Upravo tako.
Demokratska fronta Željko Komšić
- Nespin
#43677 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Last edited by Nespin on 13/02/2022 19:35, edited 1 time in total.
- shbc
#43678 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Vidim neki se ovdje i dalje tjese da Zlatni lazov nije imao nikakav uticaj na homogenizaciju i radikalizaciju Hrvata... Lijepo li je zivjeti u svijetu gdje ti pamcenje ne ide vise od godine unazad, pa se ne sjecas da je HDZ prije Komsica zapravo i imao opoziciju.
-
ultrajvosa 1987
#43679 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Smislit ne mogu SDP, ljevicu generalno i tu opciju....
Glasanje me zanima ko lanjski snijeg, nakon 20g odlucim glasat i naravno za Komsica, jos je i navijac anamo onih, tobe jarabi..i sve to pregrmim u sebi i dam mu glas, samo protiv krivoustog.
Davno sam vazio i bio protiv da on bude "biran Hrvatima" , jos kao zlatni ljiljan...al je krivousti uspio i mene okrenut protiv sebe i njegove antibosanske politike, da ne kazem ustaske.
Sad levat izda sve i ode sa lopovima iz SDA , i uz sve ove gore navedene razloge i koaliranje sa SDA da sutra bude glasanje opet bi glaso za njega, jer bolje i on takav nego ustasa Covic.
Ovakvih glasaca kao ja ima koliko hocete, i naravno da HDZ kandidat vise nikad nece uci u predsjednistvo, bar se nadam da smo toliko pametni, ako mora cetnik ne mora mu vala i brat ustasa.
Glasanje me zanima ko lanjski snijeg, nakon 20g odlucim glasat i naravno za Komsica, jos je i navijac anamo onih, tobe jarabi..i sve to pregrmim u sebi i dam mu glas, samo protiv krivoustog.
Davno sam vazio i bio protiv da on bude "biran Hrvatima" , jos kao zlatni ljiljan...al je krivousti uspio i mene okrenut protiv sebe i njegove antibosanske politike, da ne kazem ustaske.
Sad levat izda sve i ode sa lopovima iz SDA , i uz sve ove gore navedene razloge i koaliranje sa SDA da sutra bude glasanje opet bi glaso za njega, jer bolje i on takav nego ustasa Covic.
Ovakvih glasaca kao ja ima koliko hocete, i naravno da HDZ kandidat vise nikad nece uci u predsjednistvo, bar se nadam da smo toliko pametni, ako mora cetnik ne mora mu vala i brat ustasa.
- shbc
#43680 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Samo ti glasaj za njega. Pa cemo zbog ikebana funkcije sve vise trpiti blokade HDZ-a i SNSD-a. Dobra vam je taktika.ultrajvosa 1987 wrote: ↑14/02/2020 17:07 Smislit ne mogu SDP, ljevicu generalno i tu opciju....
-
ultrajvosa 1987
#43681 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Sreca pa su bez ikebana funkcija HDZ i SNSD kao i braca im iz SDS i PDP probosanski orijentisani, i uvijek rade za drzavu , naravno osim kad mi glasamo za "nelegitimnog". Kada je ono bila samouprava i Jelavic, jel bio nelegitimni Hrvat u Predsjednistvu ? Kad je ono Visoki predstavnik pomeo one iz SDS? Vjerujem sve zbog enormonog zalaganja za napredak BiH, i jednih i drugih.shbc wrote: ↑14/02/2020 17:12Samo ti glasaj za njega. Pa cemo zbog ikebana funkcije sve vise trpiti blokade HDZ-a i SNSD-a. Dobra vam je taktika.ultrajvosa 1987 wrote: ↑14/02/2020 17:07 Smislit ne mogu SDP, ljevicu generalno i tu opciju....
Nesto ne mogu da se sjetim kad je to sve bilo ?
Uglavnom, nek i mrtvi SDP sutra kandiduje nekoga umjesto Komsica moj glas ce dobiti.
Naravno nema potrebe da sad mi ulazimo u neku diskusiju, ipak sam ja rekreativac na ovim temam, sto ne znaci da nesto i ne znam, a ti si pak profi.
Sretno, sve nabolje.
- shbc
#43682 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ovim postom pokazujes drugacije. Obzirom da su ovo besmislice sto si napisao. I nikakve veze nema sa onim sto sam ti ja rekao. Al' eto... Neka je najbitnije sto Latin ne sjedi u Predsjednistvu. To sto ce zbog te funkcije se udruziti sa Laktasenkom i blokirati sve ostalo... Jebo to.ultrajvosa 1987 wrote: ↑14/02/2020 17:24Sreca pa su bez ikebana funkcija HDZ i SNSD kao i braca im iz SDS i PDP probosanski orijentisani, i uvijek rade za drzavu , naravno osim kad mi glasamo za "nelegitimnog". Kada je ono bila samouprava i Jelavic, jel bio nelegitimni Hrvat u Predsjednistvu ? Kad je ono Visoki predstavnik pomeo one iz SDS? Vjerujem sve zbog enormonog zalaganja za napredak BiH, i jednih i drugih.shbc wrote: ↑14/02/2020 17:12Samo ti glasaj za njega. Pa cemo zbog ikebana funkcije sve vise trpiti blokade HDZ-a i SNSD-a. Dobra vam je taktika.ultrajvosa 1987 wrote: ↑14/02/2020 17:07 Smislit ne mogu SDP, ljevicu generalno i tu opciju....
Uglavnom, nek i mrtvi SDP sutra kandiduje nekoga umjesto Komsica moj glas ce dobiti.
Naravno nema potrebe da sad mi ulazimo u neku diskusiju, ipak sam ja rekreativac na ovim temam, sto ne znaci da nesto i ne znam, a ti si pak profi.
Sretno, sve nabolje.
- bingov buraz
#43683 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nije ga niko gurao koliko Čović smještajući se u Dodikov anus.Hafis wrote: ↑14/02/2020 13:30 Jebote, pa svaki drugi na ovom forumu je barem jednom glasao za ŽK., a mnogi i više puta.
Evo, zanemarite moje pobude i razloge zbog kojih ga ne volim, ali zar stvarno treba biti neki genij pa nakon dvadeset godina skontati o kakvoj se osobi radi, tj. koje su joj moralne, a da ne govorimo intelektualne i karakterne osobine.
Jebote, da ga oni hinjavci iz svojih kalkulantskih pobuda nisu gurali kao Hrvata, taj bi se već davno raspadao o ciroze ili bio eksponat u nekom klubu polulizliječenih alkoholičara.
Malo je licemjerno od današnjih napadača na lik i djelo dotičnog što su se tolike godine pravili da ne vide o kakvoj se osobi radi, mada su toga bili itekako svjesni. E sad, kada je igračka promijenila vlasnika, zapomagaj.
-
Hafis
#43684 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
To je pitanje upravo za Komšićeve glasače koji se brinu da Čović ne uđe u predsjedništvo.Nespin wrote: ↑14/02/2020 15:56Hafis wrote: ↑14/02/2020 14:44 Sam potvrđuješ ono što sam napisao. Ako ste već tražili odgovor na čovića, što niste barem našli neku alternativu, neku ličnost...čovjeka, a ne ovog pijanog jazavca. To govori o pravoj namjeri, a ne o nekim idealima, patrijotizmu, antifašizmu i sličnim šupljacima kojima filuju neobrazovanu masu.
Jedno pitanje za tebe: znaš li koliko je Martin Raguž dobio glasova u Sarajevu 2014. godine? Pogledaj rezultate izbora, malo izuči gradivo. Je li on bio ta neka prihvatljiva "alternativa, neka ličnost...čovjek", umjesto ovog "pijanog jazavca"? Većini Hrvata očito nije, jer im se i dalje više sviđala Čovićeva radikalna priča, te je na kraju ubjedljivo i pobijedio.
Martin je dobio popriličan broj ''hrvatskih'' glasova, ali mu je za pobjedu trebala pomoć upravo tih zabrinutih komšićevih glasača (budući je te godine on silom zakona morao apstinirati od te fotelje)?
I što misliš zašto ga je zaobišlo tih 200-300 tisuća komšinih glasače ??
Nije dovoljno ''naš'', to jest ipak on nije politički Bošnjak, ni blizu originalu.
Uostalom, da se Papa kandidirao 2018. godine po ovakvom izbornom zakonu i njega bi Komšo s lakoćom pobijedio.
Što se tiče 2022., Čović se vjerojatno neće kandidirati, tako da će Komšo morati dobro razraditi predizbornu ''mitraljesku'' kampanju, mnogo jaču i bezobrazniju nego prošli put.
-
deny_s
#43685 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nije on sigurno,u željkeca je svaka druga,ma hajte,molim vaslast mohicans wrote: ↑14/02/2020 00:07Ma kakav Zeljkan, on ovo nije u stanju napisati. Ovo je neko osvjezenje, mozda je Reuf ili Suljaga!Styling wrote: ↑13/02/2020 21:26Zeljko, ti li si?MuaDib wrote: ↑13/02/2020 21:21 Pretjerano vjerovanje Dinokiju, svima Vama će se obiti o glavu. Ali biće kasno kada nastupi teško i bolno otrežnjenje i kad DF ostane sam na braniku socijaldemokratije. SDP, a pogotovo NS neće i nemaju snage da shvate, da su postali stražnja vuča projekta koji se zove trajno istiskivanje lijevih i građanskih strujanja među Bošnjacima. Potonji su imali poziv da kroz BH blok vode procese, ali ne mogu jer će SDP oprat avaz, a NS klix, ne mogu je je će ih orator nadigrati u duelima, ne mogu jer nisu idealni uslovi. Historijsku šansu su prokockali i još se ljute što DF neće da učestvuje u tome.
Ne morate vjerovat u to, niko vas ne tjera. Ali od DF praviti političko čudovište, zarad nade da je Dinokio lijek za ovakvo društvo, je imbecilno shvatanje politike. Jalova politika u SDP i NS je dopustila da ih vodi jedan politički radikal, koji ih je do jučer nazivao antibošnjačkim elementom. I kao razumna osoba ja od tog pakta ne mogu očekivati ništa. Osim stvaranja političkog oksimorona čije će liste predvoditi NiP, čije će liste kreirati Dinokio i iskoristiti glasove ljevice, kao korektivni faktor svoje političke moći, koju će radi ravnanja računa listom isporučiti SDA.
U DF nije niko lud dopustiti da ih ko guske u magli vodi jedan diletant, samo zato što dobro govori o navodnim izdajnicima. Jedine guske u magli su sarajevski ogranci SDP i NS, koje parališe strah od medijskih udara. Koji su povijesni rezultat ljevice, nakon debakla 2014. godine isporučili minornoj lokalističkoj stranci. Stranci čiji je duhovni guru muftija iz srbijanskog parlamenta, a ideološko crpilište jedna opskurna organizacija kodnog imena BANU. A cilj je davno osmišljen, stvoriti uslove za radikalizaciju ljevice i nasloniti je na projekat čija je jedina svrha akumulirati i kanalisati političku moć koja je ispala iz spektra SDA. Cjelokupan tok događaja ide u navedenoj tezi, posebno kada se vidi s kojom količinom emocionalnog naboja se samo ovdje govori protiv DF. Koji je gle čuda osmislio Dinokio. Jer se DF drznuo upustiti u politički rizik i ući u vlast, ne da djeli moć i ineterese sa SDA. Već da ih pokuša spriječiti da naprave još veću štetu. Što je najbolje pokazao ANP, od kog bi se odustalo da nije bilo nepokolebljivog stava Željka Komšića.
-
ultrajvosa 1987
#43686 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Naravno da su besmislice profesionalcu kao tebi, jer samouprava i ciscenje SDS kadra je bilo zbog rahatluka BiH, a ne blokada i egzibicija HDZ i SDS tad, a SNSD sad. Kazem ti sve je evo 25g med i mlijeko do "nelegitimnog", sve bilo odblokirano, svjetlosnim godinama smo napredovali sa probaZnia politikom HDZ i SDS, bas sad izenada sve se blokira. Naravno udruzivanje HDZ sa SDS nije nikad bilo od 1991 -1995, samo neki zli jezici izmisljaju babske price o senlucenju po Gracu Karadzica i Bobana. Jbg , zao mi je sto ih nelegitimni udruzi HDZ i SNSD, inace oni nikad ne bi ni pomislili na udruzivanje, jer jel da Dodik nije kontra BiH kao ovi iz SDS.shbc wrote: ↑14/02/2020 17:30Ovim postom pokazujes drugacije. Obzirom da su ovo besmislice sto si napisao. I nikakve veze nema sa onim sto sam ti ja rekao. Al' eto... Neka je najbitnije sto Latin ne sjedi u Predsjednistvu. To sto ce zbog te funkcije se udruziti sa Laktasenkom i blokirati sve ostalo... Jebo to.ultrajvosa 1987 wrote: ↑14/02/2020 17:24Sreca pa su bez ikebana funkcija HDZ i SNSD kao i braca im iz SDS i PDP probosanski orijentisani, i uvijek rade za drzavu , naravno osim kad mi glasamo za "nelegitimnog". Kada je ono bila samouprava i Jelavic, jel bio nelegitimni Hrvat u Predsjednistvu ? Kad je ono Visoki predstavnik pomeo one iz SDS? Vjerujem sve zbog enormonog zalaganja za napredak BiH, i jednih i drugih.
Sretno, sve nabolje.
Rekoh ti, ti si ipak profi, ti sve znas.
Latin si mozda ti, ja takve ne poznajem.
Hrvat i ustasa nisu isto, naravno i to znas. Al kako ti rece, jebo to.
- spreca
#43687 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
da ne trazim tvoj post gdje si Mesica i Josipovica nazavao naj pogrdnijim rjecima, pa cak si Kosorku nazvao nesto kao izlapela baba,Za Racana si reka isto da nema sanse pred onom blondom alapacom i ti bi sad da ti mi izaberemo nesto po tvojoj volji, nema dovoljno dobrog ercegovca za toHafis wrote: ↑14/02/2020 14:44 Sam potvrđuješ ono što sam napisao. Ako ste već tražili odgovor na čovića, što niste barem našli neku alternativu, neku ličnost...čovjeka, a ne ovog pijanog jazavca. To govori o pravoj namjeri, a ne o nekim idealima, patrijotizmu, antifašizmu i sličnim šupljacima kojima filuju neobrazovanu masu.
-
swanfilter
#43688 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Hafize, bio je Kukic alternativa, pa ste mu lijepo dali do znanja da to nije za njega ...
- shbc
#43689 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Dobro ti to nadrobi bez da si opet skontao sta pisem. Svaka cast. Zato i glasate za Zlatnog lazova. Uopste ne slusate sta drugi pricaju, vec samo vrtite svoju matricu. Bez obzira imala ona veze sa temom ili ne.ultrajvosa 1987 wrote: ↑14/02/2020 18:00Naravno da su besmislice profesionalcu kao tebi, jer samouprava i ciscenje SDS kadra je bilo zbog rahatluka BiH, a ne blokada i egzibicija HDZ i SDS tad, a SNSD sad. Kazem ti sve je evo 25g med i mlijeko do "nelegitimnog", sve bilo odblokirano, svjetlosnim godinama smo napredovali sa probaZnia politikom HDZ i SDS, bas sad izenada sve se blokira. Naravno udruzivanje HDZ sa SDS nije nikad bilo od 1991 -1995, samo neki zli jezici izmisljaju babske price o senlucenju po Gracu Karadzica i Bobana. Jbg , zao mi je sto ih nelegitimni udruzi HDZ i SNSD, inace oni nikad ne bi ni pomislili na udruzivanje, jer jel da Dodik nije kontra BiH kao ovi iz SDS.shbc wrote: ↑14/02/2020 17:30Ovim postom pokazujes drugacije. Obzirom da su ovo besmislice sto si napisao. I nikakve veze nema sa onim sto sam ti ja rekao. Al' eto... Neka je najbitnije sto Latin ne sjedi u Predsjednistvu. To sto ce zbog te funkcije se udruziti sa Laktasenkom i blokirati sve ostalo... Jebo to.ultrajvosa 1987 wrote: ↑14/02/2020 17:24
Sreca pa su bez ikebana funkcija HDZ i SNSD kao i braca im iz SDS i PDP probosanski orijentisani, i uvijek rade za drzavu , naravno osim kad mi glasamo za "nelegitimnog". Kada je ono bila samouprava i Jelavic, jel bio nelegitimni Hrvat u Predsjednistvu ? Kad je ono Visoki predstavnik pomeo one iz SDS? Vjerujem sve zbog enormonog zalaganja za napredak BiH, i jednih i drugih.
Sretno, sve nabolje.
-
zippoo87
#43690 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
sve napisano stoji ali bolje je da je vecina konacno progledala,nego da nikada ne progledajuHafis wrote: ↑14/02/2020 13:30 Jebote, pa svaki drugi na ovom forumu je barem jednom glasao za ŽK., a mnogi i više puta.
Evo, zanemarite moje pobude i razloge zbog kojih ga ne volim, ali zar stvarno treba biti neki genij pa nakon dvadeset godina skontati o kakvoj se osobi radi, tj. koje su joj moralne, a da ne govorimo intelektualne i karakterne osobine.
Jebote, da ga oni hinjavci iz svojih kalkulantskih pobuda nisu gurali kao Hrvata, taj bi se već davno raspadao o ciroze ili bio eksponat u nekom klubu polulizliječenih alkoholičara.
Malo je licemjerno od današnjih napadača na lik i djelo dotičnog što su se tolike godine pravili da ne vide o kakvoj se osobi radi, mada su toga bili itekako svjesni. E sad, kada je igračka promijenila vlasnika, zapomagaj.
ovaj balkanski poluotok je takav da je narod povodljiv,lako ih zavesti i prevesti zedne preko vode...pa to se radi barem zadnjih 100 godina i narod opet nanovo nasjeda
ima za ovo vise razloga ali ne treba se cuditi...meni su ovi sto "nadodju" i progledaju OK,gori su mi ovi sto vide a namjerno lizu guzice drugim,zbog licnih interesa,ovakvi mi se gade ,i politicari i forumasi i ljudi koje znam privatno
najgora sorta ljudi su ti ulizice
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#43691 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Blokade kohe traju jos od bobana i karadzica su prestale da postoje izborom komsica u predsjednistvo.ultrajvosa 1987 wrote: ↑14/02/2020 18:00Naravno da su besmislice profesionalcu kao tebi, jer samouprava i ciscenje SDS kadra je bilo zbog rahatluka BiH, a ne blokada i egzibicija HDZ i SDS tad, a SNSD sad. Kazem ti sve je evo 25g med i mlijeko do "nelegitimnog", sve bilo odblokirano, svjetlosnim godinama smo napredovali sa probaZnia politikom HDZ i SDS, bas sad izenada sve se blokira. Naravno udruzivanje HDZ sa SDS nije nikad bilo od 1991 -1995, samo neki zli jezici izmisljaju babske price o senlucenju po Gracu Karadzica i Bobana. Jbg , zao mi je sto ih nelegitimni udruzi HDZ i SNSD, inace oni nikad ne bi ni pomislili na udruzivanje, jer jel da Dodik nije kontra BiH kao ovi iz SDS.shbc wrote: ↑14/02/2020 17:30Ovim postom pokazujes drugacije. Obzirom da su ovo besmislice sto si napisao. I nikakve veze nema sa onim sto sam ti ja rekao. Al' eto... Neka je najbitnije sto Latin ne sjedi u Predsjednistvu. To sto ce zbog te funkcije se udruziti sa Laktasenkom i blokirati sve ostalo... Jebo to.ultrajvosa 1987 wrote: ↑14/02/2020 17:24
Sreca pa su bez ikebana funkcija HDZ i SNSD kao i braca im iz SDS i PDP probosanski orijentisani, i uvijek rade za drzavu , naravno osim kad mi glasamo za "nelegitimnog". Kada je ono bila samouprava i Jelavic, jel bio nelegitimni Hrvat u Predsjednistvu ? Kad je ono Visoki predstavnik pomeo one iz SDS? Vjerujem sve zbog enormonog zalaganja za napredak BiH, i jednih i drugih.
Sretno, sve nabolje.
Moram da ponovim, nevjerovatno koliko smo imali srece izborom komsica u predsjednistvo
-
Hafis
#43692 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Prvo, Kukić se nikada nizašto nije kandidirao, osim one smijurije s Vijećem ministara.swanfilter wrote: ↑14/02/2020 18:17 Hafize, bio je Kukic alternativa, pa ste mu lijepo dali do znanja da to nije za njega ...
Drugo - da poznaješ čovjeka osobno, ne bi tako govorio. Drugo je to što je on stekao neku auru u Sarajevu kao ''borac protiv HDZ-a''. Ppitaš li se koje to on stvarno ima kvalitete kao čovjek? Pa u nekom trenutku je i Živko Budimir bio povoljna opcija, pa i onaj mutavi Zubo iz HSP-a. Znate li vi uopće kakvi su to likovi i koja im je vrlina osim ondašnje potreba za preslagivanjem potrebnih glasova.?
Treće - nemoj me sad lijepiti Čovićem, ali on je proizvod plana ''Komšić''.
I na kraju, što je tu je. Komšić je tu, bitno je da u toj fotelji ne sjedi neki HDZ-ovac, a da ima kolateralne štete - ima. sva sreća pa mu stranka nije dobila dosta glasova, tek bi onda vidjeli kako bi to moglo još gore izgledati. Ali eto, ako ništa, i s ovom šakom glasova uspjeli su sjebati najači kanton, što je po meni previsoka cijena za ono malo galame što prosipa u predsjedništvu.
- ultima_palabra
#43693 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Prvo približavanje Dodik-Čović se desilo 2005., godinu prije prvog izbora Komšića. A i tada nije motiv bio preglasavanje Hrvata, nego je Lagumdžija time kod članstva ublažio gubitak izbora 2006.Hafis wrote: ↑14/02/2020 18:45Prvo, Kukić se nikada nizašto nije kandidirao, osim one smijurije s Vijećem ministara.swanfilter wrote: ↑14/02/2020 18:17 Hafize, bio je Kukic alternativa, pa ste mu lijepo dali do znanja da to nije za njega ...
Drugo - da poznaješ čovjeka osobno, ne bi tako govorio. Drugo je to što je on stekao neku auru u Sarajevu kao ''borac protiv HDZ-a''. Ppitaš li se koje to on stvarno ima kvalitete kao čovjek? Pa u nekom trenutku je i Živko Budimir bio povoljna opcija, pa i onaj mutavi Zubo iz HSP-a. Znate li vi uopće kakvi su to likovi i koja im je vrlina osim ondašnje potreba za preslagivanjem potrebnih glasova.?
Treće - nemoj me sad lijepiti Čovićem, ali on je proizvod plana ''Komšić''.
I na kraju, što je tu je. Komšić je tu, bitno je da u toj fotelji ne sjedi neki HDZ-ovac, a da ima kolateralne štete - ima. sva sreća pa mu stranka nije dobila dosta glasova, tek bi onda vidjeli kako bi to moglo još gore izgledati. Ali eto, ako ništa, i s ovom šakom glasova uspjeli su sjebati najači kanton, što je po meni previsoka cijena za ono malo galame što prosipa u predsjedništvu.
- spreca
#43694 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Sam je kriv,oni mu objasnili ali on nije shvatio pa su mu morali objaniti u bolniciswanfilter wrote: ↑14/02/2020 18:17 Hafize, bio je Kukic alternativa, pa ste mu lijepo dali do znanja da to nije za njega ...
-
swanfilter
#43695 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
A, Hafizov odg da je to svakako smijurija ... I, kazu, hajmo se dijaloga ....spreca wrote: ↑14/02/2020 18:57Sam je kriv,oni mu objasnili ali on nije shvatio pa su mu morali objaniti u bolniciswanfilter wrote: ↑14/02/2020 18:17 Hafize, bio je Kukic alternativa, pa ste mu lijepo dali do znanja da to nije za njega ...
- spreca
#43696 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Hafiz je obicni muljator sa shibicarskim manirima, tipicnog ere svercera , za njega moze biti sagovornik samo neko ko ce odobravati njegove gluposti,swanfilter wrote: ↑14/02/2020 19:11A, Hafizov odg da je to svakako smijurija ... I, kazu, hajmo se dijaloga ....spreca wrote: ↑14/02/2020 18:57Sam je kriv,oni mu objasnili ali on nije shvatio pa su mu morali objaniti u bolniciswanfilter wrote: ↑14/02/2020 18:17 Hafize, bio je Kukic alternativa, pa ste mu lijepo dali do znanja da to nije za njega ...
-
Hafis
#43697 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Može li nešto malo konkretnije? To se njihovo ''približavanje'' manifestiralo kroz...? stvarno me interesira.ultima_palabra wrote: ↑14/02/2020 18:52
Prvo približavanje Dodik-Čović se desilo 2005., godinu prije prvog izbora Komšića. A i tada nije motiv bio preglasavanje Hrvata, nego je Lagumdžija time kod članstva ublažio gubitak izbora 2006.
Čini mi se da se pokušava pronaći neki alibi za projekt Komšić.
Ali opet ponavljam - što je tu je. Dijete se rodilo i sad ga valja ninati. Slijedeći put treba gurati samo njega ali ne i njegovu stranku...jel' rahat patnja ili nije.
-
Hafis
#43698 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Stani malo. Kukića su za mandatara (te je godine bio red na Hrvata) predložili Komšić i Izetbegović, neovisno o rasporedu snaga u skupštini, a da ne govorimo o domu naroda. ...pa mislim, stvarno se pravite mahniti. Srećom, Dodik je to presjekao poslije onog mukotrpnog i upornog kukićevog izlaganja ''programa''swanfilter wrote: ↑14/02/2020 19:11A, Hafizov odg da je to svakako smijurija ... I, kazu, hajmo se dijaloga ....spreca wrote: ↑14/02/2020 18:57Sam je kriv,oni mu objasnili ali on nije shvatio pa su mu morali objaniti u bolniciswanfilter wrote: ↑14/02/2020 18:17 Hafize, bio je Kukic alternativa, pa ste mu lijepo dali do znanja da to nije za njega ...
-
ultrajvosa 1987
#43699 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
izvrsni direktor wrote: ↑14/02/2020 18:38Blokade kohe traju jos od bobana i karadzica su prestale da postoje izborom komsica u predsjednistvo.ultrajvosa 1987 wrote: ↑14/02/2020 18:00Naravno da su besmislice profesionalcu kao tebi, jer samouprava i ciscenje SDS kadra je bilo zbog rahatluka BiH, a ne blokada i egzibicija HDZ i SDS tad, a SNSD sad. Kazem ti sve je evo 25g med i mlijeko do "nelegitimnog", sve bilo odblokirano, svjetlosnim godinama smo napredovali sa probaZnia politikom HDZ i SDS, bas sad izenada sve se blokira. Naravno udruzivanje HDZ sa SDS nije nikad bilo od 1991 -1995, samo neki zli jezici izmisljaju babske price o senlucenju po Gracu Karadzica i Bobana. Jbg , zao mi je sto ih nelegitimni udruzi HDZ i SNSD, inace oni nikad ne bi ni pomislili na udruzivanje, jer jel da Dodik nije kontra BiH kao ovi iz SDS.shbc wrote: ↑14/02/2020 17:30
Ovim postom pokazujes drugacije. Obzirom da su ovo besmislice sto si napisao. I nikakve veze nema sa onim sto sam ti ja rekao. Al' eto... Neka je najbitnije sto Latin ne sjedi u Predsjednistvu. To sto ce zbog te funkcije se udruziti sa Laktasenkom i blokirati sve ostalo... Jebo to.
Moram da ponovim, nevjerovatno koliko smo imali srece izborom komsica u predsjednistvo
Obrati se SDP.
-
swanfilter
#43700 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Eto, ima ti trenutni program. Citaj pod Aluminij. Vama da se Gospa predlozi ne valja, Bakir predlozio. Komsic? Ma, nije krsten, majku mu balijsku ..Hafis wrote: ↑14/02/2020 19:23Stani malo. Kukića su za mandatara (te je godine bio red na Hrvata) predložili Komšić i Izetbegović, neovisno o rasporedu snaga u skupštini, a da ne govorimo o domu naroda. ...pa mislim, stvarno se pravite mahniti. Srećom, Dodik je to presjekao poslije onog mukotrpnog i upornog kukićevog izlaganja ''programa''swanfilter wrote: ↑14/02/2020 19:11A, Hafizov odg da je to svakako smijurija ... I, kazu, hajmo se dijaloga ....