Ne uživam ni najmanje.Ne sjećam se da li sam ikada tokom ovih godina postavio ijedan tekst sa Telegrafa, Informera, Kurira, Alo....baš na to i pazim pošto znam da je to shodno raznim manipulacijama.
Od 2.40min.
Ne uživam ni najmanje.Ne sjećam se da li sam ikada tokom ovih godina postavio ijedan tekst sa Telegrafa, Informera, Kurira, Alo....baš na to i pazim pošto znam da je to shodno raznim manipulacijama.
Milorad Dodik wrote:Diskriminacija, koja je učinjena, stvorila je to da su druge vjerske zajednice povlaštene, a SPC je ostala da se s njom obračunava.
Katolička crkva, Jevrejska zajednica i Islamska zajednica su napravili posebne ugovore sa crnogorskom državom, dok je status SPC jedino ostao nedefinisan.
Sir torotan i mlijeko od krave, to je moje sacuvalo zdravlje!
nema rata dok ne udari brat na brata, a traktori spremni...ne valja da propadne investicijaBijeljina: Danas otvaranje fabrike traktora Ursus
SRNA
6.10.2012. u 08:25
U Bijeljini će danas biti otvorena Fabrika traktora Ursus, koja će biti dio Grupacije Bobar, a proizvodit će do 500 traktora na godišnjem nivou.
aj ostale, al što mene?Capljina74 wrote: ↑18/02/2020 19:08Sir torotan i mlijeko od krave, to je moje sacuvalo zdravlje!
Jedna poslijeratna... Onog rata...

Pa dosli ste do zakona.radostan dan wrote: ↑18/02/2020 19:40 e, dokle smo došli..? do reževića?
da vidimo reževiće...sagradio dukljanin, ima milo ispis od notara, bio u sklopu CPC iako se crna gora nije pitala sa tom teritorijom, itd, itd...![]()
sagradio stefan prvovenčani, 13 vijek, katun reževići...pod jurisdikcijom vazda i uvijek bio mitropolije crnogorsko-primorske.
Zasto si nervozan? Leti Milo?oaza85 wrote: ↑18/02/2020 20:04Pa dosli ste do zakona.radostan dan wrote: ↑18/02/2020 19:40 e, dokle smo došli..? do reževića?
da vidimo reževiće...sagradio dukljanin, ima milo ispis od notara, bio u sklopu CPC iako se crna gora nije pitala sa tom teritorijom, itd, itd...![]()
sagradio stefan prvovenčani, 13 vijek, katun reževići...pod jurisdikcijom vazda i uvijek bio mitropolije crnogorsko-primorske.
Imas ustav jedine nezavisne i suverene drzave na ovim prostorima prije prvog svjetskog rata, tamo sve pise cije je sta.
Milo ponistio sve sto je king pIiiiter smrljao, venecijanska komsija odobrila. The End.
Ostalo su vam jos oruzane bitke i balvani.
Nece Milo nidje, podmazi traktor.Capljina74 wrote: ↑18/02/2020 20:23Zasto si nervozan? Leti Milo?oaza85 wrote: ↑18/02/2020 20:04Pa dosli ste do zakona.radostan dan wrote: ↑18/02/2020 19:40 e, dokle smo došli..? do reževića?
Imas ustav jedine nezavisne i suverene drzave na ovim prostorima prije prvog svjetskog rata, tamo sve pise cije je sta.
Milo ponistio sve sto je king pIiiiter smrljao, venecijanska komsija odobrila. The End.
Ostalo su vam jos oruzane bitke i balvani.
Sve je to tada bio unutar porodicni sukob.
Pa Milo priznao!“Todanas vidimo i u Crnoj Gori. Naspram onog što mi kao Vlada zastupamo da i dalje razvijamo građansku državu, multietničko društvo koje će biti sastavni dio evropske, evroatlanske zajednice, mi imamo predlog da se Crna Gora vrati u status nacionalne, preciznije srpske države, da se vrati u status države kojom će upravljati Srpska pravoslavna crkva, dakle da se vrati u model srednovjekovne države”, istakao je on.