Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Blatobrani jesu bubini i ficina je skoljka sa pola krova. Bocna stakla bi po visini mogla biti bocna stakla ili eventualno zadnje sajbe sa Zastave AK?
Stop lampe su mislim kucna radinost, ove svjetiljke mi lice na one sa Defendera ili cak ruske. IMV je imao Saturnusove univerzalne stop lampe za teretni program (iste su imali svi od IMV, TAM, FAP). Ako nista u boju se moze gledat, nije ga zalio u nekim elektricnu metalik zelenu il ljubicastu kako imaju obicaj!
Kad patis od be-ha virusa "ja sam najpametniji jer sam za malo para kupio vrhunski auto" pa branik Jaguaru XF "uhvatis" sarafom za ivericu, a iskidani unutrasnji blatobran zavezes paljenom zicom. Inace i gume su vrhunske, renomirani proizvodjac i karpuza sara!
Ovo je bas sramota, ali sta da uradis kad ti majmun od majstora ovo uradi a da te i ne pita? Kod nas je sve poludilo, ako nisi ti jest odmah prvi s kim imas posla.
Ako je majstor, a ne sam vlasnik! kakav vlasnik - takav majstor! Ne kupuje ti majstor gume, a i one su u skladu sa branikom!
Ceka se i drugi saraf, jer branik visi i s druge strane. valjda ce biti tip sarafa!
tempuser wrote: ↑12/02/2020 10:37
Iz istog razloga zašto nije kupio normalan auto za koji može naći dijelove...
Zbog ovog se kod nas najviše vozaju auta iz VW koncerna, kad god neko pomisli da kupi neko malo egzotičnije auto (u smislu da ga ne viđaš po cesti svaki dan), okruženje mu kaže "šta će ti to, nema dijelova za to"
tempuser wrote: ↑12/02/2020 10:37
Iz istog razloga zašto nije kupio normalan auto za koji može naći dijelove...
Zbog ovog se kod nas najviše vozaju auta iz VW koncerna, kad god neko pomisli da kupi neko malo egzotičnije auto (u smislu da ga ne viđaš po cesti svaki dan), okruženje mu kaže "šta će ti to, nema dijelova za to"
ma koga boli q sta pricaju,ko oni neki strucnjaci ,nek uzivaju u jednim te istim autima na cesti
tempuser wrote: ↑12/02/2020 11:29
Zasto automatski VW???
Ti koji tako reagujes si u principu isti kao i oni “samo VW i nista drugo”!
Automatski zato što ih je najviše na cestama, u raznoraznim modelima.
I ne, nisam, ja vozim francuza po svom izboru, kad sam kupovao, većina raje je bila u fazonu, šta će ti francuz, uzmi golfa 3 itd.
tempuser wrote: ↑12/02/2020 11:29
Zasto automatski VW???
Ti koji tako reagujes si u principu isti kao i oni “samo VW i nista drugo”!
Automatski zato što ih je najviše na cestama, u raznoraznim modelima.
I ne, nisam, ja vozim francuza po svom izboru, kad sam kupovao, većina raje je bila u fazonu, šta će ti francuz, uzmi golfa 3 itd.
Pa sama automatska reakcija je dokaz da jesi, stereotip " samo VW" i "mrzim VW" su u principu isti samo u suprotnom mjestu.