Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Prijatelju, ako nešto izabereš, nešto što ja lično nisam izabrao, onda moraš i da se nosiš s tim. Ti lično, a ne ja i mi svi kolektivno. To je tvoj izbor, a ne naš. To je tvoja briga i odgovornost, a ne naša. Mani mi kolektivizma i kolektivne odgovornosti. Ako oženiš rospiju, nemoj da ja moram da je karam. Sredi stvari u svojoj koaliciji sam - ne petljaj cijelo selo u svoj problem.
Ministrica Turković je vlasnica pet kuća u BiH i dva stana u Hrvatskoj i Australiji, a sinovi joj posjeduju još tri nekretnine u Sarajevu. Ona je 2008. godine od Općine Stari Grad otkupila stan od skoro 120 kvadrata plativši ga certifikatima 15.400 KM. Četiri godine kasnije ga je prodala po jedanaest puta većoj cijeni - za 180 hiljada maraka. Potom je kupila dvije kuće u Sarajevu koje vrijede skoro pola miliona maraka, te je vlasnica još dvije u Fojnici i jedne u Stocu. Ove nekretnine prostiru se na skoro dulum i po zemlje.
Pitar sa Kariba wrote: ↑19/02/2020 12:15
Ma dobro, svak' moze pogrijesiti....
Spoiler
Show
Ministrica Turković je vlasnica pet kuća u BiH i dva stana u Hrvatskoj i Australiji, a sinovi joj posjeduju još tri nekretnine u Sarajevu. Ona je 2008. godine od Općine Stari Grad otkupila stan od skoro 120 kvadrata plativši ga certifikatima 15.400 KM. Četiri godine kasnije ga je prodala po jedanaest puta većoj cijeni - za 180 hiljada maraka. Potom je kupila dvije kuće u Sarajevu koje vrijede skoro pola miliona maraka, te je vlasnica još dvije u Fojnici i jedne u Stocu. Ove nekretnine prostiru se na skoro dulum i po zemlje.
Ma ne racuna niko na vas propalu komuniaticku nejac.
I u proslom
Ratu ste bili slucajni prolaznici.
Svaki musliman ce braniti rodnu grudu.
Svako na svoj nacin.
Bogati daju volove , siromasni sinove
Na zalost tako je oduvijek.
Jesi li ti covjece lud?
Branio je jednom i nikad vise. Za koga??
Samo mi valjan razlog daj zbog kojeg bi svi mi trebali uzeti pusku i braniti. Braniti imovinu korumpiranoj eliti.
Jednom i nikad vise.
Sjetim mu se svakoga ko iole huska na rat.
Last edited by ketronsd1 on 19/02/2020 13:00, edited 1 time in total.
izvrsni direktor wrote: ↑19/02/2020 12:00
Dok se vi pripremate za rat:
Turković objasnila zašto je sina povela u Ameriku: Napravila sam uštedu BiH
Potvrdila je kako je za napredak mladih potrebno clanstvo u stranci.
Bruka nas okolo, a nije ni pocela raditi kako treba.
Meni je ovo vrh gluposti dotične spodobe od ministrice
"To je naše činjenično stanje. I nema ništa loše u tome. Ovdje u SAD-u ljude nominiraju ili republikanci ili demokrati. To je realnost i ne vidim probleme zbog kojih bi ovdje to bilo normalno i prihvatljivo, a u bh. okvirima ne može", rekla je Turković.
Na konstataciju da je u SAD-u riječ o nominiraju 4,5 hiljada ljudi, a da postoji nekoliko miliona službenika, Turković je odgovorila riječima da u SAD-u živi 350 miliona stanovnika, a da je u BiH taj broj oko 3,5 miliona.
mobster wrote: ↑19/02/2020 11:45
@stranacc Svaki musliman veliš? Evo babo moj je citav rat bio pod opsadom u I. Bosni i skak'o po linijama, izgubio je brata u ratu i majka mu je tesko ranjena, kaze da nema sanse da bi sad branio zemlju. Hiljade i hiljade je takvih bivših boraca.
Pogotovo kad vidi da su oni koji su mu pusku prodavali po dvije hiljade maraka 92 jos na vlasti. Cetvero muskaraca bilo u kuci, a samo jedna puska jer se bilo fukara. Sad mu SDA drzi pridike kako je organizovala otpor.
I sad ces mu ti, i ostali iz minhenske i trezorske udarne brigade govoriti da nije patriota? Dokazao je jednom, dosta. Sad ce bivse topovsko meso da ide vani, a patriote i omladinski ogranci SDA kojima su usta puna Bosne neka brane ono malo naroda sto ne mogne priustiti da pobjegne.
Marš.
Al drug moj, ne sekiraj se....ako Bosna i Hercegovina nikom nije vazna onda nece ni postojati....to je vrlo jednostavno
Pa nije nikom vazna
Bošnjaci odoše za Minhen
Srbi za Beograd
Hrvati za Dablin
Tramp za Meksiko
Putin za Ukrajnu
Jedino Migrantima smo bitni ,onima koje Hrvatska šutne
izvrsni direktor wrote: ↑19/02/2020 12:00
Dok se vi pripremate za rat:
Turković objasnila zašto je sina povela u Ameriku: Napravila sam uštedu BiH
Potvrdila je kako je za napredak mladih potrebno clanstvo u stranci.
Kako se levati sramote i baš animiraju narod da jače nego ikad zapnu protiv njih. Naročito sada kada se ukazala zdravija alternativa na desnici, poput NiP-a.
putokaz1 wrote: ↑19/02/2020 13:14
Pa nije nikom vazna
Bošnjaci odoše za Minhen
Srbi za Beograd
Hrvati za Dablin
Tramp za Meksiko
Putin za Ukrajnu
Pa eto, onda je sva ova rasprava nepotrebna jer nema stvarno smisla svadati se oko nebitnih stvari
Pa nije nikom vazna
Bošnjaci odoše za Minhen
Srbi za Beograd
Hrvati za Dablin
Tramp za Meksiko
Putin za Ukrajnu
Pa eto, onda je sva ova rasprava nepotrebna jer nema stvarno smisla svadati se oko nebitnih stvari
Pa nije nikom vazna
Bošnjaci odoše za Minhen
Srbi za Beograd
Hrvati za Dablin
Tramp za Meksiko
Putin za Ukrajnu
Nama u Mostaru će sve pozlatit hurda, špago i onaj ćelavi drežnjak mušić, ovaj prvi teška lopina, drugi nečasno izbačen iz vojske zbog pronevjere od 3 miliona a ovaj treći lopatom uzima, a sve go vjernik!
Abate Fetel wrote: ↑19/02/2020 13:30
Nama u Mostaru će sve pozlatit hurda, špago i onaj ćelavi drežnjak mušić, ovaj prvi teška lopina, drugi nečasno izbačen iz vojske zbog pronevjere od 3 miliona a ovaj treći lopatom uzima, a sve go vjernik!
A drug moj, pa to si ti....pa de si ti ovdje, falio si....ma kako si se ono prije zvao...jebi ga udarila demencija...podsjetit ce me neko vec od ove mladarije
Abate Fetel wrote: ↑19/02/2020 13:30
A drug moj, pa to si ti....pa de si ti ovdje, falio si....ma kako si se ono prije zvao...jebi ga udarila demencija...podsjetit ce me neko vec od ove mladarije