Ovo za Bh blok sam zadnji put vidio u Antwerpenu u jednoj kafani. Dosao Suljo sa broda i doso sa Mujom lokalcem da popiju koje pice. Tu sasvim slucajno nalete na Antu i Peru koji igraju karti. I Mujo kao ne bi da igra ali premuntase ga a on Sulju. I izgubi Suljo pola plate. Kad sutra dovodi Ante prijatelja a Pero i Mujo igraju i kao slucajno nastrada prijatelj...pici wrote: ↑14/02/2020 17:14i sad zamisli da je BH blok onda pod pritiskom smuČka sdO zeleni kadar prihvatio i mjest sbb-a uletio u ovakvu koaliciju, koji bi to potop bio i ovo malo gradjanske opcije sto je ostalo... sdO je zlo i oni hoce samo svoj tor i na tome rade decenijama... najegzatniji primjer je bio onaj pred popis bitno je bitnut bosnjak... ja sam utefterio nickove koji su mi se izrugivali na bosanstvo a skoro svi su stroga dijaspora i dezerteri-podrumasi...cadburry wrote: ↑14/02/2020 13:39
Samo da podsjetimo da kojim slučajem SDA nije provodila svoju anti-bošnjačku i anti-bosansku politiku, od ovih 15 delegata u Domu naroda, osovina Dodik-Čović ne bi imala 8 delegata, nego 6.
Ovako, Dušanka Majkić govori u ime bošnjačkih povratnika u RS, koji su svoj glas na izborima dali SDA, da bi izabrani zastupnici SDA, taj glas i svoje povjerenje prenijeli na Dušanku Majkić.
Ovo u stilu Arapovica