Oglierd mi je jedan od najzanimljivijih likova koje sam do sad sreo u igri.
A onaj master mirror je jebeno creepy. Pogotovo poslije one scene u kafani
Evo jedna za uspomenu

Moderator: Benq

Ironman_88 wrote: ↑11/02/2020 09:28 Facsinantna mi ta opsjednutost slikanjem u igricama (ne hejtam, već mi zanimljivo koliko je maha to uzelo, danas fotkanje dođe skoro kao sub-žanr u igricama).
Meni je mrsko svako malo fotkati a i osjećam se da tako ispadam iz igrice na neki način. Ali volim baciti oko kad neko postavi slike![]()
Averus wrote: ↑11/02/2020 23:49 Završen i TW3: Wild Hunt![]()
SpoilerShowDobio sam ending gdje Ciri "umre" i postane Witcher. Obradovao sam se, po meni je to najbolji ishod.
Malo mi je glupo što kaže da su Geralt i Yenn ostatak života mirno živjeli. Nekako nerealno, s obzirom na to da su im životu preuzbudljivi da bi se tek tako smirli.
Elem, čitam na netu da je kao "best ending" da Ciri postane vladarica. Meni je draže da postane Witcher. Uzevši u obzir sve što znam o njoj, djelovalo mi je da joj je to želja od srca.
Sad me čeka Blood and Wine![]()
![]()

Otključao sam mutacije sinoć. Naletio na Endrege (a i inače ih mrzim samo tako) u nekom polju, nisam ni skontao jarane onaj jedan me dvaput opali i ja leg'oSanskiBiser wrote: ↑16/02/2020 22:37 Pa treba neki school gear da se nabudzis, Ursine ti je najlaksi jer mozes biti tenk.![]()
I trebas mutacije koristiti:
A dobro, ko voli - super. Možda da je od starta tako teška, ne bi mi smetalo. Ali je drastična razlika između base game+HoS i B&W.ferratilis wrote: ↑16/02/2020 22:42 Cijela igra je trebala biti takva. Gameplay u B&W mi je bio bolji nego u glavnom dijelu![]()
da vidis kako je tek kad instaliras Ghost Mode

RE: Vaše voljene PC igre
A new Witcher game will begin development "immediately" after Cyberpunk 2077 is released
https://www.gamesradar.com/new-witcher- ... punk-2077/
![]()
![]()
![]()
![]()