Druze ja sam ovdje za dijete jedan nalaz trebao cekati 18 dana. Da, dobro si cuo. 18 jebenih dana. Poceo se smijati, kaze ona gospodine sta vam je smijesno, gospodine mi moramo nabaviti reagense, moramo aparat nesta, bla bla, skupiti uzorke. Reko gospodjo, meni kad otkinu komadinu plate niko me nista ne pita, samo mi skinu to i daju vama. Nit me pitaju mozemo li gospodine skinuti sa plate ovaj mjesec, imate li vise ili manje troskova - ne, nego mi odrezu i ne pitaju. Dajte mi molim vas knjizicu. I onda idi opet privatno jebaji se okolo bocaj dijete. I privatno mi zavrsili za 2 dana.Ramzess Veliki wrote: ↑27/02/2020 02:14 Joj drame i panike ... ja sam u Aziji i nema nikakve panike, Singapoor prekoputa, ljudi idu i vracaju se, kod nas kinez sleti to panika, drama, kupuju se zalihe ...
I kazes otkud panika. Pa mi imamo zdravstvo samo na papiru. U praksi ga nemas. Nemaju gore ba nista, nemas zavoj, nemas lijek, nista. Konac jebeni nemaju za sivenje. Halo ba?!
Ako nagrabusis i imas kuratu srecu da te zahvati kakav virus, bakterija...pri tom kao nisi finansijski potkovan - brate donji si u ovoj dzungli. A da ne govorim o ljudstvu gore i nesposobnjakovicima, tu ce se pisati knjige i doktorati na tu temu, koliko je ljudi najebalo zbog nestrucnosti.
Garantujem zivotom da smo u ratu imali 10x bolje zdravstvo.