Izvor: Jelenatrocadero wrote: ↑18/02/2020 13:14 Mila majko...
Kažu da u Crnoj Gori posle svakog njegovog istupa u javnosti broj vjernika na litijama se naglo poveća.Amfilohije i patrijarh Pavle su napravili jedan centar u Njemačkoj gdje su Muslimani koji su bežali iz Bosne dolazili u taj centar i prevodili ih u Srbe pravoslavce i da ulaze u Srbiju kao Srbi!
Miraš Dedejić
CRNA GORA
- dr_Evil
#2601 Re: CRNA GORA
-
trocadero
#2602 Re: CRNA GORA
Ako ti dam dokaz o ovome hoćeš li bar reći da si pogrešio, lupio glupost,zaletio se ... ne tražim izvinjenje.dr_Evil wrote: ↑18/02/2020 13:37Izvor: Jelenatrocadero wrote: ↑18/02/2020 13:14 Mila majko...
Kažu da u Crnoj Gori posle svakog njegovog istupa u javnosti broj vjernika na litijama se naglo poveća.Amfilohije i patrijarh Pavle su napravili jedan centar u Njemačkoj gdje su Muslimani koji su bežali iz Bosne dolazili u taj centar i prevodili ih u Srbe pravoslavce i da ulaze u Srbiju kao Srbi!
Miraš Dedejić
Još čekam tvoj odgovor za ono što si napisao da je CPC krvavo ugušena.Ako ga nemaš možeš i za to u paketu sa ovim napisati da si lupio glupost, ne daj Bože da si namjerno slagao.
- dr_Evil
#2603 Re: CRNA GORA
Nisam ni upratio da si me pitao, ali za to uopste se necu ni truditi da odgovorim. Kraljevina Crna Gora je krvavo aneksirana od strane Srbije, ne znam broj pobijenih crnogoraca ali sigurno je par hiljada i mrsko mi je traziti, ovde sam da se pricam ne da guglam, sve njezine institucije su ugasene i postale dio Srbije, dok je SPC samostalno odlucila da ugasi CPC-a ili kako ste rekli "podrazumeva se, ne treba da budu ovde nikako pa da to uradimo".trocadero wrote: ↑18/02/2020 14:01Ako ti dam dokaz o ovome hoćeš li bar reći da si pogrešio, lupio glupost,zaletio se ... ne tražim izvinjenje.
Još čekam tvoj odgovor za ono što si napisao da je CPC krvavo ugušena.Ako ga nemaš možeš i za to u paketu sa ovim napisati da si lupio glupost, ne daj Bože da si namjerno slagao.
Da mi das dokaz da se broj na litijama poveca, a ne smanjuje, a da medij ne pripada SNS-u, SNSD-u i SPC-u, pa moze bujrum.
-
trocadero
#2607 Re: CRNA GORA
dr_Evil wrote: ↑18/02/2020 14:06Nisam ni upratio da si me pitao, ali za to uopste se necu ni truditi da odgovorim. Kraljevina Crna Gora je krvavo aneksirana od strane Srbije, ne znam broj pobijenih crnogoraca ali sigurno je par hiljada i mrsko mi je traziti, ovde sam da se pricam ne da guglam, sve njezine institucije su ugasene i postale dio Srbije, dok je SPC samostalno odlucila da ugasi CPC-a ili kako ste rekli "podrazumeva se, ne treba da budu ovde nikako pa da to uradimo".trocadero wrote: ↑18/02/2020 14:01Ako ti dam dokaz o ovome hoćeš li bar reći da si pogrešio, lupio glupost,zaletio se ... ne tražim izvinjenje.
Da mi das dokaz da se broj na litijama poveca, a ne smanjuje, a da medij ne pripada SNS-u, SNSD-u i SPC-u, pa moze bujrum.
Pazi samo ovog izvrdavanja.Ja ti dam ljudsku šansu da ispadneš čovjek a ti se opet uplićeš lažima.
Neću napisati da si ispao ... od čoveka, ali već si izgubio i ono malo kredibiliteta što si imao.
Živ ti meni bio!
- dr_Evil
#2608 Re: CRNA GORA
Eto ja sam izgubio sto sam imao, ali jedno je sigurno ti sa svojim lazima nikad nisi imao. Dolazis ovde i prepisujes clanke sa telegrafa, alo i ostalih fekalija tabloidnih, i cim ti neko nesto kaze izvlacis se sa:" Ne razumijes hijerarhiju crkve, idi uci i citaj".trocadero wrote: ↑18/02/2020 14:17dr_Evil wrote: ↑18/02/2020 14:06Nisam ni upratio da si me pitao, ali za to uopste se necu ni truditi da odgovorim. Kraljevina Crna Gora je krvavo aneksirana od strane Srbije, ne znam broj pobijenih crnogoraca ali sigurno je par hiljada i mrsko mi je traziti, ovde sam da se pricam ne da guglam, sve njezine institucije su ugasene i postale dio Srbije, dok je SPC samostalno odlucila da ugasi CPC-a ili kako ste rekli "podrazumeva se, ne treba da budu ovde nikako pa da to uradimo".trocadero wrote: ↑18/02/2020 14:01
Ako ti dam dokaz o ovome hoćeš li bar reći da si pogrešio, lupio glupost,zaletio se ... ne tražim izvinjenje.
Da mi das dokaz da se broj na litijama poveca, a ne smanjuje, a da medij ne pripada SNS-u, SNSD-u i SPC-u, pa moze bujrum.![]()
Pazi samo ovog izvrdavanja.Ja ti dam ljudsku šansu da ispadneš čovjek a ti se opet uplićeš lažima.
Neću napisati da si ispao ... od čoveka, ali već si izgubio i ono malo kredibiliteta što si imao.
Živ ti meni bio!
Ne cudi me od tebe da negiras da je Srbija krvavo ugusila Crnu Goru i komplet njene institucije, isto kao sto vrlo lako negiras bilo koji srpski zlocin. Valjda sto je spaljeno 6000 crnogorskih kuca samo po sebi je zlocin, al jock, to su ionako nase juzne kuce jel tako, vikendice bit ce.
Naravno sa tvoje tacke gledista to je bilo samo malo zandarmerija posamarala juznu pokrajinu i juzne srbe, oni meni da se kofrce kad kralj kaze prisjedinjenje.
Takvima kao sto si ti ne isplati se postavljati bilo kakve dokaze jer sve nazivate montiranim, osobe koje su pisale kriminalcima i plagijatorima. Zato i dalje postavljaj videa litija, i kani se historije pardon istorije.
- RunnerX
- RunnerX
- oaza85
#2613 Re: CRNA GORA
Nista dok se Asad ne oglasi.
Tanko to.
Tanko to.
-
zilog
#2614 Re: CRNA GORA
Jao suplje i trolovanja...
Kao da je Kavazovic podrzao...
- JThomas
#2615 Re: CRNA GORA
hoće saosjećanje i razumijevanje ljudi. sve to zajedno nečetnike zanima isto onoliko koliko je četnike zanimalo ranih devedesetih. prava, običaji, gruntovi, ustavi, tapije, kanoni i to...
- oaza85
#2617 Re: CRNA GORA
Saosjecanje za sta?
Kad nesto nije po njegovom da ima pravo cupati mikrofone u Parlamentu, fizicki nasrtati na poslanike, pa kad ga strpaju u maricu, kao sto bi ga bilo gdje na ovom svijetu strpali, onda ajjjjj ugrozen sam, narode izlazi na ulicu, masi krstacama i popovima okolo?
Pa ne ide to tako.
Imaju institucije sistema, imaju sudovi, domaci, medjunarodni, imaju neke civilizovane norme.
Zali se, tuzi, uzmi advokata...nesto.
Al jok, daj ti njemu divljanja, kao prepasce nekog pq ce mu glupost opet proci.
Nije mu proslo kad je logisticki 1000 puta bolje stajao, a da mu danas prodje.
Milo to kulturno mezi, pusta ih da se uguse u govnima.
Kad nesto nije po njegovom da ima pravo cupati mikrofone u Parlamentu, fizicki nasrtati na poslanike, pa kad ga strpaju u maricu, kao sto bi ga bilo gdje na ovom svijetu strpali, onda ajjjjj ugrozen sam, narode izlazi na ulicu, masi krstacama i popovima okolo?
Pa ne ide to tako.
Imaju institucije sistema, imaju sudovi, domaci, medjunarodni, imaju neke civilizovane norme.
Zali se, tuzi, uzmi advokata...nesto.
Al jok, daj ti njemu divljanja, kao prepasce nekog pq ce mu glupost opet proci.
Nije mu proslo kad je logisticki 1000 puta bolje stajao, a da mu danas prodje.
Milo to kulturno mezi, pusta ih da se uguse u govnima.
- RunnerX
#2618 Re: CRNA GORA
Priznajte da vam je drago kad gledate kako ih Milo množi sa nulom. 
-
Capljina74
#2619 Re: CRNA GORA
Zasto pljuvati covjeka koji je podržao ljude protiv zakona?
-
zilog
#2620 Re: CRNA GORA
Stalo im je samo do svoje guyice. Da sutra pobjede na izborima, opet bi isukali kame, a na ovakve proteste bi odgovorili rafalima kao na nase na Vrbanja mostu 5. aprila 1992.
Misle da smo zaboravili sa kim imamo posla...
- dr_Evil
#2621 Re: CRNA GORA
Stvar je u tome sto nema razloga za suosjecanje. SPC-u niko ne oduzima hramove kako oni tvrde i niko ih nece izbaciti na ulicu. Ja sam rekao vise puta ako se to desi, idem prvi u litiju.
Ovde se radi da historijsko naslijedje jedne drzave se stavi u sluzbu svih njenih gradjana, zato sto su njihovi pretci sve to gradili, a ne kao sto vole reci dosli iz Srbije i iz Hercegovine pa pravili hramove.
Sve sta je gradjeno od gradjana vratiti istima, ne samo u CG nego u svim republikama. Poslije toga dati ovim navednim na koristenje, mora se znati ko je gazda!
Sada neko pokusava dokazati da je SPC starija od ameba. Iz 13stoljeca nema svega 40 stranica zapisanog sta se desilo, sve ostalo je rekla kazala. Crtaju karte kao da su zivili u taj vakat.
Ovde se radi da historijsko naslijedje jedne drzave se stavi u sluzbu svih njenih gradjana, zato sto su njihovi pretci sve to gradili, a ne kao sto vole reci dosli iz Srbije i iz Hercegovine pa pravili hramove.
Sve sta je gradjeno od gradjana vratiti istima, ne samo u CG nego u svim republikama. Poslije toga dati ovim navednim na koristenje, mora se znati ko je gazda!
Sada neko pokusava dokazati da je SPC starija od ameba. Iz 13stoljeca nema svega 40 stranica zapisanog sta se desilo, sve ostalo je rekla kazala. Crtaju karte kao da su zivili u taj vakat.
- oaza85
#2622 Re: CRNA GORA
Znaci, imas zakon.
I imas one koji su protiv zakona.
A kad si protiv zakona, onda si kriminalac.
To tako hoda momak.
- JThomas
#2623 Re: CRNA GORA
i vi griješite kad ulazite u duge diskusije sa pripremljenim profi diskutantima koji napamet znaju datume tih nekakvih poslanica, posvećenja, u kojoj su crkvi mošne kesice svetog jeronima i tako to. idete na njihov teren.
- RunnerX
#2624 Re: CRNA GORA
Nema ovdje njihovog terena, svi oni shvataju o čemu se ovdje radi, a iskreno - milina je zakucavati ih iz dana u dan.
- Blek Stena
#2625 Re: CRNA GORA
Ovde neki kao da nikad nisu culi za fundamentalne slobode kao sto su sloboda mirnog okupljaanja pa istim daju razne kvalifikacije. Kao da ih nervira sto su ova okupljanja mirna i u skladu sa medjunarodnim standardima jer da nisu davno bi Milo nalozio zabranu istih.