Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
rajvosaxo wrote: ↑14/02/2020 11:29
Nego sta cemo kad Doda udari granicu ?
Kako ce se u grad na posao ili u nabavke, a i kako cemo mi na klopu
Kakvu ba granicu, uozbiljite se.
Btw, i Dodo radi u gradu.
Jeb'o tu politiku koja dozvoli da mu od srca drzave granicni prelaz bude manje od 2 km....Ako bude kakve nezavisnosti RS ocekujem granicu na Drini, ako ne tamo onda na Palama
rajvosaxo wrote: ↑15/02/2020 00:41
Ma ja se za*ebajem, zivim na braniku otadzbine, svakodnevno oslonjen na Tropic, Kitchen, Toplik itd.
Picim redovno i na Pale, pa kako sad ovaj laje, stalno zamisljam i ustvari sega mi kako bi to izgledalo.
A opet, mozda sam i naivan, mozda mi bude karaula ispred kuce
Ma priča za šire narodne mase. Popričaj malo sa pismenijom rajom u Lukavici šta misle o tome.
Btw, šta ima u Kitchenu da valja?
rajvosaxo wrote: ↑15/02/2020 00:41
Ma ja se za*ebajem, zivim na braniku otadzbine, svakodnevno oslonjen na Tropic, Kitchen, Toplik itd.
Picim redovno i na Pale, pa kako sad ovaj laje, stalno zamisljam i ustvari sega mi kako bi to izgledalo.
A opet, mozda sam i naivan, mozda mi bude karaula ispred kuce
Ma priča za šire narodne mase. Popričaj malo sa pismenijom rajom u Lukavici šta misle o tome.
Btw, šta ima u Kitchenu da valja?
united bosnae wrote: ↑15/02/2020 22:43
Je li Istocno Sarajevo ono naselje sto se nalazi jugozapadno od Sarajeva?
I ja se uvijek cudim sto ga zovu istocno Sarajevo kada ocigledno nije na istoku
Pale i Sokolac su takodje opstine Istocnog Sarajeva, koliko poznajem strane svijeta one su prema istoku.
Nece se oni bunilti da vrate staro ime kad ih preCednik povede u avanturu zvanu nezavisnost.
mahalik wrote: ↑16/02/2020 21:02
a vi kod njih kupujte stanove
Sto samo nek je veselo, dok god ne zakrce ulicu gdje vozis neka masu cim god oce vjerske stvari me ne interesuju. Isto kao da se zali neki katolik zbog iftara na otvorenom ili defilea svrsenika medrese itd itd
JThomas wrote: ↑17/02/2020 09:37
nikad se nizašta nisu okupili, rekao bi čovjek mala švica tamo.
Pa dok su oslonjeni na Sarajevo, poprilicno se dobro zivi u odnosu na druge krajeve eresa. Nazalost, drzavno uredjenje u kojem mozes negirati drzavu, genocid, i biti placen iz drzavne kase, cini zivot lagodnijim...
Auta uklonjena, bageri uveliko kopaju. Jucer prosao, i bas mi cudno, gdhe ce tu zgradu uklopiti...
Trebali su i stanari reagovati, a i naša strana je na arbitraži trebala tražiti da se na vede da se regulacionim planom neće dirati u atomsko sklonište, parking i zelene površine,...al' kaki smo, dobro je da i ovo imamo