Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
zippoo87 wrote: ↑22/02/2020 16:44
ne znam da li te najbolje razumijem ali ako mislis da nisi cuo za top tim,onda pogledaj ovo http://bihnet.ba/1966.html
a mozete i nazvati telekom i objasniti sta vi koristite i sta vam treba i neka vam oni ponude nesto
uglavnom top tim dodje kao grupna tarifa,gdje za odredjeni iznos svi koji su u top timu,pricaju ili besplatno ili uz neku posebnu cijenu ,moze se dodavati internet i svasta nesto,kao i kombinovati mobilni,fiksni
to koriste skoro sve firme koje imaju vise zaposlenih i koji puno pricaju,sto izmedju sebe sto sa drugim klijentima
Ftv. mi ne radi. Tačnije ne radi live program, vraćanje unazad i sve radi, napipe nema vudeo signaka. Pikušao sam rebot boxa i restart rutera i isto. Sve ostalo rad.
zippoo87 wrote: ↑22/02/2020 16:44
ne znam da li te najbolje razumijem ali ako mislis da nisi cuo za top tim,onda pogledaj ovo http://bihnet.ba/1966.html
a mozete i nazvati telekom i objasniti sta vi koristite i sta vam treba i neka vam oni ponude nesto
uglavnom top tim dodje kao grupna tarifa,gdje za odredjeni iznos svi koji su u top timu,pricaju ili besplatno ili uz neku posebnu cijenu ,moze se dodavati internet i svasta nesto,kao i kombinovati mobilni,fiksni
to koriste skoro sve firme koje imaju vise zaposlenih i koji puno pricaju,sto izmedju sebe sto sa drugim klijentima
Ma mozda se i razumijemo,a u isto vrijeme i ne razumijemo ko ce ga znat
Moze biti da je i to , jer svi nam brojevi u svakog jel bio u Zenici ili Tesnju pocinju sa 060 3196
Al svejedno i da jeste ,kolju nas s ovim odbijanjem kad ispucamo 25 KM.
A na pretplatnim paketima bi nam ostajlo 200 minuta haha
Svašta. U firmi gdje radim, ima nas stotinjak u cijeloj BiH na BHTelecomu, uvezani smo u Top Tim. Razgovori su između nas besplatni kao i poruke a imamo i potrošnju van Top Tima u tom gore iznosu otprilike. Tek kad probijemo taj limit od, čini se, oko 25 maraka prema drugim brojevima, naplaćuju nam posebno. Ima i interneta dovoljno, ne znam tačno koliko ali nikad mi se u 5 godina nije desilo da sam ga ispucao.
bh telekom i uzimanje tv preko pretplate, vidim garancije na 5 godina daje samo stanić, tj na siromašnu ponudu LG uređaja i toshiba tv, kako ide sa filips i samsungom?
Abate Fetel wrote: ↑23/02/2020 13:04
bh telekom i uzimanje tv preko pretplate, vidim garancije na 5 godina daje samo stanić, tj na siromašnu ponudu LG uređaja i toshiba tv, kako ide sa filips i samsungom?
Piše i Philips 5 godina.
Tačnije partner im je partum osiguranje koju daje dodatne tri godine garancije besplatno samo treba prijaviti uređaj
Abate Fetel wrote: ↑23/02/2020 13:04
Piše i Philips 5 godina.
Tačnije partner im je partum osiguranje koju daje dodatne tri godine garancije besplatno samo treba prijaviti uređaj
od kojeg distributera uzimaju tv pa dostave, meni su pojasnili najbliži distributer i za 2 dana dostava tv_a, i imaš 5 dana roka da ga vratiš?
meni su u komšiluku i genelec i tehnoshop stanić a imtec je na drugom kraju grada kod stadiona zrinjskog skoro, jel ovaj partum hrvatska firma ili šta?
Koliko se mora imati minimalno na računu da se moze obavit poziv? Jucer na poslu hocu da zovem doostavu hrane, na racunu 0.40 KM i kaze mi nedodovljno sredstava.. WTF??
Jel ovo 200 min , 200 poruka 10 GB interneta , 25 KM , za prepaid korisnike i fakat moguce dokupiti ili postoji neka caka?
Jer po ovom sto vidim u njihovoj aplikaciji ispade bolje nego biti na pretplati
Naravno da nije, već je greška u aplikaciji. U tom paketu je 1GB interneta, ne 10GB. To su mjesečne tarife koje postoje godinama, ja duže vrijeme koristim prvu opciju od 10KM koja se ne vidi na screenshotu jer je gore iznad, 100 minuta mjesečno zadovoljava moje potrebe.
Jel ovo 200 min , 200 poruka 10 GB interneta , 25 KM , za prepaid korisnike i fakat moguce dokupiti ili postoji neka caka?
Naravno da nije, već je greška u aplikaciji. U tom paketu je 1GB interneta, ne 10GB. To su mjesečne tarife koje postoje godinama, ja duže vrijeme koristim prvu opciju od 10KM koja se ne vidi na screenshotu jer je gore iznad, 100 minuta mjesečno zadovoljava moje potrebe.
Ja koliko vidim nije greška. Čak je istaknuto da je posebna akcijska ponuda.
Evo i na stranici im stoji da je *Mjesečni dokup 30 dana - 25 KM - 200 min + 500 SMS + 10GB
I važi još do 03.03. https://www.bhtelecom.ba/vijest+M50f1a2e82af.html
Nakon prebacivanja tekme reprezentacije sa sport klub na Nova sport i na taj način onemogucavanje korisnika Bhtelecoma da gleda svoju reprezentaciju telecom treba prekinuti ugovor sa unitedu medija za sport klubove i poništiti najavljeno poskupljenje.Ova ista ucjenjivanjivacka politika nas čeka i za ostale reprezentacije i najbolje derbije.Takav sport klub kakav sada imamo nama ne treba, a telecom pored toga što treba da kazni one koji su takav ugovor napravili sa unitedu medija a da se nisu zaštitili od ovakvih smicalica telemaha mora da digne na noge vlasti u ovoj zemlji da počnu raditi svoj posao.Niti u jednoj normalnoj zemlji u kojoj ima pravne države ovakvo nešto se ne može desiti.