Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022

Locked
drug_profi

#12026 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by drug_profi »

On u sustini samo trola i provocira. Pise i razne gadostii koje truju.
Ban je predvidjen za takve, a kad ce, pitanje je vremena.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#12027 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by pici »

ma neka ga .BA uveseljava forumsko pučanstvo krkanskim sHalama :mrgreen:
Styling

#12028 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by Styling »

Ma samo vici Yes, Yes, otkacice on.
madner

#12029 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by madner »

Tesko prihvata istinu, nije objektivan.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#12030 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by Chmoljo »

stranacc wrote: 23/02/2020 18:23
Chmoljo wrote: 23/02/2020 12:19 E dobro da znamo.

*Napomenazanotes* patton zna brojati za razliku od ostalih.
Nadasve visokouman post :roll:
Kako li si ti dospio da budes moderator mila majko :evil:

P.s. banuj ne zali :mrgreen:
ban treba zaslužiti. ti nemaš kapaciteta za to.
stranacc

#12031 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by stranacc »

[quote=Chmoljo
ban treba zaslužiti. ti nemaš kapaciteta za to.
[/quote]
:kiss:
made_in_sarajevo

#12032 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by made_in_sarajevo »

ali mi je najjace sto svaku mogucu priliku koriste da pljunu na titu. kaze tito kredite uzimao zaduzio sve, jest kredit i otvorio fabrika mali milion, te fabrike imale svoje hotele po morima, zivjelo se da valja, ali eto kazu ne valja, unistio sve, branio bosnjacima da budu bosnjaci. onda danas kad ih pogledas, prije u kancelarijama stajala slike tite, danas slika alije, prije bila partija, sad SDA pa ako treba i poginuti za SDA, tito krao, kredit ali napravio nesto, ovi kradu, krediti i ne napravise nista, a sve fabrike koje je taj isti zlocinac tito napravio unistise, rasprodase i podjelise pare u uskom krugu ljudi. napravili su nam veliku cunu da ga popusimo svi i da nas 25 godina tom isto cunom tuku po glavi.

ma nema fajde pricati, ja ovo vise na glas razmisljam. sve su ovi upravu, imaju 18 ruku i kakva sila, nema sile, sve posteno i po zakonu su odradili. to su komunjare napravile cijeli belaj i izdajnici bosnjaka. evo sad su nam opet nasi na vlasti i na ljeto svi u turskoj kupujemo vile za sitne pare.

sad ce reci i da su fabrike lazne, tamo su bosnjaci isli da ih tito maltretira.
Styling

#12033 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by Styling »

made_in_sarajevo wrote: 24/02/2020 11:01 ali mi je najjace sto svaku mogucu priliku koriste da pljunu na titu. kaze tito kredite uzimao zaduzio sve, jest kredit i otvorio fabrika mali milion, te fabrike imale svoje hotele po morima, zivjelo se da valja, ali eto kazu ne valja, unistio sve, branio bosnjacima da budu bosnjaci. onda danas kad ih pogledas, prije u kancelarijama stajala slike tite, danas slika alije, prije bila partija, sad SDA pa ako treba i poginuti za SDA, tito krao, kredit ali napravio nesto, ovi kradu, krediti i ne napravise nista, a sve fabrike koje je taj isti zlocinac tito napravio unistise, rasprodase i podjelise pare u uskom krugu ljudi. napravili su nam veliku cunu da ga popusimo svi i da nas 25 godina tom isto cunom tuku po glavi.

ma nema fajde pricati, ja ovo vise na glas razmisljam. sve su ovi upravu, imaju 18 ruku i kakva sila, nema sile, sve posteno i po zakonu su odradili. to su komunjare napravile cijeli belaj i izdajnici bosnjaka. evo sad su nam opet nasi na vlasti i na ljeto svi u turskoj kupujemo vile za sitne pare.

Ne mogu ovi okreciti sve sto je Josip sagradio.
miop

#12034 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by miop »

Styling wrote: 24/02/2020 12:05
made_in_sarajevo wrote: 24/02/2020 11:01 ali mi je najjace sto svaku mogucu priliku koriste da pljunu na titu. kaze tito kredite uzimao zaduzio sve, jest kredit i otvorio fabrika mali milion, te fabrike imale svoje hotele po morima, zivjelo se da valja, ali eto kazu ne valja, unistio sve, branio bosnjacima da budu bosnjaci. onda danas kad ih pogledas, prije u kancelarijama stajala slike tite, danas slika alije, prije bila partija, sad SDA pa ako treba i poginuti za SDA, tito krao, kredit ali napravio nesto, ovi kradu, krediti i ne napravise nista, a sve fabrike koje je taj isti zlocinac tito napravio unistise, rasprodase i podjelise pare u uskom krugu ljudi. napravili su nam veliku cunu da ga popusimo svi i da nas 25 godina tom isto cunom tuku po glavi.

Evo se malo edukuj o Josipu - govori njegova bivša žena partizanka, s kojom je imao sina Mišu
JThomas

#12035 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by JThomas »

danas ne uzimamo kredite, i to naročito ne za plate, samo za investicije i to kad baš mora...
Styling

#12036 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by Styling »

miop wrote: 24/02/2020 12:13

Evo se malo edukuj o Josipu - govori njegova bivša žena partizanka, s kojom je imao sina Mišu
Prijatelju, dzaba krecis. Ja znam kakav sam zivot zivjela u Jugoslaviji. Tu se sva diskusija zavrsava. Boli me djon sta je radio. Zivjeli smo u miru, imali sigurnost, obrazovanje, zdravstvenu zastitu. To je ono sto narodu treba.
sahara1428

#12037 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by sahara1428 »

Styling wrote: 24/02/2020 12:15
miop wrote: 24/02/2020 12:13

Prijatelju, dzaba krecis. Ja znam kakav sam zivot zivjela u Jugoslaviji. Tu se sva diskusija zavrsava. Boli me djon sta je radio. Zivjeli smo u miru, imali sigurnost, obrazovanje, zdravstvenu zastitu. To je ono sto narodu treba.
Maršal je "krao" ali i narodu dao,
današnji bi krali, a narodu k... dali

Maršal je znao od diplomatije izvuci kredite, mi ne znamo ni je li ANP ili nije i guzne smo alpinisti velikih sila :-) :-) :-)
sahara1428

#12038 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by sahara1428 »

made_in_sarajevo

#12039 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022

Milo Đukanović: Crna Gora je građanska, nije srednji vijek pa da je crkva iznad države

eh samo kad li ce ovo nasi majmuni skontati i naravno dodati crkva,dzamija,sinagoga i bilo koji druga vjerska ustanova, vjera, pokusaj vjere i uopste bila sta sto ima u sebi nesto vjersko.

naravno majmuni su skontali davno, ali onda tu majmuna nema pa hajmo ratovati, kolji, ubijaj, nemoj slucajno da ima mjesani brak, ako ja u Sarajevu iz Sarajeva nadjem katolkinju po mom, po majmunskom hrvaticu odma sam izdajnik, cafir, drogiram se...
miop

#12040 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by miop »

sahara1428 wrote: 24/02/2020 12:27 mi ne znamo ni je li ANP ili nije i guzne smo alpinisti velikih sila :-) :-) :-)
Predrag Kojović 20.02.2020. :"Ovo što se poslalo je de facto ANP. Čestitam Komšiću što je "slomio" Dodika."
sahara1428

#12041 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by sahara1428 »

miop wrote: 24/02/2020 13:52
sahara1428 wrote: 24/02/2020 12:27 mi ne znamo ni je li ANP ili nije i guzne smo alpinisti velikih sila :-) :-) :-)
Predrag Kojović 20.02.2020. :"Ovo što se poslalo je de facto ANP. Čestitam Komšiću što je "slomio" Dodika."
Fakat ANP :izet: :izet: :izet:
OldMayor

#12042 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by OldMayor »

made_in_sarajevo wrote: 24/02/2020 13:44
Milo Đukanović: Crna Gora je građanska, nije srednji vijek pa da je crkva iznad države

eh samo kad li ce ovo nasi majmuni skontati i naravno dodati crkva,dzamija,sinagoga i bilo koji druga vjerska ustanova, vjera, pokusaj vjere i uopste bila sta sto ima u sebi nesto vjersko.

naravno majmuni su skontali davno, ali onda tu majmuna nema pa hajmo ratovati, kolji, ubijaj, nemoj slucajno da ima mjesani brak, ako ja u Sarajevu iz Sarajeva nadjem katolkinju po mom, po majmunskom hrvaticu odma sam izdajnik, cafir, drogiram se...
U normalnim drzavama su to davno skontali. Das im eura i usutis ih.

Tako je i u Njemackoj, Skandinaviji itd.
Imas fino svotu koju dajes crkvi i kraj price. Njima dobro sute, tebi dobro ne moras ih slusati - osim ako bas to zelis.

A kod nas to nije tako, pa se slomise i vaze i zvone svuda naokolo. Treba samo to fino podmazat i da nas puste na miru.

Jer evo pogledaj ti frke. Znaci ono se oko zemlje tuce. Sve lafo vjernici, ovo, ono...al nemoj mi zemlju dirat. Pa da je neke logike jebote ta crkva bi rekla, evo vam ne treba nama nista, sve je svakako uknjizeno na boga. Il nesto na taj fazon...

Tako bi i ovi nasi da im udaris na vakufe, da im malo krenes cesljati knjige....to bi bilo spremno na sve i svasta.
made_in_sarajevo

#12043 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022

OldMayor wrote: 24/02/2020 15:59
made_in_sarajevo wrote: 24/02/2020 13:44

U normalnim drzavama su to davno skontali. Das im eura i usutis ih.

Tako je i u Njemackoj, Skandinaviji itd.
Imas fino svotu koju dajes crkvi i kraj price. Njima dobro sute, tebi dobro ne moras ih slusati - osim ako bas to zelis.

A kod nas to nije tako, pa se slomise i vaze i zvone svuda naokolo. Treba samo to fino podmazat i da nas puste na miru.

Jer evo pogledaj ti frke. Znaci ono se oko zemlje tuce. Sve lafo vjernici, ovo, ono...al nemoj mi zemlju dirat. Pa da je neke logike jebote ta crkva bi rekla, evo vam ne treba nama nista, sve je svakako uknjizeno na boga. Il nesto na taj fazon...

Tako bi i ovi nasi da im udaris na vakufe, da im malo krenes cesljati knjige....to bi bilo spremno na sve i svasta.
najgore sto kod nas svakako masne pare dobijaju + vazda neke donacije. pa uzmi plate hodza, svestenika niko ispod par hiljada nema. jos ako ode u drugi grad tamo sve placeno,a plata ide uredno. pored toga da se podmazu,a podmazani su vec i previse, a u fazonu su "nafaka, dace bog" pa sto ce ti onda pare i sta ces na drzavnoj sisi pajel :D , ne odgovora ni fasistima sda,hdz,dodik,sds i sve ostale stranke na taj fazon da budemo normalni. sto bi oni to pustili kad znaju da im je tu kraj. ovako svake 2 godine bacaj rat, bacaj krize, svi se moramo mrziti, mene preko oka gledaju kad kazem od djevojke ime koja je katolkinja, oni svi milione zgrnuli zajedno sa vjerskim poglavarima i institucijama, a mi ga pusimo da valja. da nam ga bar hoce izvaditi zraka da udahnemo.

sta ces umres danas i ako nisi dobar sa parama ko te jebe, truhni u kontenjeru.
JThomas

#12044 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by JThomas »

ma nije njima nikad dosta. da se njih pita tačno bi još bio srednji vijek.
Roccohljup

#12045 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by Roccohljup »

Evo nesudjene ministrice (ne znam jl bijase sbb ili df prijedlog) :-)
VLAISAVLJEVIĆ PODRŽAVA DODIKA I ČOVIĆA: "Međunarodni faktor treba ukloniti iz BiH po cijenu da se BiH raspadne"! (VIDEO)

Međunarodni faktor treba ukloniti iz BiH, kako bi ona konačno mogla disati bez štaka, pa makar se i raspala, smatra dr. Sanja Vlaisavljević

Mini market

Prije 1h  Prije 1h

3

Sanja Vlaisavljević, direktorica nevladine organizacije Centar za kultutu dijaloga a odneedavno i savjetnica nove ministrice civilnih poslova BiH, Ankice Gudeljević,  gostujući u podcastu Bura, urednika i voditelja Jurice Gudelja iz Mostara, kazala je, između ostalog, da je ideja građanske BiH najveće zlo koje se danas spominje. 

Vlaisavljević je kazala da ne bi željela biti advokat Čovića i Dodika ali da smatra kako se međunardini faktor mora maknuti iz BiH.

-Ako treba da se raspadne jedna takva država ona se mora raspasti i krenuti od nekog novog temelja. Ali da živi tako što će dobivati instrukcije od nekog međunarodnog faktora ili visokog predstavnika koji je blizak isključivo određenom sarajevskom političkom i intelektualnom krugu je nedopustivo za jednu državu, kazala je Vlaisavljević.

Styling

#12046 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by Styling »

Roccohljup wrote: 24/02/2020 21:49 Evo nesudjene ministrice (ne znam jl bijase sbb ili df prijedlog) :-)
VLAISAVLJEVIĆ PODRŽAVA DODIKA I ČOVIĆA: "Međunarodni faktor treba ukloniti iz BiH po cijenu da se BiH raspadne"! (VIDEO)

Međunarodni faktor treba ukloniti iz BiH, kako bi ona konačno mogla disati bez štaka, pa makar se i raspala, smatra dr. Sanja Vlaisavljević

Mini market

Prije 1h  Prije 1h

3

Sanja Vlaisavljević, direktorica nevladine organizacije Centar za kultutu dijaloga a odneedavno i savjetnica nove ministrice civilnih poslova BiH, Ankice Gudeljević,  gostujući u podcastu Bura, urednika i voditelja Jurice Gudelja iz Mostara, kazala je, između ostalog, da je ideja građanske BiH najveće zlo koje se danas spominje. 

Vlaisavljević je kazala da ne bi željela biti advokat Čovića i Dodika ali da smatra kako se međunardini faktor mora maknuti iz BiH.

-Ako treba da se raspadne jedna takva država ona se mora raspasti i krenuti od nekog novog temelja. Ali da živi tako što će dobivati instrukcije od nekog međunarodnog faktora ili visokog predstavnika koji je blizak isključivo određenom sarajevskom političkom i intelektualnom krugu je nedopustivo za jednu državu, kazala je Vlaisavljević.

Ovu treba hraknuti na ulici. Stid me je sto sam isla s njom zajedno u gimnaziju.
drug_profi

#12047 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by drug_profi »

Ja stvarno prezirem ovu drzavu, ovakva kakva je, ali da kazem da se treba raspasti, ni u ludilu. Jer bas to zele njeni dusmani koji su stvorili stanje rahat patnje i bezperspektivnosti.
U inat se nece raspast. I u inat cete gledat građane Bosance sa velikim B. Dok i jedan dise.

Ovo je poruka i za zelene termite. Majku vam boziju... doci ce dan.
relativno84

#12048 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by relativno84 »

Veliko B i H :-) :D
xoklix

#12049 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by xoklix »

Genocidaši nastavljaju po starom... Demagogija lvl 99.
Ako se raspadne, vraća se Ustav Republike BiH, genocidna tvorevina odlazi na smetljište historije tamo gdje joj je i mjesto.
Mada ja mislim da od otcjepljenja nikad neće biti ništa jer da se otcjepe pomrli bi od gladi za pola godine.
Jednostavno finansijski ne bi mogli podnijeti posljedice otcjepljenja + mogući sukobi.

Roccohljup wrote: 24/02/2020 21:49 Evo nesudjene ministrice (ne znam jl bijase sbb ili df prijedlog) :-)

Mini market

Prije 1h Prije 1h

3

Sanja Vlaisavljević, direktorica nevladine organizacije Centar za kultutu dijaloga a odneedavno i savjetnica nove ministrice civilnih poslova BiH, Ankice Gudeljević, gostujući u podcastu Bura, urednika i voditelja Jurice Gudelja iz Mostara, kazala je, između ostalog, da je ideja građanske BiH najveće zlo koje se danas spominje.

stranacc

#12050 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by stranacc »

Nikad ja nisam rekao da je tito losh...
No vi
Titici...
Valjda naucili na drzavnim jaslama ...
A sad zeleni preuzeli jasle...

Sve sto trebate je doci toobe
Lijepo u dzamiju , crkvu , itd
Nije sramota , svugdje u svijetu se ide u bogomolje..
Nemojte da vas je strah sto ste balije.

Jednog dana cete pokrepati..sta ako ima bog?

Onda ste najebali u svakom pogledu
Frustracija na ovom svijetu , dzehenem na slijedecem.
Svaki nevjernik je frustrirana osoba...zato malo vi dzamije , crkve , sinagoge nece skoditi.

A da presipate iz supljeg u prazno ..ufff
Vi da ista vrijedite ne bi vas sda jahala 30 Ljeta
Ili ste ugrozena manjina

Za vasu info
Lijece stranke ce se ugasiti, ne samo kod nas ...svugdje..
Zato se vi fatajte jal sdO jal njemacke..
Gore se bar radi , pa nemas kad pala,uditi po forumu.

Ako ste ovako syebani sada i dino vam je nada ...frajer je definitivno veci taliban od Bakira...sta vi ocekujete u buducnosti?
Jos malo i u SDP ce biti vjera uslov da te ima nedje..

Ako ste u 40-im ukurcu ..zamisli za deste dvaes godina ...vas ce fatati po sarajevu...
Prihvatite realnost.
Tito je odapeo, komunizam otishao u pm
Zeleni dosli , sire se ...nazad nema
Svijet u cijelini se polarizuje
Na jednoj strani vjernici ( i tajni pederi) a na drugoj strani otvoreni pederi...
Birajye stranu
A kifla , kojovic , ovaj onaj ...sve je to potrosna roba.
Sda bi i u americi pobijedila sdp ( citaj trump)
Locked