Cigan Costulja kad ga uvali u 5 minuti
Sta god bude ja sam prezadovoljan sezonom.
Volio bih protiv Chelsea u FA kupu prvu postavu a onda odmorit igrace protiv Bournemoutha u ligi pred Atletico.
Come on you mighty reds.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Atletico je Burnley na stotu ba, ništa slično nemaš tamo.BHF_Manijak wrote: ↑18/02/2020 23:27Pa ako ne voli kontakt igru i los je u njoj, a takve je najvise u Engleskoj, sta ce zi onda? Za 10 utakmica u kojima je drugaciji stil?
Kaže sad Klopp ništa ozbiljno, više iz predostrožnosti.
Hipoteticko-naucno-fantasticki receno, kada bi do kraja takmicenja u svim fazama do finala (ukljucujuci i finale) Liv'pool igrao "samo protiv PSG-a", bio bih 1000% siguran u odbranu trofeja. Iskreno se i nadam da ce se u jednoj od narednih faza (1/4 ili 1/2 finala) sresti s njima.BHF_Manijak wrote: ↑18/02/2020 23:56 Ispasti od Reala, Bayerna, pa Barce, PSG-a mi je ok, ove destruktivne supke na celu s onim lozionicarom bas prezirem i njihovo mlacenje dok te ne isprebijaju.
Ovo dio od sinoc mi se urezao,.BHF_Manijak wrote: ↑18/02/2020 22:55 Rijetko odvratna ekipa, ali bas, za isprebijat majku im jebem.
Davno napisah ovako reko bi simpaticni, sve dok ne igraju proziv ekipe koju simpatises, onda vidis sav njihov firaunluk.
Kloppovi nek se zapitaju, svi do jednog. A i Jurgen.
Ovo uvrevansu ne bi me iznenadilo da u produzetke ode.
Sa ovim se u potpunosti slazem. Mozda sam namcor ali ne vidim kako netko takve zajebancije gotivi. Godinama.Gandalf wrote: ↑19/02/2020 08:57 Dan kada Simeone i Mourihno odu u penziju, bice novo rodjenje fudbala kao sporta, obojicu bih zbog visegodisnjeg unakazivanja fudbala trajno izbacio iz ovog sporta.
Svejedno i dalje se nadam prolazu, kod bunker protivnika je uvijek bolje prvu igrati kuci, ovako i tu je zlijeb bio little bitch.
Ako im sudije ne dopuste ciganisanje i valjanje po terenu sto je praksa svih ekipa u La Ligi, Liverpool prolazi dalje
Prolazak Simeonea i Mourihna u bilo kojem takmicenju igdje, ikad je smrt i sumrak fudbala