avenija wrote: ↑12/02/2020 20:40Znaci sutra ako iz SDA izadje Duvnjak, Galijasevic ili neko treci jer je nezadovoljan sto je stekao samo 5 poslovnih prostora i 3 stana, kome slabi pozicija u stranci i krene borbu protiv SDA ti ces ga podrzati i zaboraviti sta je radio tih 30 godina ?
Necu zaboraviti. Za mene je Kasumovic ljaks, okrene mi se utroba kada cujem: 'zaoto', 'naotom' itd. SDA-ovska skola bahatosti, manipulativnosti, galame, verbalne agresije itd. Slika i prilika gradjana Zenice.
Ja bih volio glasati za mladog, obrazovanog covjeka, elokventnog, kulturnog. Volio bih glasati za modernog covjeka evropskih manira. Volio bih glasati za covjeka liberalnih shvatanja, operisanog od nacije i vjere, posvecenog iskljucivo razvoju zajednice. Medjutim, takav covjek ne postoji, odrasli ljudi ne bi trebali zivjeti u bajkovitom zanosu.
Dvije opcije:
1. Fuad Kasumovic
2. SDA
Kasumovic je 1. U SDA je 1 000 Kasumovica, 1 000 gorih od Kasumovica. SDA je iskonsko zlo, dno pakla, nema dalje i nema gore.
Stisnuti zube, popiti tabletu protiv povracanja, izaci i glasati za Kasumovica. To je moje raspolozenje. I vjeruj, raspolozenje vecine mojih drugara, mahom razocaranih SDP-eovaca. Ili ce glasati za Kasumovica ili nece uopste glasati.
I da, glas za SDA je glas za dr. Isaka Ramu, glas za Mesuda Kelesturu, glas za Ekrema Cosica, glas za Jasmina Duvnjaka i gomilu drugih...
Casual's wrote: ↑12/02/2020 21:01
Od tih 30 godina, 27 Krolj bio dio esdehaa
Nego, što zelenilo sad napada cuznu? Je l' to batlio Avaz? Kao obecano mu mjesto PR kod krooolja
Jbg drug, nas narod voli proizovde SDA. Ovdje nema sanse gradaka faca, liberalnog ili socijaldemokratskog svjetonazora, evropskih vrijednosti itd.
Kao sto kaze slogan SDA:
https://visoko.co.ba/wp-content/uploads ... 29x619.jpg