Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
invincible1921

#76576 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by invincible1921 »

@TomANDJerry

Razumijem ja tebe...nas moral je bio izuzetno visok, cak i previsok. Eo primjer kad je moj stari na obuci tamo neke 2000te, iznio situaciju u mostaru 93 jednom americkom generalu sa WP i objasnio situaciju, na pitanje sta bi on uradio, ovaj je odgovorio pa predo se sta cu uradit. Dosta puta mi smo se borili iz cistog ocaja jer smo bili suoceni sa realnom opasnosti od potpunog nestanka...

Međutim rat koji se vodio kod nas nije bio poput svjetskih ratova, mozda ima nekih slicnosti sa izraelskim, al i to je tu i tamo...kao prvo nismo bili u totalnom ratu jer sve vrijeme rata su se vodili pregovori ovakvi ili onakvi, kao drugo zvanicno mi smo bili tri grupe iz jedne drzave koje su zaracene, uz izuzetak Hrvatske koja je otvoreno ratovala u BiH, prvo protiv BiH kasnije sa BiH....

Lakse receno nas rat je bio rat naroda, a ne vojski, al da ne dubimo dalje temu :thumbup:
Nespin

#76577 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Nespin »

Ja podržavam Precjennika da maksimalno radikalizuje svoje poteze, u ovoj žabokrečini nema života, potrebna nam je jedna žešća inventura! :D
invincible1921

#76578 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by invincible1921 »

asker wrote: 17/02/2020 23:50 Pun mi qurac forumskih "otvaraca ociju"! Otvaraju oci al samo Bosnjacima i samo kad se radi protiv drzave...................i samo na vecinski Bosnjackom forumu. Na ocigledan atak na drzavu povlaci se i Kurta i Murta da se skrene s teme. Hljeb te hebo uzivo prenos, svako mogao gledat, slusamo prijetece poruke danima, gledamo bal vampira u Bg, udaranje u tam-tam bubnjeve, pogrdne rijeci i dehumanizaciju Bosnjaka, destabilizaciju cijelog regiona gdje nema ni Bakira ni Alije, al zabij Bosnjo glavu u pijesak sto dublje, usput skini kace kad te vec krenulo.

Kurcina vam! MI kad god se uspavamo nadje se neki veliki Srbin da nas cimne!

:bih:
Pa naravno mi smo za sve krivi vazda :D

Pisem eo danima o apsurdima, u sustini mi apsolutno nista ne radimo, nego drugi i treci nesto urade i onda optuze nas da radimo to njima... :D
tandmand

#76579 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by tandmand »

dr_arsla wrote: 17/02/2020 23:38 Da nemamo ove iz manjeg entiteta, da smo sami, davno bi se ovaj narod razracunao izmedju sebe i svojim političarima.
Ovaj narod ima socijalnu osjetljivost, gaji antifašizam i kladim se da bi u normalnim uslovima od 5 izbora u 4 pobijedila lijeva (socijalistička) opcija.
Dosta vala i tih više lažnih opcija. Bili su i crveni u vlasti, nikakve razlike u osnosu na ove (neznam kako ih nazvati, jer nemaju ideologije).

Hej, neka su i crni na vlasti bilo ko ali da nema korupcije, krađe, prevare ... neka upravljaju sposobni.

Te ideološke podjele su u današnjem vaktu ionako prevaziđene, osim u zaostalim društvima.

Ima u EU desničarenja (odnos prema strancima, migrantima) ali na kraju se sve svodi na tehnokratsko upravljanje i vladavinu zakona.

Ne bih imao ništa ni protiv neke vrste Komunističke partije Kine kod nas, bilo ko ... ko je u stanju srediti stvari.
zavrzlama

#76580 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by zavrzlama »

Opzicija ima isti cilj ko i dodik..ono sto oni misle dodk govori...oni kontaju da on odradi prljav posao da ga MZ skine a da oni zasjednu i nastave da cuvaju ono sto je on stekao....tu je sva sustina srpske strategije..isto za vrijeme agresije,karadjic,mladic i ostali zlocinci stvorili genocidom i eynickim ciscenjem brlog,MZ ih maknula a dodik i ostali nastavili da cuvaju to steceno...

Jedini lijek u borbi protiv vrlikosrba je jedinstven probih blok sa jasnim javnim izjavama" BIH ce se oruzjem braniti"

Taj jezik oni samo razumiju....
jagugu

#76581 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by jagugu »

Ne mogu da vjerujem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

celava_dlaka

#76582 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by celava_dlaka »

Image
:lol:
zavrzlama

#76583 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by zavrzlama »

Meni dodikovo ponasanje izgleda ovako...

Vrhovni sud drzave presudi da sam ja prekrsio zakon,a ja dan nakon toga se vratim u svoje selo pozovem dajdzu predsjednika mjesne zajednice i 5,6 jarana iz kladionice i donesemo rezoluciju da ne postujemo odluku vrhovnog suda :D

To se desilo u brlog skupstini.
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#76584 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by malakh »

koliko usvojenih zaključaka sa ovih posebnih sjednica nsrs se sprovelo u djelo? ja mislim niti jedna :lol: :lol:
Qoom

#76585 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Qoom »

Maraschino

#76586 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maraschino »

naseroric wrote: 17/02/2020 23:47
Maraschino wrote: 17/02/2020 22:50

Pa u cemu je onda problem, US je sastavni dio pisanog Dejtona i oni ga postuju.
ima jedna caka tu zasto se on poziva na izvorni Dejton jer time kad bi se vratili na pomenuti sve nadleznosti koje su penesene sa entiteta na nivo BiH postale bi nistavne.jer sve nadleznosti koje su prenesene su prenesene il odlukom VP ili pod pritiskom
Nema od toga nista, ustvari ima ako se svi dogovore oko toga a to ce biti nikada. :D
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#76587 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

U mnogo gradova zemalja trećeg svijeta narod koji se razočarao u nagli gubitak erekcije kod posljednjeg borca za slobodu,Guardiana,
masovno je izašao na ulice i nosi transparente sa natpisom:"Jebi se lažljivi glavati međede!" :lol: :lol: :lol:
Maraschino

#76588 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maraschino »

Nespin wrote: 17/02/2020 23:58 Ja podržavam Precjennika da maksimalno radikalizuje svoje poteze, u ovoj žabokrečini nema života, potrebna nam je jedna žešća inventura! :D
ili ili, hebo ovo...ko ce cekati da dzukela krepa pa da svima svane :D
Maraschino

#76589 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maraschino »

malakh wrote: 18/02/2020 00:29 koliko usvojenih zaključaka sa ovih posebnih sjednica nsrs se sprovelo u djelo? ja mislim niti jedna :lol: :lol:
a neutralnost :lol:
zavrzlama

#76590 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by zavrzlama »

Izdrzi dodo dok vucic ne proguta kosovo :D

Haman je vec proguto..

https://www.b92.net/info/vesti/index.ph ... id=1655904
pinkman

#76591 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by pinkman »

TomANDJerry wrote: 17/02/2020 23:55 Vi sve svodite na jedno, ali u stvarnosti

Postoje dva scenarija:

1. Hajmo odma na njih cim nesto urade
2. Reagovat cu kada neka buduca VRS dodje do moje kuce

... prvo sigurno ne bih nikako - eto odcjepi se bez Brckog, bez medjunarodnog priznanja, bez pasosa koji ce neko ziv priznati, bez trgovinskih sporazuma, u totalnoj izolaciji kao ruska marionetska drzava itd itd .... , ovo drugo jedino ako su ugrozeni zivoti mojih najblizih ... inace bih zajedno s njima otisao.
Jednom smo drzavu dali najgorima medju nama, drugi put bi je radije dao cetnicima nego ovima prvima ponovo.
ne zanima njih priznanje kad imaju pasos Srbije da ga koriste. U sustini, sta kaze Amerika tako ce i biti..
invincible1921

#76592 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by invincible1921 »

pinkman wrote: 18/02/2020 01:15
TomANDJerry wrote: 17/02/2020 23:55 Vi sve svodite na jedno, ali u stvarnosti

Postoje dva scenarija:

1. Hajmo odma na njih cim nesto urade
2. Reagovat cu kada neka buduca VRS dodje do moje kuce

... prvo sigurno ne bih nikako - eto odcjepi se bez Brckog, bez medjunarodnog priznanja, bez pasosa koji ce neko ziv priznati, bez trgovinskih sporazuma, u totalnoj izolaciji kao ruska marionetska drzava itd itd .... , ovo drugo jedino ako su ugrozeni zivoti mojih najblizih ... inace bih zajedno s njima otisao.
Jednom smo drzavu dali najgorima medju nama, drugi put bi je radije dao cetnicima nego ovima prvima ponovo.
ne zanima njih priznanje kad imaju pasos Srbije da ga koriste. U sustini, sta kaze Amerika tako ce i biti..
Iznenadio bih se koliko srba ustvari nema pasos srbije....nisu oni ko hrvati. Kako u ratu tako i u miru...Takodjer odnos tih drzava prema "manjini" u BiH je poptuno drugaciji, takodjer zakoni tih drzava su skorz drugaciji.
muzicar_iz_parka

#76593 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by muzicar_iz_parka »

Hrvatska putovnica je uvijek više vrijedila nego što će srbijanski pasoš.
Otud i manje interesovanje za tim.
Hrvatsko državljanstvo je uzimao svako ko je mogao, čak i uvaženi Reis Cerić.

Otud i manjak interesovanja među bh Srbima za pasošom matice
mayab

#76594 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mayab »

Maraschino wrote: 18/02/2020 00:53
malakh wrote: 18/02/2020 00:29 koliko usvojenih zaključaka sa ovih posebnih sjednica nsrs se sprovelo u djelo? ja mislim niti jedna :lol: :lol:
Jah, jebomatersvojuuu, kako to nikako ne spomenu, aha, da, pa potpisao je anp :izet: :izet:
emmir1

#76595 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by emmir1 »

Nakon svega odgledanog stava sam da Milorad je definitivno lud covjek koji apsolutno nema nikakvog plana, niti zna gdje vodi narod.

On u jednom momentu kaže na govornici, vidite da su u Federaciji prepadnuti.

Upravo to je razlog njegovog Goodbye BIH RSexit

On je samo htio da nekog uplaši i da nekog konta da je krenuo u secesiju, covjek je toliko pun mržnje da ga usrećuje ako nekog i uplaši u Federaciji.

On time Goodbye je samo htio da predstavi da je to sjednica o izdvajanju RS i da je to gotovo, no ludjak je više uplašio narod u RS nego u Federaciji.

Apsolutno neće ništa ni ovaj put da uradi, a jedini razlog toga je što apsolutno niti ima plan, niti zna kako to izvesti, niti ima podršku naroda...
Imao bi podrsku da se krene u izdvajanje u miru, no svi znaju da je to rat i ljudi se boje naravno.

Sa ovom pričom će zaista samo da još više opustoši RS, da mladi napuste RS, da umanji ekonomiju...bukvalno ih ludjak uništava.

Naši političari treba da ga iskuliraju i sve njegove ultimatume lagano odbiju i to mu odmah dati do znanja da nema nikakve šanse nema da će mu ucjene da prodju.

Pa neka on radi onda dalje
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#76596 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by malakh »

Maraschino wrote: 18/02/2020 00:53
i na ove fore dobi 12 izbora :lol:
Benjo34

#76597 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Benjo34 »

Po meni, najbolji odgovor bi bio, npr, vježba da se ogranizuje između mupova kantonalnih, sa nekim jebačkim nazivom tipa "no exit" čisto da vidi genocidaš da ga se ne pllaši niko u FBiH, znači konkretan primjer pokazivanja zubi, kaže nemaju šanse bezbjednosne službe iz Federacije, demonstritat silu čisto da ne misli da je iko uspavan.
Tomahawk11
Globalni moderator

#76598 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

prljavi Hare wrote: 17/02/2020 23:55
Jebi se ti Guardiane više!Upravo si izgubio jednog od najvećih fanova.Pa juče je bilo "kad bi mi zadnje bilo" a sad ovo sranje.Haj' što si
mene razočarao ali oči cijelog trećeg svijeta su uprte u tebe i ono kita obična.Bakir se garant već šprda s tobom a kvintaši ovako nekako....

"I šta reče onaj međed?Sexit?" :lol: :lol: :lol:
Image

Pošto ko' biva pričaš engleski...FU! :izet:
prljavi Hare wrote: 18/02/2020 00:50 U mnogo gradova zemalja trećeg svijeta narod koji se razočarao u nagli gubitak erekcije kod posljednjeg borca za slobodu,Guardiana,
masovno je izašao na ulice i nosi transparente sa natpisom:"Jebi se lažljivi glavati međede!" :lol: :lol: :lol:
:shock:
Bogme i ti fasovo agditis :twisted: :D :mrgreen:

Zar PreCjednika da izdaš :roll:

Ja ne bih pa kad bi sve bilo i krivo i naopako :thumbup:

Evo i Rašid fasova zbog US, a milione je zarađivao, PreCjednik od svojih usta otkido, al džabe kad to ujeda ruku koja ga hrani :|
Rashad Vaughn više nije košarkaš aleksandrovačke Igokee.
Samo dan nakon poraza od Spars Realwaya u finalu Kupa "Mirza Delibašić" u kojem Vaughn nije igrao, Igokea je objavila da američki košarkaš napušta klub.

Vaughn je ove sezone bio najbolji strijelac Igokee, te je u ABA ligi u 19 utakmica prosječno bilježio 16,5 poena, 3,7 skoka i 1,9 asistencije.
moa

#76599 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by moa »

Mile ce vladati BiH entitetom zvani RS jos 100 godina.
archi_a

#76600 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by archi_a »

Image

Image

Image

Image

:pisnuo:
Last edited by archi_a on 18/02/2020 08:03, edited 1 time in total.
Locked