Serie A
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- pizarro
#12151 Re: Serie A
a sto pippo inzaghi dominira seriju b 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#12152 Re: Serie A
Inzagiji se udružili u A i B.
- Point.
#12153 Re: Serie A
Štaš koji kurac na ovoj temi? Ničim ne doprinosiš, liga je kurac, igrači su prosječni, svi su ublehe, ne gledaš ligu ni utakmice a komentarišeš. Naravno da je trollanje. Imaš svoju temu, piši o Liverpoolu, izdrkavaj, radi šta hoćeš, niko od nas ne ulazi tamo i ne piše ublehaške postove.Gerro wrote: ↑17/02/2020 00:43Eto ti gledas znalacPoint. wrote: ↑17/02/2020 00:28 Hoće li ko nadležan reagovati na konstantno trolanje teme od ovog Gerra? Gdje god se pojavi, lik usere temu. Ne gleda i ne prati Serie A al zato znalac zna da su svi igrači amateri, istrošeni, polovnjaci, liga smiješna. Dobro ba ljudino, rekao si šta si imao, sad odlepršaj na temu o Liverpoolu i drži se iste. Štaš koji kurac ovdje?
Odlična utakmica. Malo sam se ukakio kad sam vidio Jony i Marusic na krilima al dobro je ispalo. Acerbi mora startati na EURO, lik je Nesta. Ko bi rekao da će odbrana sa Acerbi Radu i Felipe Luis biti najbolja u calciu?
Radu, bandieraa tako blizu je bio odlaska nakon ljetnog vafancula sa pojedinim u stručnom štabu.
Forza Lazio amore mio!![]()
Pricas o trolanju a polovnjaka Acerbia koji ima 33 godine poredis sa Nestom![]()
![]()
Lik na vrhuncu karijere igra za prosjecni Lazio i to ti neki stoper. Aj ok. Ja trolam. Lol.
@Tomahawk11 ,de malo reguliši ovo jebem ga ja, dokle više će se dozvoljavati spamanje i trollanje tema od jednih te istih likova?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#12154 Re: Serie A
@Gerro, opomena pred isključenje na određeni period.
Ne moraš biti poklopac na svakoj temi.
Pusti ljude da pišu o klubovima za koje navijaju/sipmatiziraju, ne soli ni tebi niko pamet o Liverpoolu.
Ne moraš biti poklopac na svakoj temi.
Pusti ljude da pišu o klubovima za koje navijaju/sipmatiziraju, ne soli ni tebi niko pamet o Liverpoolu.
- AmiĐa_Idriz
#12155 Re: Serie A
Sinoć su Inzaghi i Conte perfektno prikazali dva pravca fudbala u Italiji.
Sa jedne strane klasična talijanština Contea a sa druge Simone sa progresivnim fudbalom koji možda inače i nije tako lako prolazio u Italiji a evo, počelo je. Dosta hrabro ali je uspio. Istina dobio je i vremena što je možda i najvažnija stvar.
Za Contea šteta. Volim ga, dopadaju mi se ljudi koji sa strašću rade posao koji vole, a pogotovo kad je to fudbal. Ali ima ogradu, blokadu. Jel ne smije ili ne želi završiti ono što krene, ne znam. U Chelseau se u prvoj sezoni oslobodio tih okova (ili je ekipa oslobodila njega?) i poderao je Prem. Već u idućoj je uslijedio raspad kada se vratio svojim temeljima.
Što se tiče Skudeta, jesam forzao za Inter
ali mislim da je za njih voz prošao iako je rano a razlika nije neka. Ali ne štima nešto ni u ekipi, vidi se to. Mada, vraćao se Conte i iz dubljeg.
Naravno da bi lijepo bilo vidjeti Lazio kao šampione, pogotovo bi bilo lijepo nagraditi ovakav fudbal koji prezentuju ali sam nekako skeptičan. Imaju dobar niz, a negdje će morati stati. Ključno je kako se nositi sa tim, šampioni pređu preko toga lako, a ovi drugi...
Sa jedne strane klasična talijanština Contea a sa druge Simone sa progresivnim fudbalom koji možda inače i nije tako lako prolazio u Italiji a evo, počelo je. Dosta hrabro ali je uspio. Istina dobio je i vremena što je možda i najvažnija stvar.
Za Contea šteta. Volim ga, dopadaju mi se ljudi koji sa strašću rade posao koji vole, a pogotovo kad je to fudbal. Ali ima ogradu, blokadu. Jel ne smije ili ne želi završiti ono što krene, ne znam. U Chelseau se u prvoj sezoni oslobodio tih okova (ili je ekipa oslobodila njega?) i poderao je Prem. Već u idućoj je uslijedio raspad kada se vratio svojim temeljima.
Što se tiče Skudeta, jesam forzao za Inter
Naravno da bi lijepo bilo vidjeti Lazio kao šampione, pogotovo bi bilo lijepo nagraditi ovakav fudbal koji prezentuju ali sam nekako skeptičan. Imaju dobar niz, a negdje će morati stati. Ključno je kako se nositi sa tim, šampioni pređu preko toga lako, a ovi drugi...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#12156 Re: Serie A
AmiĐa, nisam gledao tu sinoć, ali jesam neke prije i ono što sam primjetio, Inzaghi sa manjim ekipama igra dosta ofanzivno i ako ih uhvati u mašinu, samelje ih.
Sa ovim većim dosta oprezno. Dobro, možda je to i dobro, shvata koliki su limiti odnosno mogućnosti njegove ekipe.
E sad, sinoć se sudario sa Interom gdje imaš, što ti kažeš, talijanštinu Contea, znači da je igrao progresivnije nego sa Juventusom, Napolijem, Romom?!
Sa ovim većim dosta oprezno. Dobro, možda je to i dobro, shvata koliki su limiti odnosno mogućnosti njegove ekipe.
E sad, sinoć se sudario sa Interom gdje imaš, što ti kažeš, talijanštinu Contea, znači da je igrao progresivnije nego sa Juventusom, Napolijem, Romom?!
- AmiĐa_Idriz
#12157 Re: Serie A
Nisu divljali, bili su oprezni ali su i dalje igrali fudbal. Igralo se u intervalima ali se nisu libili ići naprijed.
- tovarish
#12158 Re: Serie A
Tako se pričalo i za Lester, pa su na kraju uzeli titulu jer nije bilo pada u igri.AmiĐa_Idriz wrote: ↑17/02/2020 09:41
Red je da neko skine one sa trona, a meni je svejedno ko će to biti.
- AmiĐa_Idriz
#12159 Re: Serie A
Nije baš zahvalno puno toga porediti sa Leicesterom, ono se ipak desi jednom u x godinatovarish wrote: ↑17/02/2020 14:52Tako se pričalo i za Lester, pa su na kraju uzeli titulu jer nije bilo pada u igri.AmiĐa_Idriz wrote: ↑17/02/2020 09:41
Red je da neko skine one sa trona, a meni je svejedno ko će to biti.
Imao je Leicester pada u igri te sezone, negdje oko nove godine kad su par remija i poraz na Anfieldu vezali, samo što je konkurencija bila užasna. Ovdje je već druga stvar.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#12160 Re: Serie A
Iako mnogi misle da je Juventus tim kojem se najlakše i najčešće dosuđuju penali u Seriji A u praksi to nije slučaj.
Juventusu je u dosadašnjem dijelu sezone dosuđeno osam penala, a ispred Bianconera u tom segmentu su tri tima i to Lecce, Roma i Lazio.
Apsolutni lider po broju dosuđenih penala je Lazio. Rimski tim je u 24 utakmice imao čak 14 kaznenih udaraca. Slijede Roma i Lecce sa po devet penala u svoju korist.
U grupi sa po osam dosuđenih penala kao Juventus još se nalaze Genoa i Atalanta. Interu koji se bori za Scudetto je u do sada svirano sedam kaznenih udaraca.
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#12161 Re: Serie A
14 penala 
Ofirno koliko im se steli jbt. Ali jbg opet nemaju ni promil sanse da osvoje pored Juventusa
Ofirno koliko im se steli jbt. Ali jbg opet nemaju ni promil sanse da osvoje pored Juventusa
- Logovan
#12162 Re: Serie A
Povelika razlika, reklo bi se da im se šilji ovako na prvu, ali sve zavisi koliko je regularnih, a koliko nepostojećih penala.plain vanilla wrote: ↑17/02/2020 15:25Iako mnogi misle da je Juventus tim kojem se najlakše i najčešće dosuđuju penali u Seriji A u praksi to nije slučaj.
Juventusu je u dosadašnjem dijelu sezone dosuđeno osam penala, a ispred Bianconera u tom segmentu su tri tima i to Lecce, Roma i Lazio.
Apsolutni lider po broju dosuđenih penala je Lazio. Rimski tim je u 24 utakmice imao čak 14 kaznenih udaraca. Slijede Roma i Lecce sa po devet penala u svoju korist.
U grupi sa po osam dosuđenih penala kao Juventus još se nalaze Genoa i Atalanta. Interu koji se bori za Scudetto je u do sada svirano sedam kaznenih udaraca.
- relativno84
#12163 Re: Serie A
S tim da Juventus dobije penal za 3 boda, a Lazio cisto da zavrsi tekmu vecom razlikom
Iskreno nije neki problem i da Lazio uzme titulu, cisto da pokazu kako je to moguce i bez previse pumpanja para, mada ima jos previse da se igra, tako da bit ce svega.
Iskreno nije neki problem i da Lazio uzme titulu, cisto da pokazu kako je to moguce i bez previse pumpanja para, mada ima jos previse da se igra, tako da bit ce svega.
- Point.
#12164 Re: Serie A
Sve i jedan penal za Lazio je bio čist kao suza. Isplati se igrati ofanzivno.
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#12165 Re: Serie A
Pa onaj sinoc nije bio npr. Vrlo nategnuto. Minimalan kontakt a po nogama ga nije dotako, ali dokazani dajver Imobile jedva doceko da padne.
-
Bosniacum
#12166 Re: Serie A
Za Lazio je plasman u LP po meni uspjeh, a titula je daleko bez obzira na trenutno stanje na tabeli.
- avetinja
#12167 Re: Serie A
Iskandžijaćemo ih sve!
Poleti Orle!
Poleti Orle!
- Point.
#12168 Re: Serie A
Guranje rukama u 16-tercu kad napadač šutira je penal, čist kao suza. Ni De Vrij ni ostali igrači Intera se nisu bunili.
Slažem se sa ovim. CL i lova, puna šaka brade.
- tovarish
#12169 Re: Serie A
https://www.seriea-pass.com/
Koristi li iko ovo?
+ Edit:
RECEPT ZA PILETINU NA JUVENTINSKI:
Prvo ukradeš pile...
Koristi li iko ovo?
+ Edit:
RECEPT ZA PILETINU NA JUVENTINSKI:
Prvo ukradeš pile...
-
Bosniacum
#12170 Re: Serie A
- pizarro
#12171 Re: Serie A
danas 3 utakmice otkazane zbog corone 
- Rockefeller
-
Bosniacum
#12174 Re: Serie A
Laziu slijede teške dvije naredne utakmice. Bolognu kući nisu dobili od 2015., a Bologna je i ove sezone puno opasnija u gostima. Nakon Bologne slijedi Atalanta u Bergamu.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#12175 Re: Serie A
Lazioooooo