Ma jok!
"Mi smo Rizvići svi nekada bili katolici ali za vrijeme Turaka vjerovatno prisilom prešli u islam"
Ma jok!
Ti o policiji koja se pridruzuje demonstrantima¤ jelena ¤ wrote: ↑24/02/2020 21:05Ne znam ja šta si ti htio reći, i ne zanima me, ja vidim i pažljivo čitam ono što jesi rekao.zilog wrote: ↑24/02/2020 20:41Dobra moja i, pomalo, postena Jelena, a ko to ovdje cita i ono sto je sam napisao, a kamo li sto je napisao neko drugi?¤ jelena ¤ wrote: ↑24/02/2020 20:06
Vidi, oko moje slijepo, ovi o kojima ja pišem su i do podne i popodne bili policajci u BG, 5. oktobra 2000; državni službenici zaduženi da zavedu red i rastjeraju narod masovno okupljen na ulici.
Očekujem jedino da ovo što sam napisala s razumijevanjem pročitaš i...eto...ako ti je to baš toliko u životu potrebno...
ja ti želim da što prije dočekaš to što reče da čekaš....šta god to bilo.![]()
Svi su nagrnuli na ovu temi i zauzeli vec poznate busije. Unaprijed se zna ko ce kakav post napisati. Jedan primjer je tvoj odgovor na moj post, a samo sam htio reci da ne mozete ocekivati da se Crnogorci pocnu izjasnjavati Srbima.
Dakle, ja o policiji i isključivo o policiji, a ti o Srbima i mojim nekakvim očekivanjima da se Crnogorci počnu izjašnjavati Srbima.
Poštedi me tog poštenja i dalje bilo kakve rasprave.![]()
Hajde sada his.¤ jelena ¤ wrote: ↑24/02/2020 18:08 Ma ne, to će rašćerat onih 5 000 policajaca... koliko ih ima u CG.
Samo... da ne bude ko ispred Skupštine u BG 5. oktobra 2000. kqd su do podne bili Slobini, a popodne prešli međ narod.
U poznatim srpskim sacekusama ili?
O kojim Crnogorcima pises? Crnogoraca ima iz svih etnickih naroda kao primjer: Bosnjaka (muslimana), Albanaca (vecinom muslimana), autohtonih/izvornih pravoslavnih Crnogoraca, Crnogoraca iz reda srpskog naroda itd!radostan dan wrote: ↑24/02/2020 20:57 kae đido - crnogorci se ponašaju kao klatno...ako ih pritisneš srpstvom, nagnu se crnogorstvu...ako ih okupiras crnogorstvom, krenu ka srpstvu.
Nacionalniid_BOSANCI wrote: ↑24/02/2020 22:24O kojim Crnogorcima pises? Crnogoraca ima iz svih etnickih naroda kao primjer: Bosnjaka (muslimana), Albanaca (vecinom muslimana), autohtonih/izvornih pravoslavnih Crnogoraca, Crnogoraca iz reda srpskog naroda itd!radostan dan wrote: ↑24/02/2020 20:57 kae đido - crnogorci se ponašaju kao klatno...ako ih pritisneš srpstvom, nagnu se crnogorstvu...ako ih okupiras crnogorstvom, krenu ka srpstvu.
Nisam se obratio tebi i nemas potrebe da meni savjete dajes. Ja odlicno poznajem svoju drzavu BiH i njene narode i religije. A generalno sam na strani istine, prava i pravde a ne izmisljenih lazi i mitova.Capljina74 wrote: ↑24/02/2020 22:26Nacionalniid_BOSANCI wrote: ↑24/02/2020 22:24O kojim Crnogorcima pises? Crnogoraca ima iz svih etnickih naroda kao primjer: Bosnjaka (muslimana), Albanaca (vecinom muslimana), autohtonih/izvornih pravoslavnih Crnogoraca, Crnogoraca iz reda srpskog naroda itd!radostan dan wrote: ↑24/02/2020 20:57 kae đido - crnogorci se ponašaju kao klatno...ako ih pritisneš srpstvom, nagnu se crnogorstvu...ako ih okupiras crnogorstvom, krenu ka srpstvu.
Ama, bolan, ostavi se Crnogoraca... uci o svojoj zemlji..
jesu to trojke opet popularne?Capljina74 wrote: ↑24/02/2020 22:22 Upecao si se...
Vidis da cemo se naci ili kod Gacka ili kod Korita...
Slabo poznajes rodnu grudu... Poznavanje prirode i drustva I pojilista... Sjedi jedan!
Ne piše on, parafrazira misao Milovana Đilalsa (Đido) koji je tako opisivao pravoslavne Crnogorce.Nacionalniid_BOSANCI wrote: ↑24/02/2020 22:24O kojim Crnogorcima pises?radostan dan wrote: ↑24/02/2020 20:57 kae đido - crnogorci se ponašaju kao klatno...ako ih pritisneš srpstvom, nagnu se crnogorstvu...ako ih okupiras crnogorstvom, krenu ka srpstvu.
Nisu nikad ni prestajale biti...Maraschino wrote: ↑24/02/2020 22:37jesu to trojke opet popularne?Capljina74 wrote: ↑24/02/2020 22:22 Upecao si se...
Slabo poznajes rodnu grudu... Poznavanje prirode i drustva I pojilista... Sjedi jedan!
Capljina74 wrote: ↑24/02/2020 22:42Nisu nikad ni prestajale biti...Maraschino wrote: ↑24/02/2020 22:37jesu to trojke opet popularne?Capljina74 wrote: ↑24/02/2020 22:22 Upecao si se...
Почеле невидљиве литије: УП јавила број учесника на литији у граду у коме није било литије
...
Међутим, овога пута они су отишли и корак даље, па је тако објављена вијест да је у недјељној литији у Котору присуствовало 800 грађана, иако тог дана у Котору уопште није ни одржана литија.
https://www.in4s.net/pocele-nevidljive- ... lo-litije/
Lik sa Nikom Capljina, a zado se o Crnoj GoriCapljina74 wrote: ↑24/02/2020 22:26Nacionalniid_BOSANCI wrote: ↑24/02/2020 22:24O kojim Crnogorcima pises? Crnogoraca ima iz svih etnickih naroda kao primjer: Bosnjaka (muslimana), Albanaca (vecinom muslimana), autohtonih/izvornih pravoslavnih Crnogoraca, Crnogoraca iz reda srpskog naroda itd!radostan dan wrote: ↑24/02/2020 20:57 kae đido - crnogorci se ponašaju kao klatno...ako ih pritisneš srpstvom, nagnu se crnogorstvu...ako ih okupiras crnogorstvom, krenu ka srpstvu.
Ama, bolan, ostavi se Crnogoraca... uci o svojoj zemlji..
Sve patriJote, a svoje zemlje ne znaju...