Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tomahawk11 wrote: ↑21/02/2020 11:59
Šta si ti konto da će se u formu vratiti za 15-20 dana
Ugovor je na dvije godine, lagano
Ma neka se sprema onda za sljedecu sozonu ove ga godine sigurno necemo nesto puno gledati.
Nece sigurno nabiti ni formu za mjesec ili dva.Tamam mjera za europe.
Maharadza wrote: ↑21/02/2020 14:44
Eto mora biti u nekoj formi da izdominira u prknu od lige.
Eto uzmi Husejinovica kakav je znalac sa loptom bio i sta je prije sve radio pa kad se vratio teski odron.Sad je li to do psihe ili sta li.Mene samo strah da TSS nije sjeban u glavi a za formu cemo lako.
Maharadza wrote: ↑21/02/2020 14:44
Eto mora biti u nekoj formi da izdominira u prknu od lige.
Eto uzmi Husejinovica kakav je znalac sa loptom bio i sta je prije sve radio pa kad se vratio teski odron.Sad je li to do psihe ili sta li.Mene samo strah da TSS nije sjeban u glavi a za formu cemo lako.
Nije ni slicno. Husjenovic se vratio nakon povrede 2 uzastopne teske povrede koje je imao u Dinamu, mislim da je u obje bilo koljeno u pitnaju.
TSS je zdrav, i ono malo sto je igrao pokazao da ce biti pojacanje samo dok se vrati u formu. ABd ne sumnjam da ce ga Jela spremiti u roku.
Gledam sinoć Rifeta Kapica , sjedi na klupi za rezerve, ko siroče kakvo, igraju protiv Bajerna u Minhenu pa pomislim kako mu se bilo teško navici nakon vrućih gostovanja i paklene domaće atmosfere prošle sezone.
Super imamo novog Husejinovica u timu da uzima jedo 15-20 milja i da sjedi na klupi.
Drugi najgluplji potez iza rata poslije dovodjenja Husejinovica iz Dinama.
Bolje da su doveli jednog stopera jos i beka.
5 minuta na terenu i pogodak!
Ne broji se nije bio sut sa 30 metara + suhi list+ lobovao golmana + da je ubio pauka. Mada lob i raslje ne bi ni Koperfild uspio iskombinovati.
Neka mu je Handzic dao loptu vala ovo ce mu malo dicu sampouzdanje da se sto prije vrati u formu.
GandalfSivi wrote: ↑22/02/2020 21:50
Daleko od toga da se moze ista reci o njegovom ucinku, ali ja bolji penal dugo ne vidjeh kod nas (sem Bekica, ali jebo Bekica)
Mali edit: ni Belosevic nije bio los...
Puzigaca Tito svih penala,jedini bek koji je imao ucinak po 10-11 golova po sezoni.
GandalfSivi wrote: ↑22/02/2020 21:50
Daleko od toga da se moze ista reci o njegovom ucinku, ali ja bolji penal dugo ne vidjeh kod nas (sem Bekica, ali jebo Bekica)
Mali edit: ni Belosevic nije bio los...
Puzigaca Tito svih penala,jedini bek koji je imao ucinak po 10-11 golova po sezoni.
Istina, dobar i Puzi, ali ovo je bilo na tehniku, ne snagu. Fulit ce dva od pet, ali danas super...
Bordo jutro braco i sestre!
Pocelo je, ali ne bas sjajno.
Jesam li zadovoljan? I jesam i nisam. Moglo je ovo mnogo bolje, ali STA JE TU JE.
Sve ce biti dobro inshallah.
Prelazni rok je bio poluuspjesan, moralo se uciniti mnogo vise. Za nase uslove ovo je bilo i vise nego dobro, ali ja nisam zadovoljan. Mi mozemo i moramo mnogo vise i jace, jer mi smo FK SARAJEVO-NAJVECI I NAJJACI KLUB U DRZAVI!
Evo sad se lafo i Badji zali, kako ga je Dupovac vrijedjao na rasnoj osnovi. To je, gotovo sigurno, samo produkt seljacke politike onog kamiondzije. Rekao mu sta da kaze i td.
I Dupovac je igrao vani, okruzen strancima, pa i crncima. Prosle sezone dijelio i svlacionicu sa crncem (Adukor) tako da cisto sumnjam da je ovo istina.
Ako bi se, kojim slucajem dokazalo da jeste, ja bih ga prvi osudio!
Saoštenje FK Sarajevo povodom klevete i narušavanja ugleda Kluba
Tokom utakmice 20. kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine odigrane jučer, 22. februara na stadionu Asim Ferhatović Hase protiv FK Tuzla City, u kojoj je Bordo tim ostvario visoku pobjedu od 6:2, u medijima su se pojavili navodi pojedinaca koji za cilj imaju klevetu i narušavanje ugleda Fudbalskog kluba Sarajevo.
Poslovanje i sve aktivnosti Fudbalskog kluba Sarajevo u svim uslovima uvijek su zasnovane na fair playu, te shodno tome Klub osuđuje bilo koji oblik rasizma, nacionalizma, te vrijeđanja po bilo kojoj osnovi.
Pri izlasku na teren smo svi jednaki, jedino što čini razliku jeste kvaliteta pruženih partija, te ostvareni rezultati.
Nakon navoda koji su se pojavili u javnosti da je igrač FK Sarajevo tokom susreta vrijeđao igrača druge ekipe, Fudbalski klub Sarajevo učinio je niz koraka u utvrđivanju tačnosti iznesenih navoda.
Ovim putem obavještavamo javnost da su se svi igrači aktuelnog šampiona Bosne i Hercegovine tokom susreta na terenu ponašali maksimalno korektno, te da niti jedan igrač gostujućeg tima nije bio izložen verbalnom nasilju na rasnoj osnovi kako je navedeno.
Pored toga, FK Sarajevo će već u ponedjeljak 24. februara pokrenuti niz pravnih postupaka u cilju zaštite ugleda igrača i samog Kluba. S tim u vezi, podsjećamo da Nogometni savez Bosne i Hercegovine zajedno sa sudijama i delegatima treba biti prva stanica za rješavanje svih potencijalnih nepravilnosti i propusta tokom susreta, a svakako ne mediji kroz istupe pojedinaca.
Sinoc pregledam snimak onako rahat.
Uopste nismo toliko losi bili koliko smo sami sebi pritisak napravili, ovdje mislim na raju na stadionu.
Gavric mi je bas ocajan bio i njegovo mrtvo trckaranje, zavaljivanje saigraca, losa dodavanja.... Ali vec aBd od naredne tekme na njegovo mjesto ide Oremus koji je prespreman i prepun zelje da pokida.
Milicevic vidi se da zna i bice bolji dok se uigra s ekipom. U par navrata kiksao jer ne konta Benju a ni Benjo njega.
Jukic fantastican, a sta reci za Salcina.
Gol koji smo primili, ok polukontra, Hodza izasao previse ostavio praznu stranu a i Besim mu je dao previse prostora. Mada ni u tim a ni u momentina ni poslije nismo losiji bili.
Rahmanovic je doktor i aBd ako nastavi ovim tempom titula je nasa. Lik donosi drugu dimenziju timu. Koliko faulova na njemu. Koliko njegovih. Ludjak.
Salcin mali je top. Samo da gs ne ureknemo. Salcin je uradio sinoc za 1 tekmu sto Letic nije za polusezonu.
Hodza isto dobro.
Benjo Bgm ga raja bezveze kritijuje. Bas se sinoc vracao puno i ponagao Hodzi. Odigrao je odlicnu utakmicu.
Merso, doktor. Suvisno je ista pisati.
Publika za 10, po mojoj procjeni cca 5.5K
Ako pobijedimo u BL ili ne izgubimo a poklope nam se rezultati, nahajcat atmoaferu da protiv MDK bude 8K bez problema.
Što sisoje ovako ne sere kada izgubi protiv fašista, četalja itd. nego samo kada izgubi protiv nas, jebo mater svoju iskompleksiranu krkansku. Đaba ti i milioni kada si obična nula u glavi i nikada ti ona selendra nije izašla iz iste.