elem, kad ja pitam jestel pogledali dokumentarac, muk i tisina, a blatio se lik mjesecima ovde.neopravdano..
nema te osude asadovih zlocina, vjecno neki izgovori, i vjecno joker bagdadi terorizam i sl...
Eki, zločin je zločin, bez opravdanja, reče hladno lik koji je u ranijem upisu klanja svojih miljenika pravdao pitanjem kako bi se mi ponašali da je rat potrajao kao u Siriji.sumirprimus wrote: ↑14/02/2020 08:22naravno. nema potrebe za tim laznim izljevima milozvuka kad stvarno tako ne mislis.dragma wrote: ↑14/02/2020 00:39sumirprimus wrote: ↑14/02/2020 00:15 Ode drug dragma.
Jebte kad nemaju sta vise rec ide joker zovi bagdadija![]()
![]()
![]()
Tu sam srećo vazda za tebe, samo zovni i ništa se ne sekiraj. Nego ne reče mi šta si im se sve nagovorio glede vucaranja one lešine? Jesil ispisao tri stranice osude kao za onu lubanju? Ha?
Bezbeli da jesi, i ja svašta pitam jel de? Duša draga, kako je samo ono menipravedno i pošteno![]()
vec sam spomenuo citava ta subkultura kod arapa prikazivanja zrtava, poginulih, neprijatelja u tom nekom ponizavajucem pogledu je zastrasujuca.
zlocin je zlocin, i jedan ne opravdava drugi.
na pamet mi ne pada branit takve jazavce samo zato sto su rebeli![]()
realno i posteno
Koji bolan dokumentarac, o kojem liku pričaš? Daj malo vise informacija, nemam senzore, ne mogu citati misli....sumirprimus wrote: ↑14/02/2020 08:23jasta, valja ujtro ranit bog te
![]()
elem, kad ja pitam jestel pogledali dokumentarac, muk i tisina, a blatio se lik mjesecima ovde.neopravdano..
nema te osude asadovih zlocina, vjecno neki izgovori, i vjecno joker bagdadi terorizam i sl...
to je tvoj favorit uveo kao praksu od pocetka, sta mislis odakle natalozena mrznja, to sto su vehabije, cisto sumnjam, ok postujem kontas manje zlo, plasis se vehabija i sta ti ja znam no smanji entuzijazam,dragma wrote: ↑14/02/2020 09:07Eki, zločin je zločin, bez opravdanja, reče hladno lik koji je u ranijem upisu klanja svojih miljenika pravdao pitanjem kako bi se mi ponašali da je rat potrajao kao u Siriji.sumirprimus wrote: ↑14/02/2020 08:22naravno. nema potrebe za tim laznim izljevima milozvuka kad stvarno tako ne mislis.dragma wrote: ↑14/02/2020 00:39
![]()
Tu sam srećo vazda za tebe, samo zovni i ništa se ne sekiraj. Nego ne reče mi šta si im se sve nagovorio glede vucaranja one lešine? Jesil ispisao tri stranice osude kao za onu lubanju? Ha?
Bezbeli da jesi, i ja svašta pitam jel de? Duša draga, kako je samo ono menipravedno i pošteno![]()
vec sam spomenuo citava ta subkultura kod arapa prikazivanja zrtava, poginulih, neprijatelja u tom nekom ponizavajucem pogledu je zastrasujuca.
realno i posteno![]()
Na stranu sto si nedosljedan onog sto pišeš, na stranu “zaboravljaš” da to (klanje, paljenje,strijeljanje) tvoji favoriti rade još od samog početka, na stranu sve infantilne gluposti koje pišeš, kako mi možeš pomisliti da lazem kad ti kazem “duša draga”? Pa bolan ti mene zabavljaš, Frojd bi dan i noć čitao ono sto i kako pises, ....pa kako onda da te ne gotovim!? Idi bježi Sumire, ljut sam na tebe!![]()
"Dokumentarac" na nivou cetnickih "dokumentaraca" o "stradanjima i patnjama Srba" u istocnoj Bosni, kao i "egzodusu sarajevskih Srba". Iz iste "kuhinje" kao i mala bana.dragma wrote: ↑14/02/2020 09:11Koji bolan dokumentarac, o kojem liku pričaš? Daj malo vise informacija, nemam senzore, ne mogu citati misli....sumirprimus wrote: ↑14/02/2020 08:23jasta, valja ujtro ranit bog te
![]()
Evo ga još jedan koji vazi o uzročno posljedičnom vezama. De bolan manite me svoje infantilne filozofije. Ne mislim ja da je iko veće ili manje zlo, davno sam napisao i danas tako mislim, svi su oni u pet deka, samo sto ste vi isuviše licemjerni da to prihvatite. Kraj price.The 51st State wrote: ↑14/02/2020 09:13to je tvoj favorit uveo kao praksu od pocetka, sta mislis odakle natalozena mrznja, to sto su vehabije, cisto sumnjam, ok postujem kontas manje zlo, plasis se vehabija i sta ti ja znam no smanji entuzijazam,dragma wrote: ↑14/02/2020 09:07Eki, zločin je zločin, bez opravdanja, reče hladno lik koji je u ranijem upisu klanja svojih miljenika pravdao pitanjem kako bi se mi ponašali da je rat potrajao kao u Siriji.sumirprimus wrote: ↑14/02/2020 08:22
naravno. nema potrebe za tim laznim izljevima milozvuka kad stvarno tako ne mislis.
realno i posteno![]()
Na stranu sto si nedosljedan onog sto pišeš, na stranu “zaboravljaš” da to (klanje, paljenje,strijeljanje) tvoji favoriti rade još od samog početka, na stranu sve infantilne gluposti koje pišeš, kako mi možeš pomisliti da lazem kad ti kazem “duša draga”? Pa bolan ti mene zabavljaš, Frojd bi dan i noć čitao ono sto i kako pises, ....pa kako onda da te ne gotovim!? Idi bježi Sumire, ljut sam na tebe!![]()
asad je najvece zlo uz isis, empirijski dokazano dok ti samo zbog ideoloskog diskursa to ne zelis da priznas, te vas treba uvijek podsjecati na tu cinjenicu.dragma wrote: ↑14/02/2020 09:36Evo ga još jedan koji vazi o uzročno posljedičnom vezama. De bolan manite me svoje infantilne filozofije. Ne mislim ja da je iko veće ili manje zlo, davno sam napisao i danas tako mislim, svi su oni u pet deka, samo sto ste vi isuviše licemjerni da to prihvatite. Kraj price.The 51st State wrote: ↑14/02/2020 09:13to je tvoj favorit uveo kao praksu od pocetka, sta mislis odakle natalozena mrznja, to sto su vehabije, cisto sumnjam, ok postujem kontas manje zlo, plasis se vehabija i sta ti ja znam no smanji entuzijazam,dragma wrote: ↑14/02/2020 09:07
Eki, zločin je zločin, bez opravdanja, reče hladno lik koji je u ranijem upisu klanja svojih miljenika pravdao pitanjem kako bi se mi ponašali da je rat potrajao kao u Siriji.![]()
King Theoden wrote: ↑13/02/2020 12:30Ok, u pravu si, to nisam znao. Ali, eto, isto kao da jesam.
Logično da će iran podržavati asada.
Drugo, koji su to cionistički interesi koje ugrožava jedna sirija?
Ja ih ne vidim. Nego, de mi reci onako otvoreno, podržavaš li asada?
nema ogranicenijih i nehumanijih od podrzavaoca assada i njegove genocidne armije, to zna 4 miliona izbjeglica u turskoj, 3 miliona u idlibu dakle skoro pola sirije, i sve to zbog "ideologije".
Umalo da zaboravim - kao slucajno je isla evakuacija "pobunjenickih" vojnih zapovjednika i bijelih sljamova s juga Sirije preko Tel-Aviva?! Opet humanost na djelu, ili?salik79 wrote: ↑14/02/2020 09:45King Theoden wrote: ↑13/02/2020 12:30Ok, u pravu si, to nisam znao. Ali, eto, isto kao da jesam.
Logično da će iran podržavati asada.
Drugo, koji su to cionistički interesi koje ugrožava jedna sirija?
Ja ih ne vidim. Nego, de mi reci onako otvoreno, podržavaš li asada?
Saveznistvo sa Iranom i Pokretom otpora? Eto, cionisti tek tako pruzaju kompletnu vojno, materijalno, logisticku podrsku + zdravstvenu njegu vehabitskim koljacima, zato sto im Sirija ne ugrozava interese. Cionisti to rade iz humanitarnih razloga...
Naravno da podrzavam, zar to nije ocito? Podrzavam zvanicnu sirijsku vlast i njene institucije i snage sigurnosti u sukobu bjelosvjetskim teroristickim sljamom.
Bas kao i Sirijci koje znam, ili oni Sirijci (civili) sto se prekjucer isprijecise americkim desperadosima. Svi 100% suniti, svi 100% za Siriju i Asada.
Izraelci, poznati humanistiThe 51st State wrote: ↑14/02/2020 09:50 da, trebo ih je izrael staviti u krematorij sednaje, kosto asad praktikuje koga se dohvati.
The 51st State wrote: ↑14/02/2020 09:45nema ogranicenijih i nehumanijih od podrzavaoca assada i njegove genocidne armije, to zna 4 miliona izbjeglica u turskoj, 3 miliona u idlibu dakle skoro pola sirije, i sve to zbog "ideologije".
Od tih 3,6 miliona izbjeglica u Turskoj, jesu li bas svi protiv Asada?The 51st State wrote: ↑14/02/2020 09:45nema ogranicenijih i nehumanijih od podrzavaoca assada i njegove genocidne armije, to zna 4 miliona izbjeglica u turskoj, 3 miliona u idlibu dakle skoro pola sirije, i sve to zbog "ideologije".
za asada i slicne jesu,salik79 wrote: ↑14/02/2020 09:51Izraelci, poznati humanistiThe 51st State wrote: ↑14/02/2020 09:50 da, trebo ih je izrael staviti u krematorij sednaje, kosto asad praktikuje koga se dohvati.![]()
ma jok za mule i asada su, dosli nako...salik79 wrote: ↑14/02/2020 09:52Od tih 3,6 miliona izbjeglica u Turskoj, jesu li bas svi protiv Asada?The 51st State wrote: ↑14/02/2020 09:45nema ogranicenijih i nehumanijih od podrzavaoca assada i njegove genocidne armije, to zna 4 miliona izbjeglica u turskoj, 3 miliona u idlibu dakle skoro pola sirije, i sve to zbog "ideologije".
Odakle podatak o 3 miliona Sirijaca u Idlibu?!
nemoj mene kriviti sto podrzavas najveceg koljaca 21 vijeka. dobro vam je sumir reko cim se sa konkretnim podacima u sirem kontekstku sudarite odmah verbalna vratolomija.dragma wrote: ↑14/02/2020 09:52The 51st State wrote: ↑14/02/2020 09:45nema ogranicenijih i nehumanijih od podrzavaoca assada i njegove genocidne armije, to zna 4 miliona izbjeglica u turskoj, 3 miliona u idlibu dakle skoro pola sirije, i sve to zbog "ideologije".![]()
Bravo intelektualac, otkrio si toplu vodu, čestitam!
BravoThe 51st State wrote: ↑14/02/2020 09:53za asada i slicne jesu,salik79 wrote: ↑14/02/2020 09:51Izraelci, poznati humanistiThe 51st State wrote: ↑14/02/2020 09:50 da, trebo ih je izrael staviti u krematorij sednaje, kosto asad praktikuje koga se dohvati.![]()
nemas pojma kako obicni arapi i izraelci bez mrznje saradjuju, politiku na stranu. izraelska politika jeste fasisticka ali je mila majka za asadovu siriju.
Aha, znaci svi oni koji su pobjegli iz rata u BiH su bili protiv Alije Izetbegovica i ARBiH?The 51st State wrote: ↑14/02/2020 09:53ma jok za mule i asada su, dosli nako...salik79 wrote: ↑14/02/2020 09:52Od tih 3,6 miliona izbjeglica u Turskoj, jesu li bas svi protiv Asada?The 51st State wrote: ↑14/02/2020 09:45
nema ogranicenijih i nehumanijih od podrzavaoca assada i njegove genocidne armije, to zna 4 miliona izbjeglica u turskoj, 3 miliona u idlibu dakle skoro pola sirije, i sve to zbog "ideologije".
Odakle podatak o 3 miliona Sirijaca u Idlibu?!
podaci humanitarnih organizacija.
Ma i politicki, pogledaj zemlje zaljeva koje pidrzavaju "revoluciju". Svi do jednog kao Benjina i Avigdorova rodjena braca.The 51st State wrote: ↑14/02/2020 10:02nemas pojma kako obicni arapi i izraelci bez mrznje saradjuju, politiku na stranu. izraelska politika jeste fasisticka ali je mila majka za asadovu siriju.
nisam ti ja centar za informisanje posebno kad cinicno i spinovski interpretiras, odlika losih ljudi.salik79 wrote: ↑14/02/2020 10:03Aha, znaci svi oni koji su pobjegli iz rata u BiH su bili protiv Alije Izetbegovica i ARBiH?The 51st State wrote: ↑14/02/2020 09:53ma jok za mule i asada su, dosli nako...
podaci humanitarnih organizacija.
Daj da vidim te humanitarne organizacije? Koje humanitarne organizacije djeluju na teritoriji pod kontrolom alKaide?