Defanziva nije problem, i to je odlika dobrih trenera da znaju kad sa takvom igrom i protiv kakvih ekipa se može doći do povoljnog rezultata..samo treba znati kad, kako i zašto se ekipa postavlja na određeni način da bi se došlo do pravog rezultata...
Trener mora biti mag u našim okvirima a ne samo neko ko je to eto tek tako tu jer ima papir za to i jer je nekad nekoga vodio, i to bi voliko vidjeti kao nešto novo kod Vinka, da zna kako mu ekipa treba igrati u datim situacijama, što kući, što na strani, kad povući prave poteze promjenom sa klupe, kako ekipa treba reagovati u drugom poluvremenu, kad u prvom gubi, a ne izaći drugo poluvrijeme i da nema niakakvog pomaka..ili u situacijama kad u prvom poluvremenu minimalno vodimo a daleko smo bolji bili, da u drugom imaš situaciju da ekipa još više grize i da pršti prd golom protivnika dok ne padne drugi gol i time se osigura pobjeda... to su odlike pravih trenera koji pokažu svoj rukopis u takvim trenucima, da se vidi da su oni nešto uradili svojim potezom, a ne da se desilo slučajno ili individualnom potezom nekog našeg igrača ili greškom protivnika...ja to iskreno skoro nisam nikad vidio kod naših trenera...sve je uvijek bilo stihijski i po onome "pa šta bude i ako bude"...
Vidjećemo, mislim da smo solidan pelazni rok odradili,nije ni za kakve dominacije ali dovoljno da budemo u borbi za trofej.... bolji nego u prethodnim sezonama na pauzi, nema razloga da u ovakvoj ligi loše igramo, i mislim da je sada sva odgovornost na treneru kako će ekipu taktički i psihički spremiti...to se od njega traži i po tome će biti ocijenjen...Bumo vidjeli, za sada ni optimističan previše ni pesimističan