjem (pomislim ili nešto krije ili je glup) ipak ću ti odgovorita. Realnio sam snimak predstavlja inferiornost sirijske pvo unatoč tim nekakvim previše hvaljenim sistemima. Prošle godine ista situacija samo drugi akteri, sjeti se snimka u kojem izraelski avion uništava ovaj isti sistem.
Slučajnost?
Ne bih rekao, moždfa prvi put kad su ih izraelci uhvatili nespremne ali već drugi put, teško. I šta mi to govori? Logično, totalna nesposobnost i nespremnost sirijske PVO, ekvivalent naše komunalne službe koju svake godine snijeg iznenadi u januaru.
I živ ti meni bio, mojne meni tih infantilnih provokacija, to nisu moji "fakti", nisam očevidac događaja, prenosim vijest, postavio sam pitanje, jer me fakat interesuje a ne znam, postavio sam link a to što ti ne možeš da nađeš potvrdu tačnosti istog, ili vjeruješ samo ono u šta želiš da vjeruješ pravo me zaboli.