Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
A mozda, mada je manja vjerovatnoca znajuci mentalitet, likovi dopunjavaju samo do vrha pa naspu za 20-30KM koliko moze stat
Mislim na te sa npr Q8. Ovi nasi sa premijumima od 15-20 godina sipaju toliko najcesce da ne svijetli rezerva
A ovaj s renolom nasuo 9 litara jer vozi lik na plin
A niko nije pomislio da je to auto 95 posto registrovano na firmu, a on daleko od pumpe sa kojom ima ugovor?
Pa dopunio samo onoliko koliko mu treba da dodje do neke lokacije.
Optimist wrote: ↑25/02/2020 11:08
A niko nije pomislio da je to auto 95 posto registrovano na firmu, a on daleko od pumpe sa kojom ima ugovor?
Mene ništa ne može iznenaditi, sve zavisi na šta neko polaže naročitu pažnju. Ista je stvar često i sa gumama na tim "premium" vozilicama. Znam da jedan čovjek vozi taj Q8 dok mu saradnici u poluraspalim truljama starim po 15 godina voze po državi. Nema tu pravila.
nivla wrote: ↑25/02/2020 10:34
sinoc audi q8, nasuo lik za 30km
Nemoj za*ebavat.
Ja likova. Jesam doduše doživio da je neki gastarbajter nasuo za 20 KM na Petrolu u BMW seriju 4 (tada bila stara godinu), ali sam zaključio da je rentao auto pa došao ovdje da se pokazuje fuficama.
Zamisli kakav tenKre moras biti da te interesuje koliko je ko nasuo u vozilo.
Sta te K B koliko ko sipa? Nije od tebe posudio niti ukrao. Sipaj i ti ko ti brani...
Naslovnica wrote: ↑25/02/2020 11:02
Sjo maxaluša dede mi...pa šta vas boli p*čka koliko ko goriva toči i za koliko para?!
Pa valjda čuješ kad neko kaže "daj za 20"
Neću u automat zagledati.
cuo jer je placao pored mene, kaze za 30km i hladno udje u audi q8, ne radi se o firmi, lik je obucen u fluorescentnu majicu i smrdi u radiusu 15m, vise je odgovarao raspalom golfu koji je bio parkiran iza nego tom q8
nivla wrote: ↑25/02/2020 10:34
sinoc audi q8, nasuo lik za 30km
Nemoj za*ebavat.
Ja likova. Jesam doduše doživio da je neki gastarbajter nasuo za 20 KM na Petrolu u BMW seriju 4 (tada bila stara godinu), ali sam zaključio da je rentao auto pa došao ovdje da se pokazuje fuficama.
Zamisli kakav tenKre moras biti da te interesuje koliko je ko nasuo u vozilo.
Sta te K B koliko ko sipa? Nije od tebe posudio niti ukrao. Sipaj i ti ko ti brani...
ccc
Kontroliši šta pišeš.
Ti ako ne čuješ čovjeka udaljenog 2 metra od tebe šta traži, to je tvoj problem.
Optimist wrote: ↑25/02/2020 11:08
meni se jednom u olovu upalila rezerva, dopunjavao nisam
samo pun, meni se moje pare od firme ne cekaju
ali je glupo to gledati za koliko ko sipa
ja redovno ha padne ispod pola dopunjavam rezervoar, u ibizi 31 marka prosli put, a u pasatu 58
Sjo maxaluša dede mi...pa šta vas boli p*čka koliko ko goriva toči i za koliko para?!
Jesam mahalusa sam ,papak stajao metar od mene.cak sam vidio kad je brojao sicu onom radniku ,ko da je prosio na raskrsnici sve po marku dvije i bakreni feninzi
Jesam mahalusa sam ,papak stajao metar od mene.cak sam vidio kad je brojao sicu onom radniku ,ko da je prosio na raskrsnici sve po marku dvije i bakreni feninzi
LikeLike wrote: ↑25/02/2020 16:29
Kakva je kombinacija Brembo diskovi i Bosh disk plocice? U Unitrade to imaju i nije losa cijena ili ipak da uzmem Textar komplet?
Ja sam imao tu kombinaciju naprijed, vozio 6 godina i presao oko 80 000 km, i to bas u unitrade zamijenio.
Čast nam je i zadovoljstvo pozvati vas na predavanje „Urbano zagađenje i energetska tranzicija, koja su rješenja dugoročno najbolja za grijanje i transport?“, koje će održati dr. sc. Neven Duić, redovni profesor Fakulteta strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu, 26. februara 2020. godine (srijeda), s početkom u 11:00 sati u svečanoj sali Rektorata Univerziteta u Sarajevu, Obala Kulina bana 7/II.
Molimo vas da na registracijskom linku potvrdite svoje prisustvo: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp ... g/viewform
U sklopu promocije elektromobilnosti građanima Sarajeva nudimo i demonstracijske vožnje električnim automobilom Tesla Model S, s početkom u 9:00 sati ispred ulaza u zgradu Rektorata Univerziteta u Sarajevu (Obala Kulina bana 7). Za demonstracijske vožnje nije potrebna prethodna prijava.
LikeLike wrote: ↑25/02/2020 16:29
Kakva je kombinacija Brembo diskovi i Bosh disk plocice? U Unitrade to imaju i nije losa cijena ili ipak da uzmem Textar komplet?
Ja sam imao tu kombinaciju naprijed, vozio 6 godina i presao oko 80 000 km, i to bas u unitrade zamijenio.
Mene jedino odbija sto nisu diskovi i disk plocice ista marka. Jesi bio zadovoljan? Je li bilo skripe prilikom kocenja?