Boli njeg kurac za Srbimaemigrazione wrote: ↑19/02/2020 14:09Znači ima da bude kako ja želim, u protivnom idu blokade...ne kontam lika nikako, sječe vlastiti kurac da bi napakostio Bakiru i Bošnjacima, kako misli Srbe sačuvati od posljedica?!Code: Select all
https://www.klix.ba/vijesti/bih/dodik-preglasan-sam-na-svim-tackama-dnevnog-reda-pozivam-komsica-da-podnese-ostavku/200219089
Milorad Dodik ALL ABOUT
-
detroit-mercy
#77051 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#77052 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
PreCjednik se baš razmahao...pitanje je ko će sve osjetiti cipelu br. 48 na svojoj
-
megaman4
#77053 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Dodik je najveću gresku napravio onog dana, kada je odlučio ući u politiku.Maraschino wrote: ↑19/02/2020 13:45 Evo ga uzivo na N1
Covjek je teski mazohista, on uziva u svemu ovome, mrznja izbija iz svake rijeci...al'haj neka laprda dok para ne zatreba.
On je još od prije rata bio bogat, ali politika mami zbog moći. Politika je kao droga.
Sad se sigurno kaje, jer je mogao imati miran zivot i bez politike.
Ovako se zavadio sa svima.
-
daddy-kool
#77054 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Naravno da nije tačno Bakire, zna se da pometoše sve sa stola ne gledaju da li im se sviđe ili ne!- Ако мислите да је проблем Милорад Додик, изволите! Међутим, овдје се дигао народ, као и званичне институције Републике Српске. Позивам на дијалог, да се расправља о нашем приједлогу који ће ускоро доћи. Једино код нас нема страха. Радим легитимно и у складу са Уставом свој посао. Ништа нисам другачије учинио. Није онако како Бакир поручује: "Ето, Срби са стола узму оно што им одговара, а оно што им није по укусу оставе". Није тачно, и то је још једна подвала Бакира Изетбеговића - категоричан је Додик.
Ovaj okupacioni sud se pod hitno se mora promijeniti! Otimaju sve redom! Zna se da zajedničkom nivou pripada samo ono što je nabrojano u ustavu, sve ostalo pripada šumskoj! Iako Guardian poziva na mir i smirenost, može se predvidjeti da bi narod mogao samoorganizovano i dostojanstveno dići kuku i motiku protiv ovih ugnjetavača.Нагласио је да је Уставни суд БиХ окупацијски суд за Србе.
-
invincible1921
#77055 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Po nekoj procjeni 10% njih je otvoreno nacionalisti, 10% nece nikad bit, 80% je ni tamo ni vamo sa pricom "ma pusti to" haj da popijemo koju....kad je god bilo stani pani kroz historiju, nisam jos cuo da je tih 80% prislo ovih drugih 10% nego su jedva docekali da se pridruze prvo navedenimtandmand wrote: ↑19/02/2020 14:20Osobna prijateljstva, kumstva, posao, školovanje i sl. gdje različite etničke grupe komuniciraju uljuđeno, nemaju nikakve veze sa politikama koje te osobe zastupaju. Dovoljno je vidjeti iz naslova da ti pravoslavi Bošnjake nazivaju "musliman". Ono "jesi mi jaran ali TI si za mene musliman, tako MI vas zovemo"Tomahawk11 wrote: ↑19/02/2020 12:23 'Ja studiram u Federaciji', 'Moj kum je musliman', 'Svaki dan sam u Sarajevu, tamo radim': Šta kažu građani Istočnog Sarajeva
https://6yka.com/novosti/ja-studiram-u- ... Eu4lztFDts
LAŽI, LAŽI EVERYWHERE AROUND US![]()
Claus von Stauffenberg, kao srednjoškolac je imao najboljeg prijatelja Židova, kojemu je zanesen nacionalsijalizmom oduševljeno iznosio ideje segregacije. Kaže mu u tome stilu: "Židovi nevaljaju ali ti si moj prijatelj, ti valjaš".
Da nešto ne štima, svi koji se susreću svakodnevno sa drugom nacionalnošću, kumuju, posluju; pokazuje to što uvijek u razgovoru postoji tabu tema za koju znaju da se mišljernja neće složiti: RS, agresija, genocid, UZP, ratni zločinci, građanska država ... ta tabu tema je ono što će pregaziti svako kumstvo, prijateljstvo i sl. kada dođe stani-pani. Preko noći se postane jedan od mnogih "moslemana".
Imam i ja prijatelja hrvata, koji je "veci hrvat" od onih iz zagreba, sve normala funkcionise nismo se porijeckali nikad, al kad su bili izbori hladno mi rece "Komsic nije hrvat" i nastavi argumentacijom Hrvati u BiH ne vole BiH, pomirit se treba sa tim....
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#77056 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
mile otvorio svoju crnu listu... nek se jeBu svi na njoj...go mile go...
- Maraschino
- emigrazione
#77058 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Znači oni zapravo hoće blokadama i pritiscima da mijenjaju ustav države....Član VI
Ustavni sud
1. Sastav
Ustavni sud Bosne i Hercegovine sastoji se od devet clanova.
a) Cetiri clana bira Predstavnicki dom Federacije, a dva clana Skupstina Republike Srpske. Preostala tri clana bira predsjednik Evropskog suda za ljudska prava nakon konsultacije sa Predsjednistvom.
b) Sudije ce biti istaknuti pravnici visokog moralnog ugleda. Svako ko udovoljava takvoj kvalifikaciji i ima pravo glasa moze biti imenovan za sudiju Ustavnog suda. Sudije koje bira predsjednik Evropskog suda za ljudska prava ne mogu biti drzavljani Bosne i Hercegovine ili bilo koje susjedne drzave.
- tandmand
#77059 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ako mislite da je problem Milorad Dodik, izvolite.
Uhapsite me ako možete, ja sam tu u Sarajevu!
Međutim, ovdje se digao narod, kao i zvanične institucije Republike Srpske.
Ako neko nešto učini Republici Srpskoj dobićete odgovor.

- Tomahawk11
- Globalni moderator
#77060 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Kojim blokadamaemigrazione wrote: ↑19/02/2020 14:32Znači oni zapravo hoće blokadama i pritiscima da mijenjaju ustav države....Član VI
Ustavni sud
1. Sastav
Ustavni sud Bosne i Hercegovine sastoji se od devet clanova.
a) Cetiri clana bira Predstavnicki dom Federacije, a dva clana Skupstina Republike Srpske. Preostala tri clana bira predsjednik Evropskog suda za ljudska prava nakon konsultacije sa Predsjednistvom.
b) Sudije ce biti istaknuti pravnici visokog moralnog ugleda. Svako ko udovoljava takvoj kvalifikaciji i ima pravo glasa moze biti imenovan za sudiju Ustavnog suda. Sudije koje bira predsjednik Evropskog suda za ljudska prava ne mogu biti drzavljani Bosne i Hercegovine ili bilo koje susjedne drzave.
-
archi_a
#77061 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Javno i otvoreno kažem, bez obzira na mišljenja drugih: Džaferović je RASTURIO na press konferenciji!!!! Svaka čast čovječe! 
-
made_in_sarajevo
#77062 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
zar Mile nije rekao da ce biti par mjeseci i daje ostavku. usutio se, a sad Komsica poziva na ostavku
. hajde ako nista ovi lokalni izbori ce izgleda biti dosad najzanimljiviji 
- bunk
#77063 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Zakuco je Dzaferovic.
Ko MJ onomad.
Ko MJ onomad.
- pici
#77064 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ta oce ti tudzmanovi srbi dosta mi alijinih, jos ove moram na grbaČu... nek se jeBu..."ŠTITE" NAROD
Ne moraju, ipak, svi Srbi biti konstitutivni: Zarad Čovićeve podrške Dodik i dalje šuti o diskriminaciji u tri kantona
- pici
#77065 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ja mislim da je jednom izjavio u stilu mesića da ce biti zadnji prdCenik... e sad cega...made_in_sarajevo wrote: ↑19/02/2020 14:34 zar Mile nije rekao da ce biti par mjeseci i daje ostavku. usutio se, a sad Komsica poziva na ostavku![]()
. hajde ako nista ovi lokalni izbori ce izgleda biti dosad najzanimljiviji
![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#77066 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Šta priča ovajJovanović: Dodik je glasao za NATO put, a Komšiću sam savjetovao da vjeruje Vučiću
"Laž je da je Ustavni sud Bosne i Hercegovine oduzeo Republici Srpskoj poljoprivredno zemljište. Istina je da su počeli rasprodavati zemljište, da su uzeli novac, a da nisu imali pravo na to. Da su u Zakonu o poljoprivrednom zemljištu pokušali da oduzmu ono što se ne može oduzeti državi Bosni i Hercegovini, a ona je srpska koliko je bošnjačka i hrvatska. E to je istina", naveo je Jovanović u emisiji "Upitnik" na RTS-u.
"Taj čovjek je glasao za Program reformi, to je drugo ime za nastavak NATO integracija i što je bio preduslov da se deblokira Vijeće ministara BiH i formira nova vlast u BiH. Godinu i po nakon izbora ta zemlja nema vlast zato što Dodik blokira sopstvenu odluku", naveo je Jovanović te dodao:
"Izvinite, Milorad Dodik je na vlast došao na američkom tenku. On je u Bosni i Hercegovini glasao za NATO integracije, a ne ja".
Na upit da li je još uvijek Komšićev savjetnik, kazao je da jeste i upitao da li je to neki problem.
Na upit šta je savjetovao Komšiću u ovom slučaju, Jovanović je odgovorio:
"Da vjeruje Vučiću, iako Vučić, zato što je naučio neke lekcije, ni sam sebi ne vjeruje".
- Hercegoviina
#77067 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
može li se igdje naći ta dejtonska originalna ili slična detaljna mapa kojom je bih podjeljena na entitete.
ako ima, neka pomogne da nađem
ako ima, neka pomogne da nađem
- bingov buraz
#77068 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Još rađaju majke Kobiliće
Samo da dođe do tog mrskog Inzka sa mu zarije bodež u srce a buduće generacije guslara da opjevaju ovaj hrabri čin.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#77069 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Pa nije naš PreCjednik konj, nauzubillahVučić: Nije moj posao da obuzdavam Dodika
Čuj Vučić da obuzdava PreCjednika...velahavle
-
mishic
#77070 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Hitno mi treba jedna bitna informacija. Udružili smo se nekolicina nas biznismena koji bi kupili veće parcele zemlje radi jako unosnog biznisa. I pošto u BiH ovo oko vlasništva nije jasno taj biznis izmjestili bi smo u Sandžak. Neki od nas su rođeni a neki i žive i imaju državljanstvo dolje. Zna li neko kako je u Sandžaku riješeno to pitanje vlasništva?
Obzirom na sve ove nedoumice u BiH čini mi se da bi dolje to trebalo biti riješeno i da će lokalna sredina pozitivno reagirati na velika ulaganja. Hvala unaprijed za pomoć i odgovore na ovo pitanje.
Obzirom na sve ove nedoumice u BiH čini mi se da bi dolje to trebalo biti riješeno i da će lokalna sredina pozitivno reagirati na velika ulaganja. Hvala unaprijed za pomoć i odgovore na ovo pitanje.
- bunk
#77071 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Tomahawk11 wrote: ↑19/02/2020 14:42Pa nije naš PreCjednik konj, nauzubillahVučić: Nije moj posao da obuzdavam Dodika![]()
![]()
Čuj Vučić da obuzdava PreCjednika...velahavle![]()
-
archi_a
#77072 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Tomahawk11 wrote: ↑19/02/2020 14:42Pa nije naš PreCjednik konj, nauzubillahVučić: Nije moj posao da obuzdavam Dodika![]()
![]()
Čuj Vučić da obuzdava PreCjednika...velahavle![]()

- bunk
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#77075 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Treba osnovati kakav Goli otok, nešta...da se to reguliše