Narod i Pravda (Konakovic)
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#5026 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
čekaj, kakva je razlika između sda i nip?
ps namjerno se pravim budala, ali u suštini, za svakoga tko odvoji malo vremena i objektivnije razmisli, dobiti će jasan odgovor na gore navedeno pitanje. za mene osobno, razlike ne postoji. oba tabora vladaju već 10 godina sarajevom i imamo to što imamo. samo što je nip razotkrio sve kvaziljevičare i dokazao koliko je sarajevo desno nastrojeno i koliko su građani ogrezli u toj ideologiji. i to je jedino što je nip i uradila.
ps namjerno se pravim budala, ali u suštini, za svakoga tko odvoji malo vremena i objektivnije razmisli, dobiti će jasan odgovor na gore navedeno pitanje. za mene osobno, razlike ne postoji. oba tabora vladaju već 10 godina sarajevom i imamo to što imamo. samo što je nip razotkrio sve kvaziljevičare i dokazao koliko je sarajevo desno nastrojeno i koliko su građani ogrezli u toj ideologiji. i to je jedino što je nip i uradila.
- I naravno Dzej
#5027 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
I onda je uletio DF da se spasi što se od ljevice spasiti moze .malakh wrote: ↑14/02/2020 16:27 čekaj, kakva je razlika između sda i nip?
DF je izašao iz svega, svjestan da samo tako može osujetiti Dinin plan i lansirati u orbitu kakvu takvu ljevicu, koja će kompenzirati povjesnu zabludu NS i SDP.
-
The 51st State
#5028 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Jos malo pa ces biti unaprijedena u kiflinog botaHomeSweetHome wrote: ↑14/02/2020 14:51 Sto se rada VIK-a tice, bez ikakve stele zaposlila se meni bliska djevojka, zato jer je stvarno bila najbolja. Konkurisala i ranije, nikad nije ni pozvana.
Tesko da ces profesionalne forumase ubijediti u istinitost tvoje price, po njima svi isto ferceraju kada su takve stvari u pitanju.
-
The 51st State
#5029 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Nipu je jedina konkurencija nasa stranka u smislu kapaciteta i postenih namjera te po nekorumpiranosti kadrova. Iako su na totalno dva razlicita pola proklamativno, ustvsri lice kao jaje jajetu kada su obicni gradjani u pitanju te u modernosti shvatanja demokratije te politike opcenito. Samom tom cinjenicom svjetlosna je razlika izmedju nip i sdamalakh wrote: ↑14/02/2020 16:27 čekaj, kakva je razlika između sda i nip?
Tvoj osobni dozivljaj nike relevantan i tezak je cca 1 glas, srecom.
Last edited by The 51st State on 14/02/2020 17:29, edited 1 time in total.
-
MUNAFIK
#5030 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
A transparentno zaposleni novi policajci, a transparentne javne nabavke, a imenovanje nestranackog kadra, zapocet proces transparentnosti svih vladinih procesa i aktivnosti protiv strabackog zaposljavanja, a javno prozivanje i dokazivanje kriminalnih radnji SDA direktora, a suprostavljanje prosilanju sile i krsenja zakona i ustava SDA delegata u KS itd...malakh wrote: ↑14/02/2020 16:27 čekaj, kakva je razlika između sda i nip?
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#5031 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
transparetno uposleni novi policajci sto je tebi netko rekao da nisu imali stelu? takvih poznajem na desetine koji i danas tvrde da nisu imali stelu, a stela im bio tadasnji ministar nermin pecanac. ako o takvoj transparentnosti pricamo, onda jeste transparentno i o policiji mozemo do sutra pisati, jer ju odlicno poznajem i odgovorno tvrdim da se u tom segmentu nista nije promijenilo, niti se pokusalo promijeniti.MUNAFIK wrote: ↑14/02/2020 17:21A transparentno zaposleni novi policajci, a transparentne javne nabavke, a imenovanje nestranackog kadra, zapocet proces transparentnosti svih vladinih procesa i aktivnosti protiv strabackog zaposljavanja, a javno prozivanje i dokazivanje kriminalnih radnji SDA direktora, a suprostavljanje prosilanju sile i krsenja zakona i ustava SDA delegata u KS itd...malakh wrote: ↑14/02/2020 16:27 čekaj, kakva je razlika između sda i nip?
https://mup.ks.gov.ba/nabavke/plan
eto javnih nabavki i konkretno reci sto se promijenilo? kako se ranije radilo, tako se i nastavilo, a da je nesto transparentnije, bas i nije, vec identicno kao ranije.
imenovanje nestranackog kadra? nemojte se brukati. svi znamo da je to stranacki kadar koji je doveden tu da radi po stranackim direktivama i termin nestranacki kadar danas ne postoji. ne mozes za nekoga reci da je nestranacki, a isti taj sjedi u prvom redu na stranackom skupu.
glede stranackog zaposljavanja. sestra neire dizdarevic nije dosla preko stranke, amela topuz takodjer, onaj vernes iz nase stranke isto tako? oni su prije nego li su dobili posao, uzeli ispisnicu iz stranke i onda se zaposlili?
vlada je bolja od prethodnih, doista jeste. lakse se disalo i slusali su glas gradjana i to nitko ne moze osporiti, ali je bilo i ogrominh gafova koji su se olako pripisivali neiskustvu. pokazali su svima sto je dobar pr i u tome su dobili podrsku ambasade velike brijtanije i americke ambasade. iste te dvije ambasade najavljuju identican projekat i podrsku novoj vladi, oni ce raditi na trasparernosti i hocemo li i njih hvaliti ili cemo ih kidati svaki dan, ostaje da se vidi.
-
mishic
#5032 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Mnogo šta bih razumio i shvatio ali ovo da su građani bili "prepoznali" nešto "novo", nešto "dobro" itd. u toj bivšoj vladi, u kojoj je daleko najgora karika bio Konaković, ne mogu i neću shvatiti. Ko je to prepoznao, koji građani?!!
Da je Konaković u rangu, i gori od mnogih ranijih, jasno je svima. Ali gdje on i njegovi vide tu podršku nikome nije jasno.
Hahahahhaa, njih dvojica a ja i babo sami!
Da je Konaković u rangu, i gori od mnogih ranijih, jasno je svima. Ali gdje on i njegovi vide tu podršku nikome nije jasno.
- ultima_palabra
#5033 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Polako, vidjet ces u oktobru.mishic wrote: ↑14/02/2020 18:07 Mnogo šta bih razumio i shvatio ali ovo da su građani bili "prepoznali" nešto "novo", nešto "dobro" itd. u toj bivšoj vladi, u kojoj je daleko najgora karika bio Konaković, ne mogu i neću shvatiti. Ko je to prepoznao, koji građani?!!
- I naravno Dzej
#5034 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Tresu li se SDA gaće kako će se u Oktobru proći ? Ne znam šta se sekiraju sitni SDA uhljebi, u drzavnoj su službi zaštićeni kao međedi.Jedino ove časne SDA tender-tajkun Age i Begovi imaju razloga za zabrinutost da neće moći i dalje krasti vodu,ili ne plaćati smeće,ili kupovati trafike od 250 000, ili ubijati tuđu djecu.mishic wrote: ↑14/02/2020 18:07 Mnogo šta bih razumio i shvatio ali ovo da su građani bili "prepoznali" nešto "novo", nešto "dobro" itd. u toj bivšoj vladi, u kojoj je daleko najgora karika bio Konaković, ne mogu i neću shvatiti. Ko je to prepoznao, koji građani?!!
- HomeSweetHome
#5035 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ma sta me briga, nek pricaju da sam bot, to ne mijenja cinjenicu da je zena dobila posao a ja sam apsolutno sigurna da nije imala stelu.The 51st State wrote: ↑14/02/2020 17:05Jos malo pa ces biti unaprijedena u kiflinog botaHomeSweetHome wrote: ↑14/02/2020 14:51 Sto se rada VIK-a tice, bez ikakve stele zaposlila se meni bliska djevojka, zato jer je stvarno bila najbolja. Konkurisala i ranije, nikad nije ni pozvana..
Tesko da ces profesionalne forumase ubijediti u istinitost tvoje price, po njima svi isto ferceraju kada su takve stvari u pitanju.
Na nista to, jebo to, da prostis, svi je to isto, kifla je najgori, pu puMUNAFIK wrote: ↑14/02/2020 17:21A transparentno zaposleni novi policajci, a transparentne javne nabavke, a imenovanje nestranackog kadra, zapocet proces transparentnosti svih vladinih procesa i aktivnosti protiv strabackog zaposljavanja, a javno prozivanje i dokazivanje kriminalnih radnji SDA direktora, a suprostavljanje prosilanju sile i krsenja zakona i ustava SDA delegata u KS itd...malakh wrote: ↑14/02/2020 16:27 čekaj, kakva je razlika između sda i nip?
-
sahara1428
#5036 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Dino na "steroidima"
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#5037 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Eno konakovic podrzava poziv na jedinstvo probosanskih stranaka. Zlobnici bi rekli, priblizavanje sda stranci 
- madner
#5038 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
To je jedini nacin da ova igra oni nas napadaju Bakir nas brani ne uspije.
- Prpa.ba
#5039 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Za sada jako uspjesno sebi pravi win-win situacije u raznim okolnostima. Osjecaj za tajming vrhunski, retorika ni milimetra ne odstupa od desnog centra i percipiranog Alijinog "narodskog puta", SDA ce imati puno problema sa NiP-om, definitivno smo dobili bosanski lonac Bandica i Vucica. 
- drug_profi
#5040 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
SDA nije probosanska stranka. Ona je u grupi antidrzavnih stranaka koje su uzrokovale egzodus, siromastvo i bezakonje u ovoj zemlji.izvrsni direktor wrote: ↑15/02/2020 10:20 Eno konakovic podrzava poziv na jedinstvo probosanskih stranaka. Zlobnici bi rekli, priblizavanje sda stranci![]()
- bunk
#5041 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Kakva gomila gluposti...
-
izvrsni direktor
#5042 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
kad vidim ovo: jedinstvo probosanskih stranaka najezim se. znam da je to od sda izmisljeno, i da sluzi samo za jacanje nacionalizma na svih stranama. a taj poziv na jedinstvo je nastao kao posljedica dogovorenih sranja izmedju tri strane.drug_profi wrote: ↑15/02/2020 21:54SDA nije probosanska stranka. Ona je u grupi antidrzavnih stranaka koje su uzrokovale egzodus, siromastvo i bezakonje u ovoj zemlji.izvrsni direktor wrote: ↑15/02/2020 10:20 Eno konakovic podrzava poziv na jedinstvo probosanskih stranaka. Zlobnici bi rekli, priblizavanje sda stranci![]()
prije par mjeseci sam spominjao ovdje, sad sam jos sigurniji, past ce mtvih glava u svrhu jacanje sda pozicije. nazalost
-
putokaz1
#5043 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ma kakav Kifla samo Bakir neda Dodiku da se ocijepi

- I naravno Dzej
#5044 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Tačno.Naravno da je izmišljeno jer je to SDA udica za hvatanje u kolo gdje su oni kolovođe,a svirači uvijek zasviraju pred izbore.Prošle je izbore Bakir svirao "Ukidanje naziva RS" međutim hit je evo zaboravljen,ali je obožavaocima poklonjen ovaj novi.Po meni pogrešno od strane Konakovića ovo prihvatanje poziva Probosanskih stranaka.Nisam ni cuo kad je taj opštenarodni i svepartijski poziv i upućen.Jeste da je Konaković kasnije u saopštenju spočitao SDA prepuštanje funkcija SNSD-u,međutim i u tim je konstatacijama preblag.Mislim da bi prema SDA isto trebao biti konzistentan kao što je u Kantonu.izvrsni direktor wrote: ↑15/02/2020 22:43 kad vidim ovo: jedinstvo probosanskih stranaka najezim se. znam da je to od sda izmisljeno, i da sluzi samo za jacanje nacionalizma na svih stranama. a taj poziv na jedinstvo je nastao kao posljedica dogovorenih sranja izmedju tri strane.
prije par mjeseci sam spominjao ovdje, sad sam jos sigurniji, past ce mtvih glava u svrhu jacanje sda pozicije. nazalost
- meme_machine
#5045 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Po vama Konakovic treba navijati za Dodika samo da ide kontra SDA, a principijelnost kroz prozor treba izbaciti
Covjek je desni centar i privlaci taj dio politickog spektra, nije anti-SDA reakcionar
Covjek je desni centar i privlaci taj dio politickog spektra, nije anti-SDA reakcionar
-
izvrsni direktor
#5046 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
zajebi tu pricu "ako nisi s nama onda si s njima.."meme_machine wrote: ↑16/02/2020 02:54 Po vama Konakovic treba navijati za Dodika samo da ide kontra SDA, a principijelnost kroz prozor treba izbaciti![]()
za dodika navijaju sda-ovci, to je valjda dovoljno. kazu da se u sda centrali redovno ponavlja na sastancima: bez jakog dodika nema ni jake sda...
pricamo o tome da ne treba nasjedati na izrezirane svadje i prijastajati na sda pozive na jedinstvo bh patriotski straka, gdje samim tim i on sda istice kao nosilac tog jedinstva, organizatora otpora.
- Nespin
#5047 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Last edited by Nespin on 13/02/2022 19:35, edited 1 time in total.
- Styling
#5048 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Dobro, a sta ti mislis da ostale strnake trebaju uraditi? Kupiti kokice i gledati sa tribina kako nam Dodik svima pamet razvlaci. Kada su interesi RS u pitanju, tamo su i pozicija i opozicija k’o jedan. Treba mu pokazati da bez obzira na razlike i trvenja koja postoje medju strankama u Federaciji kada je drzava u pitanju svi smo na istoj strani.izvrsni direktor wrote: ↑16/02/2020 03:38zajebi tu pricu "ako nisi s nama onda si s njima.."meme_machine wrote: ↑16/02/2020 02:54 Po vama Konakovic treba navijati za Dodika samo da ide kontra SDA, a principijelnost kroz prozor treba izbaciti![]()
za dodika navijaju sda-ovci, to je valjda dovoljno. kazu da se u sda centrali redovno ponavlja na sastancima: bez jakog dodika nema ni jake sda...
pricamo o tome da ne treba nasjedati na izrezirane svadje i prijastajati na sda pozive na jedinstvo bh patriotski straka, gdje samim tim i on sda istice kao nosilac tog jedinstva, organizatora otpora.
-
neon-x
#5049 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Dino je definitivno na steroidima i bojim se da ce to biti jedina razlika u odnosu na svoju mater kada potpuno stasa. Ove slike iz Zenice su prilicno strasne. Skupina Fudinih uhljeba i malih oportunista. Ne sumnjam da je tako i u ostalim gradovima gdje se ekspresno siri bez ikakve selekcije. Bojim se da bi nas jos jednom mogao jahati isti profil parazita, samo ovaj put na steroidima.
- I naravno Dzej
#5050 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ne treba navijati za Dodika, ali ni stav stranke i njega po ovim pitanjima ne treba biti :"Bakire onako ćemo kako ti kažeš".meme_machine wrote: ↑16/02/2020 02:54 Po vama Konakovic treba navijati za Dodika samo da ide kontra SDA, a principijelnost kroz prozor treba izbaciti![]()