mislim da je u tome i razlika - u ovom boldiranom, nisam od onih koji uzmu album nekog umjetnika pa ga odslusaju od-do. niti sam neki muzicki stucnjak. amaterski slusam razlicite pjesme od razlicitih izvodjaca i moguce da mi se svidi jedna od citavog opusa. ne mogu tacno pin point ni jedan zanr niti umjetnika - u razlicitim momentima mi odgovaraju razlicite pjesme pa tako cherry pick ono sto u tom trenutku godi mom sentimentu. ne izlijevam ni sve sto slusam na forum.Lost_Found wrote: ↑20/02/2020 18:56 @hadzinicasa @dale cooper
vi ste prije svega dragi forumasi, oni kojima je muzika jedna od vaznijih stvari u zivotu, to se vidi iz aviona, a takav sam i sam
dakle ni u zadnjoj primisli mi nije bila provokacija
okidac mi je bila @manchester orchestra, cesto mi je i samom na youtubeu na osnovu onog sto pogledam, gurne na vrh prijedloga da poslusam
iskren da budem nije da nisam pokusavao, ali nikad nijednu do kraja da odslusah, predepresivno mi nekako
i sam volim melanholicne pa i poprilicno depresivne izvodjace, Interpol je jedan od najdepresivnijih bendova
Florence, London Grammar, Lykke Li, Angus&Julia Stone, Nick Cave, Leonard Cohen i da ne nabrajam dalje su sve, samo ne vesela muzika
Manchester orchestra je dobra muzika, Bon Iver je odlican, ali ja jednu dvije pjesme njegove da mogu u nizu poslusati, i ne bude mi dobro poslije
ne znam koliko sam uspio objasniti, helem ljudi kace ovdje asima bajrica, acu lukasa, i sta ja znam sve jos, nikad nisam A rekao
hadzinice izvinjavam se nije mi bila namjera kritika, nego samo opaska, poprilicno nesmotrena, svako ima pravo da kaci sta hoce i kolko hoce![]()
i sve to u zdravlju i veselju, u melankoliji i svim ostalim agregatnim stanjima duha i psihe,a bez obzira @how damaged we are
![]()
sve 5, svi smo mi krnjavi iliti damaged, svako na svoj nacin i to je fajn