Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ovdje imas odlicnu recenziju na kojoj moze ukljuciti i hrvatski titl za taj TCL...
a ovdje imas za ovog Samsunga pa dobro izvagaj...ne kupujes to svaki dan
Hvala drug. Prvi savjet kod kupovine tv sam dobio je ne kupuj tv od 2 god garancije pvaj tcl je trenutno najbolja opcija preko ekupi od sutra jer ide dodatnih 10%.
Dobar samsung al 5 je 5
doduse 2 godine garancije su.
Last edited by pepeljara on 19/02/2020 14:42, edited 1 time in total.
Nije mi jasno kako se usudite uzeti stvar koja košta 1000-2000 maraka da vam neko to dostavi ne znajući jeli tv oštećen, ispravan, imali mrtvih piksela itd?
Nikad nebi uzeo tv a da na licu mjesta ne isprobam navedeno.
Abate Fetel wrote: ↑19/02/2020 14:37
Nije mi jasno kako se usudite uzeti stvar koja košta 1000-2000 maraka da vam neko to dostavi ne znajući jeli tv oštećen, ispravan, imali mrtvih piksela itd?
Zato imas garanciju i vratis oni ti dostave drugi....osim toga uredjaj mora biti fabricki zapakovan koliko ja znam
Zato imas garanciju i vratis oni ti dostave drugi....osim toga uredjaj mora biti fabricki zapakovan koliko ja znam
kakve to veze ima, ako je ko fol fabrički zapakovan, ne znači da nije oštećen ili pokvaren!
Vidi kako da ti kazem....kao prvo fabricki zapakovan TV ti govori da nije koristen....kao drugo ja sam kupio nekada davno za ta vremena prilicno bijesan monitor za PC koji je bio i TV, probao ga u radnji i bio 100% OK, kada sam dosao kuci pojavila su se 3 mrtva piksela na njemu. Znaci to sto probas u radnji nije sveto pismo. Naravno ljudi mi bez problema zamjenili. Ja sam zadnjih godina preko "ekupi" te "masine i alati" uzimao bas neke skuplje stvari i samo jedna nije radila i na njihov trosak sam vratio i bio mi je isporucen drugi uredjaj bez problema. Danas druze tako funkcionira kupovina u svijetu. I zaista ne vidim sta je u tome problem.
Vratiš ga odmah, dobiješ drugi isti dan, znam po sebi..
Vratiš ga odmah, dobiješ drugi isti dan, znam po sebi..
kakve to veze ima, ako je ko fol fabrički zapakovan, ne znači da nije oštećen ili pokvaren!
Nije ko fol fabricki zapakovan nego je stvarno fabricki zapakovan ako kupujes od provjerenih kompanija. U slucaju da bude ostecen ili pokvaren dodje brza posta po njega i za 2 dana dobijes drugi nov TV.
Ono jeste najbolje da covjek moze vidjeti TV prije nego ga kupi ali ako to znaci da ga samo radi toga treba platiti nekoliko joja vise onda ja uvijek prije biram online shopove nego da za potpuno isti TV dam npr 200KM vise mada razumijem i ove druge ljude, svako ima neke svoje strahove i ocekivanja i neka svako trosi svoje pare kako hoce.
Nije ko fol fabricki zapakovan nego je stvarno fabricki zapakovan ako kupujes od provjerenih kompanija. U slucaju da bude ostecen ili pokvaren dodje brza posta po njega i za 2 dana dobijes drugi nov TV.
Ono jeste najbolje da covjek moze vidjeti TV prije nego ga kupi ali ako to znaci da ga samo radi toga treba platiti nekoliko joja vise onda ja uvijek prije biram online shopove nego da za potpuno isti TV dam npr 200KM vise mada razumijem i ove druge ljude, svako ima neke svoje strahove i ocekivanja i neka svako trosi svoje pare kako hoce.
Mene samo interesuje da li provjeravaju kada uzimaju sporet, frizider, usisivac, bojler.....kako ces provjeriti bojler???? Ma nidje veze prica!
Ja isto ne bi. Mentalno mi je mnogo lakše fizički otići do trgovine, provjeriti na licu mjesta i izbjeći svaku mogućnost naknadnih gnjavaža.
Onda ova banda od trgovaca ima televizore koji su izloženi tj upaljeni i takve prodaje po punoj cijeni, većina ih tako radi, čim se televizor upali on je polovan i to treba zakonski da se reguliše, znaju podvalit takve televizore bez imalo stida!
Abate Fetel wrote: ↑20/02/2020 10:05
Onda ova banda od trgovaca ima televizore koji su izloženi tj upaljeni i takve prodaje po punoj cijeni, većina ih tako radi, čim se televizor upali on je polovan i to treba zakonski da se reguliše, znaju podvalit takve televizore bez imalo stida!
Zato je online shop i sigurniji, nemaju izlozbene modele.
Abate Fetel wrote: ↑20/02/2020 10:05
Hahahah pa zato i postoji ono sto se zove "tvornicko pakovanje"! Inace po zakonu te televizore koji stoje upaljeni i u izlogu su duzni prodavati po manjoj cijeni. Recimo po Njemackoj na taj fazon mozes uzeti extra jeftine televizore, monitore....
Vrijedi li ovaj Sony 200 KM više, poklon zanemarite iz procjene
Jel i ovaj Sony zeza sa učitavanjem titlova npr., kako su gore neki imali primjedbe!
Po meni vrijedi Sony vise 200KM zato sto je sa VA panelom mada ne mozes zanemariti ni poklon uz Sony TV jer onaj zvucnik je oko 100KM. Nema Sony problem sa ucitavanjem titlova nego sa kontrolom istih mada ko jos gleda filmove sa USB-a pored mnogo drugih, laksih i boljih opcija.
@Cook bato fini sad bio u bh telekomu da uzmem neki tv do 1200 maraka tj 40 markica rata mjesečno mislio ovaj Samsung Smart UHD/4K LED TV UE55RU7172U preporuka za neki drugi?