Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bosanski_kralj wrote: ↑13/02/2020 20:31
Najveća kriza od rata na ovamo...5435 put.
Bravo SNSD/HDZ/SDA, ovako se vodi kampanja za izbore.
Pa i ne bi bas rekao...sve do sad je bilo verbalno ili se pokazivlo EO MI MOZEMO TO JER NAM JE OMOGUCENO,,,ovo sad je bgm poprilicno prelazenje crte, sto bi se reklo.
Pa Nato vozila ulaze u BL a na jednom od njih hipotetski novi prensedik...new and improved..
U B verziji treba sacekat par mjeseci da nestane love a nema kredita jer ih samo Drzava moze podic..
Ne bih rekla, ovo je puno ozbiljnije i ima opipljive posljedice - gubi se vlasnistvo (kako sutra izgraditi mini hidrocentrale na zemljistu koje nije tvoje?).
Pa i ne bi bas rekao...sve do sad je bilo verbalno ili se pokazivlo EO MI MOZEMO TO JER NAM JE OMOGUCENO,,,ovo sad je bgm poprilicno prelazenje crte, sto bi se reklo.
I za sad je sve verbalno.
Jel i do sad nisu bile u svojevrsnoj blokadi insitucije BiH? Koji bitan zakon se donio, šta se veliko usvojilo na nivou BiH u zadnjih nekoliko godina?
VM je formirano, plijen se sad može iza kulisa dijeliti, a ovo je još jedna predstava za narodne mase. Živi bili pa vidjeli
I za sad je sve verbalno.
Jel i do sad nisu bile u svojevrsnoj blokadi insitucije BiH? Koji bitan zakon se donio, šta se veliko usvojilo na nivou BiH u zadnjih nekoliko godina?
VM je formirano, plijen se sad može iza kulisa dijeliti, a ovo je još jedna predstava za narodne mase. Živi bili pa vidjeli
Jeste, ali sad fkt imaju priliku preci crtu, da li ce to uraditi vidjet cemo
Od sutra SDA, HDZ, SNSD jos jaci, jos mocniji na vlasti, jos bogatiji, legalizacija kriminala i korpucije. A naroda sve manje, drzava kao kolač, strance boli qurac kao sto vidite, niti jedne jedine konkretne stvari nece biti od ovoga.
SDA se bavi trolejbusima i koliko su placeni od strane bisih koje su skinuli, a iz istog tog Grasa od rata do danas milijadru maraka nestalo, a sto ovaj radi drzavni udar ni da se pocesu po galvi.
Last edited by DonieBrasco on 13/02/2020 20:54, edited 1 time in total.
Prpa.ba wrote: ↑13/02/2020 19:33
Samo jedno pitanje za rezidentne eksperte i patriote, kad su vec svi na broju zbog situacije, ko je procesuiran zbog neustavnog i ilegalnog referenduma odrzanog u Republici Srpskoj 2016. godine?
dobi ti odgovor i odjednom muk.
jesi se razocarao.
bhnapoleon1 wrote: ↑13/02/2020 20:36
Hipotetski; Inzko donese odluku o smjeni Dodika, Cvijanović. Oni kažu jebi se ignorišemo odluku. Šta je sljedeći korak?
Samo im zavrneš dotok bilo kakvog novca i vidječeš kako će na sve pristati.
Roboti kojima je u operativni sistem instalirana sumanuta ideja o tome da bivol ovakve akrobacije izvodi u saradnji sa sda i hdz kao neku predizbornu taktiku me iz nekog razloga podsjecaju na pripadnike pokreta reformskih snaga ante markovica uoci cetnicke agresije na BiH.
bunk wrote: ↑13/02/2020 21:14
Roboti kojima je u operativni sistem instalirana sumanuta ideja o tome da bivol ovakve akrobacije izvodi u saradnji sa sda i hdz kao neku predizbornu taktiku me iz nekog razloga podsjecaju na pripadnike pokreta reformskih snaga ante markovica uoci cetnicke agresije na BiH.
Ma ne da ga mati.
De mi reci ko omogući HDZ-u i SNSD-u mogućnost blokade?
Ma ne da ga mati.
Perfidna igra institucija RS je raskrinkana i US je stopirao njihova nastojanja da uzurpiraju državnu imovinu u vlasništvo entiteta. Sva ova dreka je rezultat plana kojim su očekivali da će sebi skinuti omču s vrata. Nažalost, neko je u mandatu 2015. - 2018. dao garancije Bosne i Hercegovine, za kredite koje dižu entiteti, pa tako i RS.
Sada svjedočimo pokušaju da se razbaštini garant kredita tj. Bosna i Hercegovina i da se stvore uslovi u kojima Bosna i Hercegovina treba ili da sama od sebe, odnosno od entiteta kupi samoproglašeno entitetsko vlasništvo i na taj način osigura garancije. Ili da zbog svoje nemogućnosti da daje garancije za kredite, kreditni suverenitet prenese na entitete. I da se BiH proglasi kreditno nesposobnom državom, koja daje fiktivne garancije tvrdeći da raspolaže nečim to nije njeno. Što se vješto prikriva borbom za Srpsku, koja bi u slučaju da ovo prođe komplet otišla na bubanj. Jer valja iskoristiti SNSD i zaraditi još nekoliko milijardi. Uz otvorenu mogućnost prevare kojom bi se Srbiji dopustilo da ruskim kreditima kupi bosanskohercegovački grunt.
bhnapoleon1 wrote: ↑13/02/2020 20:36
Hipotetski; Inzko donese odluku o smjeni Dodika, Cvijanović. Oni kažu jebi se ignorišemo odluku. Šta je sljedeći korak?
Onako, kako je Mile u svoj vakat dosao, doci ce i drugi. U transporteru. I tada se malo SDS bunio, pa nista. Mile i danas tu. Mile ocito zaboravio kako ga instalirase ...
Ma ne da ga mati.