arnes_king wrote: ↑21/02/2020 18:13
Ma pustite djamu pogledajte mu postove hejta samsung od kad zna za sebe i ljubomorni fanboy OP-a. Sad ko fol hoce on preorder samsunga kojeg uvijek pljuje i valja iste gluposti
Prvi je njegov komentar bio na video o s20 "mkhb still not impressed with one ui" i sav sretan sto tamo neki lik subjektivno to kaze bez nekih argumenata
Toliko je dizao OP u nebo kada su izbacili mobitel sa 90Hz displejom i kao to nesto revolucionarno a sada ne vidi razliku izmedju 60 i 120Hz na samsungu
Mislim da je to svakako gimmick koji tesko da ces i skontati osim u igricama i tako nekim stvarima gdje stvarno igra ulogu fps.
A o ovom stekanju je smijesno i komentarisati vise s takvima. Uvijek ima istu pricu za svaki samsung model, evo imam s9+ star 2 godine i leti mobitel, kakvo stekanje i gluposti.
Ma ne hejtam uopste imao sam s2, s4, s5 i note 5. Nego jednostavno nije yo kao sto su najavljivali, sam mkbhd je rekao still not impressed with samsung ui.
Otidji i probaj , a sad cu postaviti screenove prijatelja koji se zali na svoj note 9 da je sa zadnjim updateom postao ocajan mobitel da sve zivo steka i da se baterija drama trosi.
Ato se tice 120 hz on se jnajvise ogleda u skrolanju na meniju , bujrum sutra u domod da isprovlbamo i vidimo razliku...
Trebalo bi i da izbace ultru jer im kasni nesto taj model.
Probao i op 90hz i isto se mala razlika vidi, valjda nije tako kao sto su svi pricali na reviews al mozda s vremenom se primjeti razlika u koristenju
Pa naravno da bi preorder i uzeo da je uspio da me uvjeri i reci cu da je nesto bolje od OP uvijek. Vidio si da nigdje nisam ni rijeci rekao na note 10 i 10+ jer me taj telefon iznenadio i sad mohu tvrditi da je bolji od s20+.
Nisam ni fan iphone al 1-ka pro max piša i po samsungu i po OP