Marka je Kineska ali je na svijetu treca po broju prodanih televvizora i recimo u USA jako dobro kotira.
https://www.tcl.com/hr/hr.html
https://www.bug.hr/televizori/posjetili ... dnost-9981
Moderator: Benq
Marka je Kineska ali je na svijetu treca po broju prodanih televvizora i recimo u USA jako dobro kotira.
Hahahahahhaa pa koji to televizori top klase koriste ips panel? De mi nabroj??? Ips panel koriste niskobudjetni televizori, svi highend televizori koriste ili VA ili OLED, imas li sta pamentno reci na ovo a strucnjak???
ama imali fino napisat, a ne svađat se nismo ovde da se nadjebajemo, već da se ugradimo u savjete.HardCore wrote: ↑22/02/2020 13:05 Pa samo valjaju gluposti, ko da se tv samo gleda po danu pa treba samo zbog toga ips kupovat, sav program sto valja na tv-u vrti se u nocnim satima, a ja kad vidim one isprane boje na ips i tamno plavu boju crne lose mi odmah bude...al et nemam ja pojma cim poredim ips i va hahah
A ti nemaš sijalice po kući nego dudaš po mraku.HardCore wrote: ↑22/02/2020 13:05 Pa samo valjaju gluposti, ko da se tv samo gleda po danu pa treba samo zbog toga ips kupovat, sav program sto valja na tv-u vrti se u nocnim satima, a ja kad vidim one isprane boje na ips i tamno plavu boju crne lose mi odmah bude...al et nemam ja pojma cim poredim ips i va hahah
Ma dobar tv. Pusti to ljudi pročitaju nešto i slijepo zadru u to.tap3ah75 wrote: ↑22/02/2020 15:06 Dok se vi prepirete oko panela, meni niko ne odgovori ništa za ovaj Samsung ... i ja ga kupio.
E sad ne bude li valjao nadrljali ste.
![]()
https://tehnodepo.ba/proizvod/samsung-5 ... -55ru7022/
Ma 90% ljudi gleda tv po danu ili sa upaljenim svjetlom, koristi za gledanje kablovskih ili iptv prigrama. Tako da im ne igra ulogu baš koje je vrste panel. Veća je potreba za panelima koji imaju brži odaziv zbog sportskih sadržaja ili veći ugao gkedanja zbog sjela.HardCore wrote: ↑22/02/2020 13:05 Pa samo valjaju gluposti, ko da se tv samo gleda po danu pa treba samo zbog toga ips kupovat, sav program sto valja na tv-u vrti se u nocnim satima, a ja kad vidim one isprane boje na ips i tamno plavu boju crne lose mi odmah bude...al et nemam ja pojma cim poredim ips i va hahah
Kad sam rekao da je va bolji od ips mislio sam 2 tva u istom cjenovnom rangu, ima dobrih i ips al su preko 2000 i logocno da je bolji od tv-a koji ima va i cijena mu je 800KM, sve to ima svoje...jarobot wrote: ↑22/02/2020 15:29Ma 90% ljudi gleda tv po danu ili sa upaljenim svjetlom, koristi za gledanje kablovskih ili iptv prigrama. Tako da im ne igra ulogu baš koje je vrste panel. Veća je potreba za panelima koji imaju brži odaziv zbog sportskih sadržaja ili veći ugao gkedanja zbog sjela.HardCore wrote: ↑22/02/2020 13:05 Pa samo valjaju gluposti, ko da se tv samo gleda po danu pa treba samo zbog toga ips kupovat, sav program sto valja na tv-u vrti se u nocnim satima, a ja kad vidim one isprane boje na ips i tamno plavu boju crne lose mi odmah bude...al et nemam ja pojma cim poredim ips i va hahah
Malo je baš onih koji tv isključivo koriste za kino ugođaj, a za to treba i više od samog televizora.
Reći isključuvo da je neki tv bolji zato što ima AV panel je glupost
Već sam ti napisao da imam 58pus7304.
Ima sad sam pogledao direktno sa google play.Abate Fetel wrote: ↑22/02/2020 18:24 cijena mu je 150 maraka veća nego u radnjama!
imali ovo HBO GO opciju da se instalira?
tv je skuplji samo zbog ambilight opcijejarobot wrote: ↑22/02/2020 18:34Ima sad sam pogledao direktno sa google play.Abate Fetel wrote: ↑22/02/2020 18:24 cijena mu je 150 maraka veća nego u radnjama!
imali ovo HBO GO opciju da se instalira?
Ustvari sve možeš instslisati što nema u google radnji možeš sa usb sticka
U biti jeste, al skontas, sta je bolje na ovom philipsu sto nema na