Narod i Pravda (Konakovic)

Post Reply
I naravno Dzej

#5101 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by I naravno Dzej »

Bosanski_kralj wrote: 21/02/2020 20:08
RunnerX wrote: 21/02/2020 01:14 Ova Ilda što je pristupila Narodu i pravdi u Krajini mi djeluje kao da je ženska verzija Konakovića, opasna jezikara. :mrgreen:
Ilda je fina cura, ali ipak previše je stranaka promjenila.

I izgleda da će definitivno NiP načeti SDA u USK. Govori se o prelasku jednog ili više zastupnika u skupštini USK iz SDA u NIP.
Mislim da će se to prihvatanje bilo koga kad tad "obiti od glavu", i da bi NiP mogao postati stranka preletača,jer sve me podsjeća na slučaj SBB-a kada se takođe u isti učlanjivalo iz nezadovoljstva u SDA, a mislim da se većinom radilo o ljudima koji su karijeristi.Nadam se da odgovorni u NiP-u imaju to u vidu, jer bi po meni forsiranje učlanjivanja trebalo ići u pravcu obrazovanih i poštenih ljudi koji se nisu do sada profesionalno bavili politikom (neuprljanih), a ne po svaku cijenu primati nezadovoljne iz drugih stranaka, kao što je Konaković neki dan rekao: da su vrata NiP-a za nezadovoljne iz drugih stranaka otvorena.Za mene je to rečenica o kojoj bi se dalo diskutovati.
putokaz1

#5102 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by putokaz1 »

Protiv Kifle se sve urodito
Prvo ga izdaše SBB i DF
Pa mu Dodoni-Bakir oboriše rejting
I USTAVNI SUD PROTIV NJEGA :lol: :lol: :lol: :lol:
denis.istok

#5103 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by denis.istok »

putokaz1 wrote: 22/02/2020 08:30 Protiv Kifle se sve urodito
Prvo ga izdaše SBB i DF
Pa mu Dodoni-Bakir oboriše rejting
I USTAVNI SUD PROTIV NJEGA :lol: :lol: :lol: :lol:
On najvise trpi posljedice desavanja sa Dodikom. Nije vise u zizi javnosti. NS i SDP nesto pokusavaju al ne ide im. Jer se trude objasniti narodu da je za ovo kriv Bakir koliko i Dodik. Bojim se da im ne ide bas to ubjedjivanje. Nisu rat 92 pocele nacionalne stranke nego srpski agresor.
Patton44

#5104 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Patton44 »

I naravno Dzej wrote: 21/02/2020 23:34
RunnerX wrote: 21/02/2020 01:14 Ova Ilda što je pristupila Narodu i pravdi u Krajini mi djeluje kao da je ženska verzija Konakovića, opasna jezikara. :mrgreen:

I izgleda da će definitivno NiP načeti SDA u USK. Govori se o prelasku jednog ili više zastupnika u skupštini USK iz SDA u NIP.
Mislim da će se to prihvatanje bilo koga kad tad "obiti od glavu", i da bi NiP mogao postati stranka preletača,jer sve me podsjeća na slučaj SBB-a kada se takođe u isti učlanjivalo iz nezadovoljstva u SDA, a mislim da se većinom radilo o ljudima koji su karijeristi.Nadam se da odgovorni u NiP-u imaju to u vidu, jer bi po meni forsiranje učlanjivanja trebalo ići u pravcu obrazovanih i poštenih ljudi koji se nisu do sada profesionalno bavili politikom (neuprljanih), a ne po svaku cijenu primati nezadovoljne iz drugih stranaka, kao što je Konaković neki dan rekao: da su vrata NiP-a za nezadovoljne iz drugih stranaka otvorena.Za mene je to rečenica o kojoj bi se dalo diskutovati.
Takvim ljudima nije ni nakraj pameti da imaju bilo sta sa njim,a pogotovo da on upravlja sa njima.
Styling

#5105 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Styling »

Patton44 wrote: 22/02/2020 08:53

Takvim ljudima nije ni nakraj pameti da imaju bilo sta sa njim,a pogotovo da on upravlja sa njima.
Nisi u pravu. Ja licno znam desetak ljudi, mojih poznanika i clanova familije, koji nikada nisu bili clanovi politickih partija, a koji su se pridruzili NiP-u. Nisu to balavci nezreli, to su ljudi u srednjim godinama, pametni, koji misle svojom glavom, i koji su se pronasli u NiP-u.
I naravno Dzej

#5106 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by I naravno Dzej »

Patton44 wrote: 22/02/2020 08:53 Takvim ljudima nije ni nakraj pameti da imaju bilo sta sa njim,a pogotovo da on upravlja sa njima.
Ne dijelim tvoje mišljenje.NiP odaje neku perspektivu prateći ovaj rad oko organizacije do sada na terenu,i ima potencijala za dalji razvoj,samo neka se na uštrb kvantiteta ne zanemaruje kvalitet.
Škobo Habu

#5108 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Škobo Habu »

Kakva slučajnost?

Vijesti.ba Safino glasilo koje puše u Željkov Rog.

Faktor.ba, okupljalište kojekakvih provincijalaca koji se nadaju da će jednog dana uspjeti uživo sresti Erodgana i zahvaliti mu se na ukazanoj prilici da vide Stambol uživo.
Styling

#5109 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Styling »

Ljudima se ne moze, niti treba, zabraniti da pristupe bilo kojoj politickoj stranci, mogu ih mijenjati kao dresove. Medjutim, najvecu paznju treba obratiti na odabir kadrova za kandidate na izborima. Tu je vazno znati odabrati ljude koji ce biti lojalni i koji nece promijeniti dres nakon izbora.
Bosanski_kralj

#5110 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Bosanski_kralj »

Styling wrote: 22/02/2020 15:46
Medjutim, najvecu paznju treba obratiti na odabir kadrova za kandidate na izborima. Tu je vazno znati odabrati ljude koji ce biti lojalni i koji nece promijeniti dres nakon izbora.
To je jako bitno za uraditi, ali skoro pa nemoguće je znati ko je spreman izdati, a ko ne.
El_comadante

#5111 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by El_comadante »

Bosanski_kralj wrote: 23/02/2020 01:11
Medjutim, najvecu paznju treba obratiti na odabir kadrova za kandidate na izborima. Tu je vazno znati odabrati ljude koji ce biti lojalni i koji nece promijeniti dres nakon izbora.
To je jako bitno za uraditi, ali skoro pa nemoguće je znati ko je spreman izdati, a ko ne.
uvijek ima ona ako je jednom preletio uvijek može još jednom
Styling

#5112 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Styling »

El_comadante wrote: 23/02/2020 12:57
Bosanski_kralj wrote: 23/02/2020 01:11
uvijek ima ona ako je jednom preletio uvijek može još jednom
Ma naravno.
bunk

#5113 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by bunk »

Preletaci :lol:
Znam ih par kod nas sa Tk,jedan je prosao sve stranke,prica se i da ima od snsd clansku kartu za ne daj Boze :mrgreen: ...to je onaj bivsi hodza sto ga znam spomenut..
Sa svima dobar,samo nek je guza u fotelji...
putokaz1

#5114 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by putokaz1 »

Preletači u Lukavcu
1.Sulejman Brkić (Preletačević) SDP-SDA-NL-SDP-SDA(=SD)
2.Edin Delić KPJ-LDS-NS-KP BH-(SDP-DF-SDU)-SDP-SDA(=SD)
3.Edin Džambić SDA-NB-SBIH
4.Softić Kasim SDP-NSRZB-SBIH-SDA(=SD)
5.Mihad Sakić LDS-SBIH-LDS
6.Almir Sakić SDP-SBIH-PDA-?
7.Mehmed Suljić SDP-NL-SDA
8.Zarfa Huskić BPS-SBIH-ED?
9.Edin Halilović SDP-SDA
10.Admir Memić SBIH-ED-SDP
11.Rajko Ćosić SNSD-NSRZB-SL
IMAJU I REZERVE
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
stranacc

#5115 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by stranacc »

Nema nato-a
Reko dodik
Reko kifla

Zeljko pushiiiii gaaaaa, pushiiiii gaaaaa

Ja mislim da bi dino bio najsretniji da se dodik sutra odcijepi

Jah i bakir je sjebo tuzbu za genocid ( koja je bila sjebana prije bakira)

Oce Adzija i slagati

A ustavi sud ...ma yebo to ..

Jedino je on na pravom putu i agan bunic s njim :run:
putokaz1

#5116 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by putokaz1 »

Bakir izgubio Tužbu-dobio izbore
Bakir slago 100 000 RM -dobio izbore
Bakir tukao borce -dobio izbore
__________________Bakir dobio izbore 2020(Šta god upisali na praznu liniju) :sad: :shock:
I naravno Dzej

#5117 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by I naravno Dzej »

stranacc wrote: 23/02/2020 18:18 Nema nato-a
Reko dodik
Reko kifla

Zeljko pushiiiii gaaaaa, pushiiiii gaaaaa

Ja mislim da bi dino bio najsretniji da se dodik sutra odcijepi

Jah i bakir je sjebo tuzbu za genocid ( koja je bila sjebana prije bakira)

Oce Adzija i slagati

A ustavi sud ...ma yebo to ..

Jedino je on na pravom putu i agan bunic s njim :run:
Što si nervozan ? Konaković je opozicija.Opozicija kritikuje poziciju.Normalni političko-demokratski procesi.
stranacc

#5118 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by stranacc »

Pravo sam neVrozan
Ne smiju muslimani i adzije lagati
Kritika je posve nesta drugo....
finansijska kriza

#5119 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by finansijska kriza »

stranacc wrote: 23/02/2020 19:15 Pravo sam neVrozan
Odi liječi nervozu negdje drugdje...
I naravno Dzej

#5120 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by I naravno Dzej »

Kad već spominješ lažove i hadžije, koja je bošnjačka stranka sa najvećim brojem hadžija najviše izlagala Bošnjake ? Hajd odgovori ?
MUNAFIK

#5121 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by MUNAFIK »

I naravno Dzej wrote: 23/02/2020 20:42
Kad već spominješ lažove i hadžije, koja je bošnjačka stranka sa najvećim brojem hadžija najviše izlagala Bošnjake ? Hajd odgovori ?
Zna i on da je u SDA puno lopova i bandita koji se kriju iza selama i dzamija...

Zato im i jest kifla Adzija i tu najvise pokazuju kakvi su munafici... Svetac im je svako njihov pa makar da samo i selam zna nazvat ali ostali svi koji nisu sa njima su adzije i vojvode...

A evo sta je kifla napisao...

Niko vise ne govori o NATO putu nase zemlje, cak se ni Komisija za integracije u NATO ne moze odrzati. Objasnili su Dodik i Tegeltija kako su na nas put stavili tacku i vezali nas za stav i put Srbije.
One Srbije kojoj nismo mogli dokazati agresiju na BiH jer su Predsjednika lose savjetovali savjetnici.
Utihnuli su povici “imamo ANP”
Sad se nesto drugo vice. Pozivaju se glasno medjunarodne institucije, OHR, ambasade, posebno SAD da djeluju i zastite nasu zemlju od Dodika i Covica.
Nijedan konkretan potez, bez zajednickog djelovanja.
Ono sto je najgore jeste cinjenica da su nasi lideri unistili ili su trgovali institucijama i ne postoji NIJEDNA koja bi mogla barem malo nasikirati dvojac Dodik-Covic.
Nijedna bas.
Na orgijanje cetnika u manjem BH entitetu ministar sigurnosti kaze da je dobio garancije od Lukaca da ce MUP RS zastiti povratnike.
Malo nakon toga grupa djecaka vrijedja pokrivenu djevojcicu u Srebrenici, a nama ostaju opet samo saopstenja. Ministar sigurnosti nije se ni oglasio.
A nasa realnost kaze da je BH Telecom dao ogromne pare Pinku koji je prosle godine pisao kako smo se sami granatirali na Markalama, BH Posta je dala visemilionski ugovor supruzi ratnog zlocinca jadranka prlica.
DF u Sarajevu predlozio na mjesto ministra privrede momka iz Banja Luke, politologa, koji je na moje pitanje da li se desio genocid u Srebrenici i da li slavi 9 januar odgovorio da razmislja kao vecina “normalnih ljudi”.
Napisao mi nekoliko pisama, nije naravno rekao da se desio genocid i pobjegao prije nego bi morao odgovoriti na pitanja na samoj sjednici, a morao bi.
DF se usutio, koalicioni partneri takodje.
U Krajini krenuli u koaliciju sa abdicem, koalicija Petak 13. Zaustavilo nekoliko hrabrih ljudi ulazak stranke ratnog zlocinca u vlast.
Gore od najgoreg. Rezultati PISA testa. Djeca u BiH mnogo zaostaju u odnosu na vrsnjake u svijetu, rezultati porazavajuci.
Najgori ubjedljivo u dijelovima BiH u kojim se govori Bosanski jezik.
E to ste vi nama dali u ovim poslijeratnim godinama.
Sad cete malo kao zavikati na Dodika, malo ga po prstima verbalno i opet po starom.
Cak vam ni vojska uhljebljenih clanova vise ne aplaudira i ne vjeruje. Utihnuli su poklici iz javnih preduzeca. Plase se i ti ljudi za buducnost nase djece sa vasim stranackim, rodbinskim, nesposobnim kadrovima za cije se pozicije borite vise nego za drzavu.
Zato je ova nasa borba bas uzitak i svaki dan nas je sve vise, mnogo, mnogo vise.
I naravno Dzej

#5122 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by I naravno Dzej »

@MUNAFIK

Čitao sam, piše o licemjerju, munafikluku,političarenju,nesposobnosti,neznanju... Ali namjerno sa ovom postavio pitanje kad već spominje hadžije,da vidim šta će odgovoriti,jer samo munafik,glupan ili uhljeb može reći da to nije SDA.
Banksy

#5123 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Banksy »

Radi, aktivan je, ima ga, drčan, konfrontira,

Za razliku od ljevice,

I sve će se to naplatiti...
Patton44

#5124 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Patton44 »

Banksy wrote: 24/02/2020 08:23 Radi, aktivan je, ima ga, drčan, konfrontira,

Za razliku od ljevice,

To je nama nasa SDA iskolovala,da pokrene ljevicu. :thumbup:
Banksy

#5125 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Banksy »

Patton44 wrote: 24/02/2020 08:42
Banksy wrote: 24/02/2020 08:23 Radi, aktivan je, ima ga, drčan, konfrontira,

Za razliku od ljevice,

To je nama nasa SDA iskolovala,da pokrene ljevicu. :thumbup:
Ne razumijem baš, ali pretpostavljam da nije ništa važno i pametno.
Post Reply