Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

spreca

#38151 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

pici wrote: 08/02/2020 16:09
spreca wrote: 08/02/2020 15:54
512MB wrote: 08/02/2020 13:38 Uvjek ste nekako zabrinuti da Komšić ima prevelike zasluge u pozitivnim stvarima za BiH :)
Nekad su ga hvalili vise nego iko ovdje na forumu uz zvjezde zakivali a sad im nevlja ,do koga je i odkud toliko razocarenje?.....znaci sutra ce ponovno biti razocarani u nekog drugog ,znaci nije do Komsica......kad navijas za jedan tim ,onda navijas i kad je u teskoj situaciji i kad gubi i kad se mjenjaju igraci odnosno odlaze kao i treneri,tako je kad politiku shvate kao zheljoteku,mozda ih je zajebalo njegovo ime Zeljko :mrgreen: Koja to stranka ispunjava zelje naroda osim svojih blizih
Kad ti neko obeca nesta i zaklinje se i kaze da je greska i da ce biti drugacije i ti mu povjerujes das mu drugu sansu ko biva dosHao tobe a on te jos vise naguzi, slaze, prevari i sad mu se treba klanjat i naguzit... ja nisam krezubi sdO i sbb kao i hdz i snsd glasac da me vrhovnik more jebat, ako vam ne ide taj cenat u glavu, valjda ce metar u dupe bitnut doviljan... selamim patriJote :bih:
Izgleda tebi je oslo vise od metra,dok se toliko vrtis :lol: ....pici ajd druge razumijem ali kud bas i tebe uzeli u vrzino kolo.....sta ja mislim o SDO valjda je svima jasno na ovom forumu i samo neka mi nadju jedan post gdje ih hvalim, u stvari sad bi ja tebi rekao sta mislim o SDA i lozi Izetbegovica ali nebih da dobijem trajni radi govana......zar te nimalo ne cudi da niko ne napada ni SDA kao glavne rusitelje,niko nista o Braboncicu koji proda KS za ministarsko mjesto,vidjet cemo kako su se ohajrili PrChikoza i Pleho ali svi napadaju Komsica i to i njegovi i ne njegovi...kao sto vec rekoh ja mu zamjeram sto ne pusti Covica sa Dodikom u predsjednistvo a kao stran ka nisam se vala nesto ni trudio da im dam glas ....selam iz dijaspore i jaro snadbite se vazelinom trebace vam posle izbora a pogotovu posle onih 2022
spreca

#38152 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

Styling wrote: 08/02/2020 16:27
spreca wrote: 08/02/2020 16:21
Styling wrote: 08/02/2020 16:05

Upravo je do Komsica, jer je napravio izdaju i razocarao sve one koji su za njega glasali. Predstavljao se da je jedno a uradio nesto potpuno drugo. Sam je sebi navukao bijes naroda na vrat. Nisu mu ni Bakir i Fahro za to krivi. Prodao se kao jeftina prostitutka u bordelu.
De ba Allahavam malo se uozbiljite,samo je Komsic izdaica (a nije )a Bakir a Fahro nije izdaica,Pecikoza,Pleho oni su sveci,niko ih ne spominje ni njihovi ni tudji glasaci a Komsica napadaju svi pa cak i njegovi, sta mu sve ne govore ,psuju djete,majku oca kunu njegovu djecu itd.....imam i ja zamjerki Komsicu naravno i jedina moja zamjerka mu je sto mjesto clana Predsjedavajuceg nije prepustio Covicu ali tada bi jos bio veci izdajnik....vi pojma nemate sta bi sami htjeli,da slusa nekolicinu forumasa sta i kako,pa osnujte svoje stranke pa radite sta hocete.......ali samo slijepim je je ovdje nejasno da se ovo orkestrira sve iz staba HDZa i SNSDa i naravno uz pomoc SDA koja je najsmrdljivija,i ja sam bio za to da se vlada KS ne rusi i da se im da sansa,iako su i sami odmah na pocetku poceli da muljaju,to ste zaboravili,ali su ih odmah napali i malo su se kao popravili,svasta bi mi htjeli ali da to neko drugi uradi za nas .Sta treba da mi bude zao NS i SDP,nec nisu nacionalisti,znaci bez HDZ nebi moglo nikako(mislim na drz.i federalni nivo)i kako onda da prave vlast ali to nije to nego dogovor da ruse Komsica po svaku cijenu jer im smeta a u politici je sve dozvoljeno i sad neka ne placu
Bakir u ovoj situaciji nije izdajica jer je njegova namjera od starta bila jasna, a to je da srusi Vladu KS. Odavno svi znamo da je u talu sa SNSD i HDZ i sa njim znas na cemu si. Fahro je interesdzija, samo mu je njegovo dupe bitno i na njega se ne mozes osloniti niti racunati jer je to do sada sto puta pokazao. Prevrtaner svoje vrste i totalno nepouzdan Za razliku od njih, Zeljko se zaklinjao da nece sa SDA, da je dio BH bloka koji ce pokrenuti stvari naprijed, da predstavlja lijevu, gradjansku opciju itd. i onda prvom prilikom kada su mu ovi ponudili meden prst proda i sebe i stranku i drzavu.
za boldano...mislim je uopste suvisno ovdje o bilo cemu pricat,kao najveca stranka su i najvece izdaice ,A Radoncic nije rekao da bi prije skocio sa tornja nego sa sda ali ocito je mislio skocio bi u fotelju ministra i niko ga ne spominje a ucinio je to na licnu korist,sta je to Komsic dobio osim sve mrznje koja se nakupla vise nego na Mladica i Karadzica....u ostalom smjena vlasti je apsolutno demokratska i to cesto se desava po svijetu samo kod nas je to smak svijeta
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#38153 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by pici »

spreca wrote: 08/02/2020 16:29
Nekad su ga hvalili vise nego iko ovdje na forumu uz zvjezde zakivali a sad im nevlja ,do koga je i odkud toliko razocarenje?.....znaci sutra ce ponovno biti razocarani u nekog drugog ,znaci nije do Komsica......kad navijas za jedan tim ,onda navijas i kad je u teskoj situaciji i kad gubi i kad se mjenjaju igraci odnosno odlaze kao i treneri,tako je kad politiku shvate kao zheljoteku,mozda ih je zajebalo njegovo ime Zeljko :mrgreen: Koja to stranka ispunjava zelje naroda osim svojih blizih
Kad ti neko obeca nesta i zaklinje se i kaze da je greska i da ce biti drugacije i ti mu povjerujes das mu drugu sansu ko biva dosHao tobe a on te jos vise naguzi, slaze, prevari i sad mu se treba klanjat i naguzit... ja nisam krezubi sdO i sbb kao i hdz i snsd glasac da me vrhovnik more jebat, ako vam ne ide taj cenat u glavu, valjda ce metar u dupe bitnut doviljan... selamim patriJote :bih:
Izgleda tebi je oslo vise od metra,dok se toliko vrtis :lol: ....pici ajd druge razumijem ali kud bas i tebe uzeli u vrzino kolo.....sta ja mislim o SDO valjda je svima jasno na ovom forumu i samo neka mi nadju jedan post gdje ih hvalim, u stvari sad bi ja tebi rekao sta mislim o SDA i lozi Izetbegovica ali nebih da dobijem trajni radi govana......zar te nimalo ne cudi da niko ne napada ni SDA kao glavne rusitelje,niko nista o Braboncicu koji proda KS za ministarsko mjesto,vidjet cemo kako su se ohajrili PrChikoza i Pleho ali svi napadaju Komsica i to i njegovi i ne njegovi...kao sto vec rekoh ja mu zamjeram sto ne pusti Covica sa Dodikom u predsjednistvo a kao stran ka nisam se vala nesto ni trudio da im dam glas ....selam iz dijaspore i jaro snadbite se vazelinom trebace vam posle izbora a pogotovu posle onih 2022
jopet po starom... djaba tebi i kilometar u gujcu, kad ti taj centimetar zapeo kod uha... jebo fohra, bokira, cirila i metodija, oni se nisu busali u prsa da su za citavu bih vec za torove, dok je smuČko obecavao gradjanstinu, multietnicnost, bih na svakom pedlju itd... a kakoli ce te i znat kad u dijaspori hladite muda pa bi nam vodze da prodajete bubrege... selam dijasporci :bih:
spreca

#38154 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

pici wrote: 08/02/2020 16:53

jopet po starom... djaba tebi i kilometar u gujcu, kad ti taj centimetar zapeo kod uha... jebo fohra, bokira, cirila i metodija, oni se nisu busali u prsa da su za citavu bih vec za torove, dok je smuČko obecavao gradjanstinu, multietnicnost, bih na svakom pedlju itd... a kakoli ce te i znat kad u dijaspori hladite muda pa bi nam vodze da prodajete bubrege... selam dijasporci :bih:
Tebi je izgleda uceralo haman plaho,dok te toliko boli,kazem ja tebi uzmi vazelina ,to je samo pocetak, cuj on je obecao, aoni nisu,sto onda ne odes na Fahrin,mislim toranj i ne skocis,on rece da ce prije skociti sa tornja nego sa bakirom u koaliciju i posle svega izgovorenog jedan drugom,Komsic se bar nije svadao pretjerano ni sa kime iz njih....sretno vam sa Covicem 2022 ,bice mi drago da vidim kako ste zadovoljni i sto ste otjrali ovog "izdaicu"....jel vam to Dragoslav Covic obecao donjeti Vodke iz Moskve (10-11 Feb) za vas trud
pici

#38155 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by pici »

spreca wrote: 08/02/2020 17:22
Tebi je izgleda uceralo haman plaho,dok te toliko boli,kazem ja tebi uzmi vazelina ,to je samo pocetak, cuj on je obecao, aoni nisu,sto onda ne odes na Fahrin,mislim toranj i ne skocis,on rece da ce prije skociti sa tornja nego sa bakirom u koaliciju i posle svega izgovorenog jedan drugom,Komsic se bar nije svadao pretjerano ni sa kime iz njih....sretno vam sa Covicem 2022 ,bice mi drago da vidim kako ste zadovoljni i sto ste otjrali ovog "izdaicu"....jel vam to Dragoslav Covic obecao donjeti Vodke iz Moskve (10-11 Feb) za vas trud
vid ovo bOsnjackog dijasporca patrijote... neg je vama taman, jebe vam se za covica i za smuČka samo daj sto gore to bolje pa da saljemo humanitarnu... cuj nije se svadjao ni sa kim jaH eto ga 4 godine sjedio u parlamentu BiH i niti mujaket samo cekao da gluperde provare njegove ublehe i zasjedne u predsjednistvo a onda sa bokirom i fOhra rasproda sve... selamim komsicevce :bih:
spreca

#38156 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

pici wrote: 08/02/2020 18:04

vid ovo bOsnjackog dijasporca patrijote... neg je vama taman, jebe vam se za covica i za smuČka samo daj sto gore to bolje pa da saljemo humanitarnu... cuj nije se svadjao ni sa kim jaH eto ga 4 godine sjedio u parlamentu BiH i niti mujaket samo cekao da gluperde provare njegove ublehe i zasjedne u predsjednistvo a onda sa bokirom i fOhra rasproda sve... selamim komsicevce :bih:
Ne nadaj te se humanitarnoj.....dijaspora je svoje odvele vani tako da nece imati potrebe da salje humanitarnu, mozda Covic sta dogovori iduce hevte, uglavnom i vama tamo ce ponesto uletiti od nekoga...selam Fohrinim i Bakirovim
pici

#38157 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by pici »

spreca wrote: 08/02/2020 18:24
pici wrote: 08/02/2020 18:04

Ne nadaj te se humanitarnoj.....dijaspora je svoje odvele vani tako da nece imati potrebe da salje humanitarnu, mozda Covic sta dogovori iduce hevte, uglavnom i vama tamo ce ponesto uletiti od nekoga...selam Fohrinim i Bakirovim

to selamis kanalizicione partnere, en mario se sav uzario da po smuČkovoj naredbi fata bOkirove i fOhra lopovluke... ma znam cojka senade... selam bosnjackoj patriJotskoj kanaliziciji :bih:
pemanapemani

#38158 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by pemanapemani »

Čuj, zašto ne kudite Bakira i Fahru. :zid: :zid:

Zato što je Komšić obećavao da će radije popiti otrov, nego koalirati sa Bakirom, a njegovi savjetnici urlikali kako sa SDA više ni u rat zajedno.

Komšić je 2013. godine proglasio Radončića najpoštenijim političarem u BiH.
Postizborno koketiranje sa SDA 2018., DF je objasnio - želimo spriječiti petokolonaša Radončića da se infiltrira u vlast.
2019. koalicija sa SDA, SBB i DF.

Ovo je tragikomedija.
Škobo Habu

#38159 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Škobo Habu »

Styling wrote: 08/02/2020 15:35
Škobo Habu wrote: 08/02/2020 14:56
512MB wrote: 08/02/2020 13:38 Uvjek ste nekako zabrinuti da Komšić ima prevelike zasluge u pozitivnim stvarima za BiH :)
Ako je posjeta Pentagonu nešto pozitivno - onda o.k.

No, daleko bi bila pozitivnija stvar da se susreo sa generalnim sekrterom NATO-a, Stoltenbergom, da saznamo napokon nešto konkretno oko MAP-a.
Kao predsjedavajuci Predsjednistva sve ispod potpredsjednika Amerike ili najmanje drzavnog sekretara je ispod nivoa njegove funkcije. Samo se bruka sastajuci se po nekim drugim institucijama.
Ja već napisah kako je ova posjeta Pentagonu, bolje reći srednjoškolska ekskurzija od posjete, izlobirana od nekih pro-bosanskih lobista.
Njima je, mislim Amerima, Komšić potpuno nebitan u mnogo čemu.

Nakon ovoga rušenja Vlasti u kantonu Sarajevu, čak i nešto ne mislim da je američki ambasador zadovoljan samim Komšićem, ali čekaćemo opet depeše...

Ostalo što si navela - meni je to posve jasno, ali hajd' ti dvodimenzionalnim likovima objasni kako funkcioniše svjetska diplomatija, kada im je po tom pitanju Komšić - Tito.
asker

#38160 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by asker »

Konacno jedna tema na kojoj ce se pisati o Komsicu :roll:
512MB

#38161 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by 512MB »

Škobo Habu wrote: 08/02/2020 20:50
Styling wrote: 08/02/2020 15:35
Škobo Habu wrote: 08/02/2020 14:56

Ako je posjeta Pentagonu nešto pozitivno - onda o.k.

No, daleko bi bila pozitivnija stvar da se susreo sa generalnim sekrterom NATO-a, Stoltenbergom, da saznamo napokon nešto konkretno oko MAP-a.
Kao predsjedavajuci Predsjednistva sve ispod potpredsjednika Amerike ili najmanje drzavnog sekretara je ispod nivoa njegove funkcije. Samo se bruka sastajuci se po nekim drugim institucijama.
Ja već napisah kako je ova posjeta Pentagonu, bolje reći srednjoškolska ekskurzija od posjete, izlobirana od nekih pro-bosanskih lobista.
Njima je, mislim Amerima, Komšić potpuno nebitan u mnogo čemu.

Nakon ovoga rušenja Vlasti u kantonu Sarajevu, čak i nešto ne mislim da je američki ambasador zadovoljan samim Komšićem, ali čekaćemo opet depeše...

Ostalo što si navela - meni je to posve jasno, ali hajd' ti dvodimenzionalnim likovima objasni kako funkcioniše svjetska diplomatija, kada im je po tom pitanju Komšić - Tito.
Odaću ti tajnu u vezi vlade kantona, Komšić je samo sproveo naredbu nakon povratka iz US.
512MB

#38162 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by 512MB »

"Ljevičarima" draži prorus Dragan koji ih zajedno sa hrvatskim zastupnicima u EU na svakom koraku predstavlja kao zaostaleni opasne islamiste, nego Željko Komšić zlatni ljiljan armije BiH. Za ne povjerovat.
pemanapemani

#38163 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by pemanapemani »

512MB wrote: 08/02/2020 22:42 "Ljevičarima" draži prorus Dragan koji ih zajedno sa hrvatskim zastupnicima u EU na svakom koraku predstavlja kao zaostaleni opasne islamiste, nego Željko Komšić zlatni ljiljan armije BiH. Za ne povjerovat.
Misliš proRus Dragan, Komšićev koalicioni partner na državnom i ako Bog da na nivou FBiH?

Komšiću Predsjedništvo, a Draganu sve ostalo: financijska vertikala, apsolutna većina u klubu Hrvata u DN BiH i FBiH, sve pozicije iz hrvatske kvote na državnom i entitetskom nivou i većini kantona.
Sve omogućio patriot Komšić, njegova SDA i SBB kojeg je Komšo spriječio u petokolonaškom djelovanju.

Željko "ljevičar" u borbi za građansku BiH protiv kapetana Dragana. :lol:
shbc

#38164 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by shbc »

512MB wrote: 08/02/2020 22:42 "Ljevičarima" draži prorus Dragan koji ih zajedno sa hrvatskim zastupnicima u EU na svakom koraku predstavlja kao zaostaleni opasne islamiste, nego Željko Komšić zlatni ljiljan armije BiH. Za ne povjerovat.
Ista govna obojica. Samo sto nas Dragan bar ne laze u lice. On je otvoreno protiv BiH, ovaj drugi je podmuklo govno kojem su puna usta drzave i patriotizma, a svako djelo na stetu te iste drzave. Bas imamo super izbor. Otvoreni vs prikriveni neprijatelj BiH.
Kolinda

#38165 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Kolinda »

E konačno je i Komšo dobio svoje mjesto pod suncem na temi Velikosrpska kuhinja sa HDZ specijalitetima. :D :D
Sretan sam zbog njega, treći se smiješi, nikada nije bio bliži..dijasporo kupujte praćke, smotajte žice i u napad na neprijatelje vaše Bosne...zarobite Komšu i držite ga kao taoca a tada ćemo mi Hrvati pardon katolici ili je Katolici pristati na sve s čime nas ucijenite, ipak je to naš iz reda, nečega...
Škobo Habu

#38166 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Škobo Habu »

512MB wrote: 08/02/2020 22:39
Odaću ti tajnu u vezi vlade kantona, Komšić je samo sproveo naredbu nakon povratka iz US.
Buhahahahahaha...

Vi u dijaspori ste živa komedija.

Čuj dobio naredbu iz Pentagona, a nije dogovorio sa Bakirom i Radončićem rušenje vlasti još u maju prošle godine.
Kome ti prodaješ te gluposti?

Ostavi to za kakavog bošnjačkog sijala u Skandinaviju, gdje ovaku politiku možeš tabiriti sa sličnim sebi uz Hajriju Gegaj ili Enesa Begovića.
Hafis

#38167 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

A sada jena iz St. Luisa. Samo za dijasporsko društo u čošku, i nju koja noćas nije tu :)

BHCluster

#38168 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by BHCluster »

Hafis wrote: 09/02/2020 10:41 A sada jena iz St. Luisa. Samo za dijasporsko društo u čošku, i nju koja noćas nije tu :)

Kojim jezikom ovaj pise majko draga. :lol: Pise se društVo. Kaze da je doktor??? Kaze... :lol:
spreca

#38169 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

Kolinda wrote: 08/02/2020 23:29 E konačno je i Komšo dobio svoje mjesto pod suncem na temi Velikosrpska kuhinja sa HDZ specijalitetima. :D :D
Sretan sam zbog njega, treći se smiješi, nikada nije bio bliži..dijasporo kupujte praćke, smotajte žice i u napad na neprijatelje vaše Bosne...zarobite Komšu i držite ga kao taoca a tada ćemo mi Hrvati pardon katolici ili je Katolici pristati na sve s čime nas ucijenite, ipak je to naš iz reda, nečega...
Jel to ni tablete ne djeluju....vase Bosne....naravno nase Bosne a ne petokolonaske
512MB

#38170 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by 512MB »

@Hafis @Kolinda

Đaba krečite ako mislite da će ova tri razočarana forumaša i budzetlije išta promjenit na sljedećim izborima, sljedeći šuk 2022 incoming. Predložio bi vam da se opskrbite vazelinom ako niste već, il barem onim gelom od smilja, jer ovaj zadnji je mila maca kakav će bit sljedeći

:bih:
Kolinda

#38171 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Kolinda »

512MB wrote: 10/02/2020 12:12 @Hafis @Kolinda

Đaba krečite ako mislite da će ova tri razočarana forumaša i budzetlije išta promjenit na sljedećim izborima, sljedeći šuk 2022 incoming. Predložio bi vam da se opskrbite vazelinom ako niste već, il barem onim gelom od smilja, jer ovaj zadnji je mila maca kakav će bit sljedeći

Sučim pritiš pajdo???
detroit-mercy

#38172 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by detroit-mercy »

Pa poslije onog upiranja/pointiranja prsta u obraz :mrgreen: i kako se obraz ne da tako lako :mrgreen: ti se pitas od kuda toliko razocarenje :mrgreen:
Ne vjeruj SDA ni kad darove donosi :mrgreen: nisu stari Grci bili budale :mrgreen: .
mO k3

#38173 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

Kolinda wrote: 10/02/2020 15:20

Sučim pritiš pajdo???
e to pitaj ga "sucim" prijeti :mrgreen:

sta veliki turcin Karamatic sada cemo bosnjacima da pokazemo ko je sef :lol: :mrgreen:
spreca

#38174 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

detroit-mercy wrote: 10/02/2020 17:19
Pa poslije onog upiranja/pointiranja prsta u obraz :mrgreen: i kako se obraz ne da tako lako :mrgreen: ti se pitas od kuda toliko razocarenje :mrgreen:
Ne vjeruj SDA ni kad darove donosi :mrgreen: nisu stari Grci bili budale :mrgreen: .
Pa nije valjda da toliko vjerujete politicarima i posle toga tolika razocaranost :mrgreen: ovo izgleda teza prevara nego kad bi vas zena prevarila :lol: .....politika je trgovina ,bar jos uvijek na balkanu,sve se kupuje i prodaje isto kao u fudbalu zato u postu gore navedoh fudbal i najvijanje.....evo u shumsdiji stalno se desavaju partijske izdaje, ali interesantno tamo se vise buke dize na onoga ko kupuje (Dodika) nego na one ko se prodaje ,trenutno troje iz PDPa u u Dodikovu podpartiju Stevandic Novi Stari Cetnik,kod nas sve kontra....eto ako je Komsic jedini izdajnik u Federaciji(o drzavi da ne govorim)eto ja sam za to da ga sutra u Sa na nekom trgu objesimo po uzoru na neke arapske dinastije.....izgleda bilo bi malo trgova u cijeloj federaciji a ne u sa......bilo i proslo,dok njega "ganjate" drugi se polako kuce na gore nacine

a sto se tice SDA nemam nista vise reci od onoga sto sam do sada rekao
Kolinda

#38175 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Kolinda »

mO k3 wrote: 10/02/2020 17:21
Kolinda wrote: 10/02/2020 15:20

Sučim pritiš pajdo???
e to pitaj ga "sucim" prijeti :mrgreen:

sta veliki turcin Karamatic sada cemo bosnjacima da pokazemo ko je sef :lol: :mrgreen:
Prevedi na meni neki poznat jezik pa da ti odgovorim, može Hrvatski, Srpski, Bosanski....
Post Reply