Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
baxus
#29726 Re: Utakmice.
Upravu je Azmir.
Ovo je bezobrazluk.
6 komada, bez imalo gostoljubljivosti...
I ja bih napustio.
Ovo je bezobrazluk.
6 komada, bez imalo gostoljubljivosti...
I ja bih napustio.
-
last mohicans
#29727 Re: Utakmice.
Ma seru, standardno. Jeste sa igračem više, ali neke ekipe ni jedan ne mogu dati sa igračem više, a ne 5. Nekoliko grešaka sudije koje nisu toliko uticale na konačan rezultat. Onom crnji zasluzen crveni. Kao da je sa koride dosao. Dva faula u nizu, onda davljenje Dupovca. Ali je i jak ko međed, ne moze ga Ahmet odgurnuti.
-
Juliuscezar
#29728 Re: Utakmice.
Meni ni prvih 30 minuta i kad smo primili gol nije izgledalo grozno što se tiče igre. Bilo je prodora i tečnosti ali je falio čist završni pas, par puta se spetljali.
- rocco_siffredi
#29729 Re: Utakmice.
Sta reci?
Jeste bio faul kod drugog gola, ali zaslužena pobjeda, bez ikakve dileme.
Ovo je izgledalo dobro, odlično, ali za ocjenu sacekati malo.
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#29730 Re: Utakmice.
last mohicans 17 dana out..rasizam
-
ibizza
#29731 Re: Utakmice.
Kako će nas ova šestica motivisati, ima da pržimo još 13 kola po tri komada minimum 
- Dinostula
#29732 Re: Utakmice.
Hvala Bogu pa smo nekog razbili sa igracem vise.Obicno se razlika na terenu ne primjeti kad imamo brojcanu prednost.Mali Salcin odusevio,malo mi je Milicevic zakazao valjda se dohaviza. 
- omega369
- rocco_siffredi
- perscitus
#29735 Re: Utakmice.
Djani
Imali smo problema sa tranzicijom na pocetku. I sa ovom trojkom na sredini, pogotovo Milicevicem, bice problema iznijeti loptu kada protivnik se postavi u visokom bloku. Mada, vjerujem Vinku, imamo sirinu, doci ce to na svoje. Oremus se vraca, Zinedin i Tino hvataju zalet, siroka lepeza igraca, bitna prva pobjeda sa sest postignutih golova: u zraku se da naslutiti miris zlatnog proljeca.
Imali smo problema sa tranzicijom na pocetku. I sa ovom trojkom na sredini, pogotovo Milicevicem, bice problema iznijeti loptu kada protivnik se postavi u visokom bloku. Mada, vjerujem Vinku, imamo sirinu, doci ce to na svoje. Oremus se vraca, Zinedin i Tino hvataju zalet, siroka lepeza igraca, bitna prva pobjeda sa sest postignutih golova: u zraku se da naslutiti miris zlatnog proljeca.
- Dr. Kuca
#29736 Re: Utakmice.
Nikakav spektakl od igre, tesko bi mi sa njima da nije bilo crvenog. Ali onako, jedna za samopouzdanja.
- Grean
#29737 Re: Utakmice.
Slaba igra ali dosta individualnog kvaliteta, prije svih Rahmanovica i Ahmetovica. Penal je bio vrhunski.
Neka niko ne otpisuje Amara.
Malo mi zao ako Djokanovic padne u sjenu a konkurencija je velika tu.
Bit ce ovo dobro. Jednu utakmicu je Vinko imao, kad se sjetim pocetaka drugih trenera ovo je dobro.
Bit ce ovo dobro. Jednu utakmicu je Vinko imao, kad se sjetim pocetaka drugih trenera ovo je dobro.
- Dinostula
#29738 Re: Utakmice.
Ne znam sto bi Djokanovic trebao trpiti radi Gavrica ali eto.Mislim da je ipak bolji igrac od njega.Gavric osim te duge lopte nista posebno ne pokaze.Valjda nam cilj nije nabijanje samo lopte prema naprijed.Milicevic/Djoka ili Milicevic/Susic je nesto sto ja ocekujem u blizoj buducnosti.I dalje mislim da Gavric nije igrac sa nas.Grean wrote: ↑22/02/2020 22:47 Slaba igra ali dosta individualnog kvaliteta, prije svih Rahmanovica i Ahmetovica. Penal je bio vrhunski.
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#29739 Re: Utakmice.
Ali evoluirao je Istok jbt (prilicno). Danas Badziju krenu da "majmunise" par levata kad je izlazio. Skoci pola Istoka na njih. Fol pljesak Badziju.
Al' je zato Zuti najebao....
Al' je zato Zuti najebao....
- omega369
#29740 Re: Utakmice.
O cemu ti to???? Nije husref na klupi pa odmah ne valja ni 6 komada zabiti. Nije to to
Odavno bolje poluvrijeme nismo odigrali, zabili 4, mogli jos 4 i tebi to "nije igra"?!
To sto je onaj ublehas baljic izbacio igraca sredine a ubacio napadaca cime nam je prakticno otvorio sredinu da se razmasemo, je njegov problem.
Odavno nekoga ovako nismo ponizili, ali eto nije to to..nek svima zabije po 4 komada, donese dvije titule pa cemo vidjeti. jel to ta? Pa mozda i hoce ako ga istrpimo 10 godina. Mozda donese i 5, ko zna
-
Nadzorna_ploca
#29741 Re: Utakmice.
Samo lagano, Borac je pravi ispit.
-
north
#29742 Re: Utakmice.
Cudna utakmica....moze biti neko novo Sarajevo o cemu sanjamo, a moze biti samo splet okolnosti u vidu crvenog i drugog gola gdje je ono na prvu sumnjivo kad Amar vuce loptu i onaj pada...da smo usli sa 1-1 u drugo i 11 na 11 a demolirali ih na kraju onda bi sve bilo jasno i pokazali silu... mada s druge strane gledajuci znali smo mi imati citavo poluvrijeme igraca vise pa da se po desavanjima na terenu to uopste ne vidi niti bi uopste bili opasni
naravno da sam zadovoljan sve u svemu, lijepo je kad trpamo, a odavno nismo, ali bih ipak jos malo sacekao prije hvalospjeva...Borac ce nam puno toga reci i tekme iza....protiv Borca se nadam da ce Vinko znati i moci postaviti nesto malo drugacije...jednu tvrdu taktiku gdje ce nam tesko dolaziti blizu gola, pustiti ih da malo napadnu a onda ih kad im uzmemo loptu s brzim krilima ugrozavati...
- Maharadza
#29743 Re: Utakmice.
Mene je iskreno razočarao kada sam vidio opet antifudbalera Gavrića u prvoj postavi...sve je slutilo na kiks ali sreća pa onaj poludi iz nekog razloga i poče daviti ljude.north wrote: ↑22/02/2020 23:59 Cudna utakmica....moze biti neko novo Sarajevo o cemu sanjamo, a moze biti samo splet okolnosti u vidu crvenog i drugog gola gdje je ono na prvu sumnjivo kad Amar vuce loptu i onaj pada...da smo usli sa 1-1 u drugo i 11 na 11 a demolirali ih na kraju onda bi sve bilo jasno i pokazali silu... mada s druge strane gledajuci znali smo mi imati citavo poluvrijeme igraca vise pa da se po desavanjima na terenu to uopste ne vidi niti bi uopste bili opasninaravno da sam zadovoljan sve u svemu, lijepo je kad trpamo, a odavno nismo, ali bih ipak jos malo sacekao prije hvalospjeva...Borac ce nam puno toga reci i tekme iza....protiv Borca se nadam da ce Vinko znati i moci postaviti nesto malo drugacije...jednu tvrdu taktiku gdje ce nam tesko dolaziti blizu gola, pustiti ih da malo napadnu a onda ih kad im uzmemo loptu s brzim krilima ugrozavati...
- _Reds_
#29744 Re: Utakmice.
Vidjemo jos, ali defnitivno Marikovic je drugaciji tip trenera.
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#29745 Re: Utakmice.
hahahahhahahahhah
ma polahko... pritisak je veliki bila ova utakmica... prva za novu ekipu za igrace... ne kazem da je ovo mjerilo snage ali je sigurno jako bitno da nismo ovo kiksali... mene je iskreno bas strah bilo...
idemo dalje
-
sencobih
#29746 Re: Utakmice.
Ne znam čemu onolika priča kao da su bili bolji u prvom? Je li onaj naš na početku glavom pored same stative šutao, je li rahman pucao sa ivice kaznenog i golman je ispod prečke izvadio, bio je i slobodnjak salcina koji nije ništa bio gori od "fenomenalnog" šuta Arežine kako Spaho kaže.
Oni su imali još onu Bađijevu glavom puno preko gola. Go su dali nakon greške iz kontre. Naši su imali posjed , a oni pokušavali nakon kontri nešto postići, što im je i uspjelo jednom prilikom. A što se tiče igrača više ne bi bio prvi put da nismo uspjeli probiti bunker tima koji se brani sa deset igrača, to zna biti vrlo nezgodno , ali Baljić je mislio da može nešto više izvući i to ga je koštalo.
Sad će biti pritisak na nas , na savez, do slijedeće utakmice sa borcem, a zna se kako se borcu sviraju penali ove sezone.Bojim se da sudije ne pidlegnu pritisku, Volio bih da im odmah ubijemo svaku nadu sa dva brza gola pa nek se puše svi redom.
Oni su imali još onu Bađijevu glavom puno preko gola. Go su dali nakon greške iz kontre. Naši su imali posjed , a oni pokušavali nakon kontri nešto postići, što im je i uspjelo jednom prilikom. A što se tiče igrača više ne bi bio prvi put da nismo uspjeli probiti bunker tima koji se brani sa deset igrača, to zna biti vrlo nezgodno , ali Baljić je mislio da može nešto više izvući i to ga je koštalo.
Sad će biti pritisak na nas , na savez, do slijedeće utakmice sa borcem, a zna se kako se borcu sviraju penali ove sezone.Bojim se da sudije ne pidlegnu pritisku, Volio bih da im odmah ubijemo svaku nadu sa dva brza gola pa nek se puše svi redom.
- Dr. Kuca
#29747 Re: Utakmice.
omega369 wrote: ↑22/02/2020 23:34O cemu ti to???? Nije husref na klupi pa odmah ne valja ni 6 komada zabiti. Nije to tone mogu da vjerujem
![]()
Odavno bolje poluvrijeme nismo odigrali, zabili 4, mogli jos 4 i tebi to "nije igra"?!
To sto je onaj ublehas baljic izbacio igraca sredine a ubacio napadaca cime nam je prakticno otvorio sredinu da se razmasemo, je njegov problem.
Odavno nekoga ovako nismo ponizili, ali eto nije to to..nek svima zabije po 4 komada, donese dvije titule pa cemo vidjeti. jel to ta? Pa mozda i hoce ako ga istrpimo 10 godina. Mozda donese i 5, ko zna
Nismo im nista mogli dok je bilo 11 na 11. U igri se nismo mogli nametnuti na sredini. Poslije crvenog druga prica. Vidjet cemo nastavak. Kao sto rekoh nikakav spektakl i nije ovo dokaz nikakve moci ili neke spekyakularne igre.
-
sencobih
#29748 Re: Utakmice.
Znači ako nedoBog zijanimo od Borca to će biti naša mjera, i odraz snage? Eno ga sinoć Real izgubio od Levantea , je li to odraz snage Reala?
-
Nadzorna_ploca
#29749 Re: Utakmice.
Nigdje veze vam je prica, bolje da odmah prekinete.
Pobijedili smo to je najbitnije, prva tekma je uvijek teska. Idemo dalje, jos bitnija dolazi.
Pobijedili smo to je najbitnije, prva tekma je uvijek teska. Idemo dalje, jos bitnija dolazi.
- Dr. Kuca