Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Joj kud napisa sad se i meni vraca u igru da nastavim ceste
Da, tako je, oni se respawnaju ali sve dok si tu miran si. Jedino nakon nekog loadinga mislim da su ponovo tu. Dobro pazi da ih ne ubijes jer ako nekoga ubijes moras tijelo voziti da zapalis, u protivnom ce se desiti Voidout i u jednom trenutku ces dobiti game over pa ces se morati vratiti na zadnji save.
Jasno mi je sada sve. Nije mi se desio još nikad voidout na taj način, što znači da onda nisam nikad nikog ni ubio već samo obunao. Gledajući sa te strane, naravno da ima smisla da se nekad moraju probuditi što onda i nije respawn klasični.
Jučer sam tek vidio da ceste moraš isto obnavljati, raditi upgrade ili šta već, neke dionice su mi pale već ispod 90%. Biće tu znači još posla, trenutno sam još uvijek u centralnoj regiji, logično je za očekivati da će biti još barem jedna, minimalno iste veličine kao centralna?
Joj kud napisa sad se i meni vraca u igru da nastavim ceste
Da, tako je, oni se respawnaju ali sve dok si tu miran si. Jedino nakon nekog loadinga mislim da su ponovo tu. Dobro pazi da ih ne ubijes jer ako nekoga ubijes moras tijelo voziti da zapalis, u protivnom ce se desiti Voidout i u jednom trenutku ces dobiti game over pa ces se morati vratiti na zadnji save.
Jasno mi je sada sve. Nije mi se desio još nikad voidout na taj način, što znači da onda nisam nikad nikog ni ubio već samo obunao. Gledajući sa te strane, naravno da ima smisla da se nekad moraju probuditi što onda i nije respawn klasični.
Jučer sam tek vidio da ceste moraš isto obnavljati, raditi upgrade ili šta već, neke dionice su mi pale već ispod 90%. Biće tu znači još posla, trenutno sam još uvijek u centralnoj regiji, logično je za očekivati da će biti još barem jedna, minimalno iste veličine kao centralna?
Joj suti ne spominji mi ubijanje... jednog sam tako pod turbom sa autoputa sazdio i domah se javlja Die-Hardmann i napada me sto sam debil... hahahah... sto je najgore potrefilo se to bas u momentu kada su apsolutno svugdje na putu prema incineratoru bili BT-evi... trebalo mi je dobrih 45min da ga prenesem od Distribution center West of Capital Knot City do onog Incineratora na samom pocetku... fuj... a sto se tice MULE kampova... iskreno, uzivam u tome da ih cistim... taktika mi je imat blizu njih cvorisne tacke pored autoputa sa po 3-4 postboxa u koje depozitujem materijale i sve sto od njih pokupim, tako ugl nafarmam za autoputeva i izivljavam se nad MULE... nema mi nista draze neg kad kamp na foru sa silent takedown ocistim... milina...
U petak klinjo od brata bio kod mene, igrali malo na PS4 i pokazao mu Death Stranding da se pohvalim kako već imam kamion i koliko sam ceste napravio, govori on: a zašto je to tebi zanimljivo kad samo ljudima dovoziš pakete?
Rekoh mali pazi da ne budeš sankcionisan i discipliniran
Ironman_88 wrote: ↑24/02/2020 08:44
U petak klinjo od brata bio kod mene, igrali malo na PS4 i pokazao mu Death Stranding da se pohvalim kako već imam kamion i koliko sam ceste napravio, govori on: a zašto je to tebi zanimljivo kad samo ljudima dovoziš pakete?
pametno dijete nije mu jasno šta radiš, star čojek a laže, sramota
Ironman_88 wrote: ↑24/02/2020 08:44
pametno dijete nije mu jasno šta radiš, star čojek a laže, sramota
Abate Fetel wrote: ↑24/02/2020 13:34
PS+ treba da bude besplatan ovako je teško sranje
Imam PS4 nekada od 2017 i nikada nisam uzeo PS+ niti planiram (PS3 imao godinama). Online nista i ne igram, osim povremeno neke free to play igre koje mozes igrati i bez PS+ online. Free igre vecinom lose skroz, desi se u godini da bude par igara da su bas dobre.
Imas mogucnost da aktiviras svoju plejku kao primarnu za neki prijeteljev acc koji ima PS+ i u tom slucaju imas + privilegije besplatno.
Tomahawk11 wrote: ↑26/02/2020 10:17
Nabacim sinoć Days Gone...i prvi utisci su...meh.
Pogotovo nakon RE2 ovo dođe ko kamilica
Gledao sam sinoć opširan gameplay u vezi RE3. Kako kažu a i da se primjetiti, vuče dosta više na akciju (na štetu survival/horora) u odnosu na RE2.
Tako da sam sada umjereno uzbuđen, postoji već dovoljno igrica gdje svako dvije sekunde nešto eksplodira i urušava se...
Tomahawk11 wrote: ↑26/02/2020 10:17
Nabacim sinoć Days Gone...i prvi utisci su...meh.
Pogotovo nakon RE2 ovo dođe ko kamilica
Gledao sam sinoć opširan gameplay u vezi RE3. Kako kažu a i da se primjetiti, vuče dosta više na akciju (na štetu survival/horora) u odnosu na RE2.
Tako da sam sada umjereno uzbuđen, postoji već dovoljno igrica gdje svako dvije sekunde nešto eksplodira i urušava se...
Hm, to sam i ja upratio, kao biće više okrenuta dešavanjima po gradu i više akcije.
Tu je najviše fora Nemesis, sad kako to sa njim urade od toga će dosta zavisiti na šta će to izaći.
Platforma, likovi, grafika mi je dosta naslonjena na RE2, valjalo bi i da zadrže koliko-toliko onaj osjećaj tjeskobe
Mada imaš i na RE one DLC gdje se treba probiti kroz milion zombija što je zapravo klasična akcija bez kakvog mozganja....iako uvijek zafali municije.