"Redline a day, keeps the mechanic away!"
A ovdje ćemo reći "Redline a week, keeps the DPF clean!" (iako nema rime hahah)
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Pa da C3 ili C4, zavisi sta je predvdjeno.direstraits0078 wrote:Kao npr. ACEA C4, Renaultova specifikacija.
U pravu ste u potpunosti. Između ostalog glavni ovlašteni Mazda partner je dužan imati FB stranicu (u skladu sa Mazda standardom). Isto tako i Twitter account i Youtube kanal.. Ako imate prijedlog bilo koje vrste, saslušat ćemo Vas rado.dinozzoM6 wrote:Ja taman neki dan razmišljam da pošaljem mail Connecti da predložim pravljenje FB stranice, jer to je sada najbolji vid promocije. Kad ono![]()
ima tema vec poyysrelep wrote: ↑25/02/2020 16:13 Pozdrav mazdaši.
Imam jedno pitanje za vas i svaki odgovor cijenim.
Na dijagnostici moje mazde 3 , 80 kw, 1560 cm iz 2006 godine , pokaza mi grešku odprilike ovako pisalo "KONTROLNI MODUL NIVOA ADITIVA GORIVA".
Dobijam masu savjeta za riješit problem od potrebe novog dpf, zamjene tog modula ( neznam ni gdje je ni kako izgleda), pranja ovog dpf pa do dosipanja tekučine za dpf u rezervoar ( za koji neznam ni gdje je, ni kako se dosipa ta tekućina ni koliko mi je treba - jedino znam da je skupa do bola.
Ja na vozilici osjetim da nema dovoljno snage- vozi ona ali bi morala "slađe" povuči jer imam dojam kao da ne uključuje turbinu.
Do sada sam vozio šesticu pa mislio da je to , eto malo nejači motor i sve tome pripisivao ali čini mi se da imam problem i sad me zanima koliki je...
Zahvalan sam za svaki odgovor, svaki savjez i svaku preporuku ...
LP